Guest Scratch Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 ahoj, mam takovy problem, vcera jsem startoval po zapase studeny motor a auto jakoby nechtelo chytnout. Proste to chytlo, brumlalo ale nestale a asi po 5 vterinach nabehlo, ale rozsvitila se znama kontrolka antipoll.... a po rozjezdu to auto nechtelo tahnout, po dvacet vterinach ok, ale kontrolka po opetovnem klidnem nastartovani nezmizela :-( Nemate s tim nikdo zkusenosti? Diky Jirka [upravil dne 21/11/2008 Scratch] Citovat
Ferry Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 jako prvni jen tak z hlavy me napada : zapalovaci rampa, svicky, vyhrivani lambdy ( nebo signal lambdy ) KO Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 asi s tim sjedu k neratkum na diagnostiku :-( mozna rampa, svicky jsou v lete nove, lambda uvidime :-) Citovat
Dave_k Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 No já teď řeším něco podobnýho. Studenej motor. Auto nastartuje normálně, ale když ho nechám chvíli na volnoběh a než zavřu garáž (15-20sec.) tak začne kuckat na 3 válce až úplně zdechne (ani přidání plynu nepomůže). Při o5ovném startu jede jak má jen svítí ta protivná kontrolka, která po několikerém strtování zhasne. Když jsem byl na diagnostice tak jim vyjelo, že je problém na 3 válci (nejspíš rampa). Auto tam měli 3 dny a nic neobjevili, jen nahráli novější SW. Než jim došla dobrá rampa na odzkoušení tak jsem jim sebral auto protože jsem ho potřeboval. Jinak ještě mekotali na možné přidřené zdvihátko. Tak jsem domluven, že se tam ještě objednám a uvidím. Citovat
vdacny Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 nenatankoval si nejaky zly benzin????? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Mne se neco podobneho stavalo, ale bez kontrolky, ked som auto nenechal poriadne natiahnut benzin. Tj ze sem rano ponahlal do prace, skocil do auta, otocil klicem do polohy pred startem, nepockal sem nez dotaha cerpadlo, a skocil hned na start. Auto chytlo, ale jelo tak na tri valce asi ... Nevim. Nemalo zadny tah, a z vyfuku dosti smrdel benzin. Stacilo vypat, dat klicek do polohy pred startem, pockat az skonci znamej zvuk cerpadla, a pak startovat. Ovsem toto sa mi stane len ked nenecham klicek dostatecne dlouhu u polohy pred startem, a aj to ze 100 krat asi raz Ale asi to s tym vasim nic nesouvisi Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 LubkO asi souvisi, protoze mi to prestalo delat a uvedomil jsem si, ze jsem do auta skocil a nedockave zacal startovat, jen aby to uz zaclo topit. Ted uz to nedela, takze zatim klidne, v pohode pomalu startuju a je vse OK :-) I ta zhnusena kontrolka uz zhasla Citovat
janci77 Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Původně zaslal: Scratch LubkO asi souvisi, protoze mi to prestalo delat a uvedomil jsem si, ze jsem do auta skocil a nedockave zacal startovat, jen aby to uz zaclo topit. Ted uz to nedela, takze zatim klidne, v pohode pomalu startuju a je vse OK :-) I ta zhnusena kontrolka uz zhasla Na dízloch je kontrolka \"žhavenie\" a na benzínoch by mala byť kontrolka \"ťahanie\", ktorá zhasne, keď sa benzín natiahne ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Tak to sem rad Ja tam ziadnu kontrolku nemam, riadim sa len podla zvuku, tj kdyz pocujem jak prestane cerpadlo tahat tak startujem. Popripade sem si vsim, ze hned jak mi dotaha cerpadlo, tak mi rucicka tachometra vyskoci ale na rychlost 20- 40 km/h a padne, a pak mozem startovat. Ale tiez sa niekedy pozadbudnem, a nastartujem aj bez toho Citovat
vdacny Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 ja cakam automaticky, lebo som zvyknuty na otcov megan(dizel) . nejako mi to holt ostalo Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Toz ja se nekdy pozabudnu, a startuji i bez toho. Hlavne kdyz se ponahalm. Ja to mam zlozvyk s myho byvaliho DIESEL punta. Za studena sem cakal, ked sem mnel motor tepli, uz sem rovna startoval bez zhaveni, chytalo bez problemu. Na puegeotu vetsinou za studena cekam, ale kdyz je teply, tak sa mi stava ze nepockam, a rovno startuji Vetsinou se nic nestane, ale tak asi z 50 razi sa raz nepovede... Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 tak je to opet tady, opet to chvili chrumlalo, nez se to chytlo a pak to zase nechtelo jet, po tretim nastartovani uz to jelo. Musim s tim asi opravdu do servisu, kram jeden Citovat
Jogin Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 hele, me tohle delalo auto tayk, prvni co sem udelal sem vymenil palivak a zacal tankovat na OMV mist SHELL a hle auto me startuje uplne normalne. jinak u tebe by sem to tipnul na cidlo nebo lambdum pokud si menil jiz palivak. Skus vycistik skrtici klapku, krokac, a cidlo polohy skrtici klapky , promerit cidlo na teplotu chladici kapalino pro RJ. dej pak vedet jak to dopadlo Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 ok, az to pujde do servisu, zjistime ce s tim, ted to stoji, na letnich Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.