Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ja nevim, na peugeote mi neprimrzali, ale na puntaku ano.

Tak sem je strikol s WDeckem :D A asi mesic pokoj :) Ale samozrejme, tante pripravek bude na to asi vhodnejsi :)

Odesláno

pred lety jsem na foru jeste nebyla:) poradil mi to pan prodavac na benzince, kdyz jsem chtela neco na lesteni plastu.Krasne se po tom lesknou a uzasne zcernaji. A krom toho se to da pouzit i proti zamrzani a funguje to paradne;)

Odesláno

V princípe stačí akýkoľvek prípravok ktorý dokáže odpudzovať vodu a je vhodný na gumu. Ideálne je prípravok s obsahom glycerínového oleja. Ak sa nemýlim tak sa takýto olej dá kúpiť v lekárni. (kedysi som ho po lekárňach rozvážal ale je to už dávno)

Odesláno
Původně zaslal: brslen

Urco uz to tady nekde je ale nechce se mi to moc hledat.Jak tomu predejit aby neprimrzly.Mam to striknou nejakym olejickem ve spreji nebo kremem na ruce :myslim

Raději krémem na nohy, odradí to případné zloděje.

Odesláno
Původně zaslal: Mishanthrope

Urco uz to tady nekde je ale nechce se mi to moc hledat.Jak tomu predejit aby neprimrzly.Mam to striknou nejakym olejickem ve spreji nebo kremem na ruce :myslim

Asi si myslel kremem na boty :D

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Původně zaslal: Mishanthrope

Asi si myslel kremem na boty :D

To by mohlo byť celkom účelné. Taká vojenská klasika pekne odpudzuje vodu ale potom bacha na oblečenie lebo robí fialové škvrny. :D

Odesláno

Hlavne nepatlejte na gumy indulonu nebo podobnej ksyndl. Udelal sem takovou volovinu loni a primrzalo to snad jeste vic

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...