brslen Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Urco uz to tady nekde je ale nechce se mi to moc hledat.Jak tomu predejit aby neprimrzly.Mam to striknou nejakym olejickem ve spreji nebo kremem na ruce Citovat
brslen Odesláno 18. listopad 2008 Autor Odesláno 18. listopad 2008 tak ten doma nemam.A abych rekl pravdu tak ani nevim jak to vypada. Citovat
kajvet Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 tak tak,namastit těsnící gumy,pak nepřimrznou Citovat
brslen Odesláno 18. listopad 2008 Autor Odesláno 18. listopad 2008 parada,diky za rady.Pokud jeste nekoho neco napadne sup s tim sem. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Tak ja nevim, na peugeote mi neprimrzali, ale na puntaku ano. Tak sem je strikol s WDeckem A asi mesic pokoj Ale samozrejme, tante pripravek bude na to asi vhodnejsi Citovat
oddie Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Já to stříkám Silkalem, nejjednodušší aplikace... Citovat
Marlin Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 staci rano vzit dlato a kladivko a odsekat to. zadne pripravky, to je zbytecnost Citovat
oddie Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: permonik7 oddie: pouzivam to same;) Taky sis to tutově přečetla před lety ode mě, tady na fóru Citovat
permonik7 Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 pred lety jsem na foru jeste nebyla:) poradil mi to pan prodavac na benzince, kdyz jsem chtela neco na lesteni plastu.Krasne se po tom lesknou a uzasne zcernaji. A krom toho se to da pouzit i proti zamrzani a funguje to paradne;) Citovat
pastorek Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 V princípe stačí akýkoľvek prípravok ktorý dokáže odpudzovať vodu a je vhodný na gumu. Ideálne je prípravok s obsahom glycerínového oleja. Ak sa nemýlim tak sa takýto olej dá kúpiť v lekárni. (kedysi som ho po lekárňach rozvážal ale je to už dávno) Citovat
jarajarda Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: Marlin staci rano vzit dlato a kladivko a odsekat to. zadne pripravky, to je zbytecnost A jé... Marlinovy brutometody...:D:D Citovat
hudy Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 delam to silikonovym olejem,nastrikat na hadr a pretrit gumicky.staci:super Citovat
Mishanthrope Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: brslen Urco uz to tady nekde je ale nechce se mi to moc hledat.Jak tomu predejit aby neprimrzly.Mam to striknou nejakym olejickem ve spreji nebo kremem na ruce Raději krémem na nohy, odradí to případné zloděje. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: Mishanthrope Původně zaslal: brslen Urco uz to tady nekde je ale nechce se mi to moc hledat.Jak tomu predejit aby neprimrzly.Mam to striknou nejakym olejickem ve spreji nebo kremem na ruce Raději krémem na nohy, odradí to případné zloděje. Asi si myslel kremem na boty Citovat
pastorek Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: Mishanthrope Původně zaslal: brslen Urco uz to tady nekde je ale nechce se mi to moc hledat.Jak tomu predejit aby neprimrzly.Mam to striknou nejakym olejickem ve spreji nebo kremem na ruce Raději krémem na nohy, odradí to případné zloděje. Asi si myslel kremem na boty To by mohlo byť celkom účelné. Taká vojenská klasika pekne odpudzuje vodu ale potom bacha na oblečenie lebo robí fialové škvrny. Citovat
Guest M-A-X Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Hlavne nepatlejte na gumy indulonu nebo podobnej ksyndl. Udelal sem takovou volovinu loni a primrzalo to snad jeste vic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.