Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám tady jednu záhadu. Už několikrát se mi stalo, že jsem přišel ke své 406 a ona byla odemknutá, tak sem si řek že sem asi zapoměl zamknout, ale stalo se to ještě několkrát a tak si říkám, snad nejsem blbej a vim že sem zamikal. A dneska sem to odhalil, zamkl sem klíčkem na dálku a ona se asi po 10 vteřinách zase sama odemkla... Zamkl znova a už to neudělala. Vylučuji nechtěné zmáčknutí tlačítka na klíčku bo nějaké zavadění o něj a td.. Děje se to taky někomu? Nebo v tý mojí straší?:roker

Odesláno

taky se me to asi stava....jsem a zamykani hooodne peclivej a stalo se me to taky parkrat...vzdy jsem si myslel,ze jsem to treba nezamkl nebo tak neco...ale zrovna vcera jsem se jeste vracel zkontrolovat jestli jsem zamykal a kdyz jsme prisli k autu,bylo odemceno a i pritelkyne me utvrdila v zemceni,takze se to asi deje nejak nevysvetlitelne:(

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

Někomu se to taky do rána odemklo a příčina bylá slabá baterie. Ale jestli je to pravda či nikoli, to už nevim :(

No nevim, sice novou baterku tam nemam, ale nejhorší taky neni a ke všemu sem ji ted nedávno nabýjel....

Odesláno
Původně zaslal: Pazoutak

No nevim, sice novou baterku tam nemam, ale nejhorší taky neni a ke všemu sem ji ted nedávno nabýjel....

chlape, ja jsem na cestinu blbej jak poleno, ale ty ji davas na prdel jeste vic nez ja. Je to sila i na me :-D

ps: auto se mi po uzamceni odemkne pouze v pripade chybne zavrenych nejakych dveri a to cca 2s po zamceni. To co popisujete se mi nastesti jeste nestalo.

Odesláno
Původně zaslal: Pazoutak

No vidíš to , já jí taky jeden týden dal na nabíječku a druhý týden už jsem nemohl ani auto chcípnout, protože už byla totál :(. Jinak to jsem jenom slyšel, neříkam, že je to tvuj případ :)

Odesláno

A co takhle špatný kontakt? V mém případě pokud odpojím od zámku dveří konektor tak se všechny odemknou. Je tam totiž ovládání zamykání a odemykání jedním drátem, při jehož ukostření se auto zamkne a při odpojení se odemkne. Podle dostupných schémat se to však týká asi jenom novějších modelů.

Odesláno
Původně zaslal: Nedos

Musí tam bejt víc drátů. Přední dveře musí mít kontrolu polohy zámku. Na to ti jeden drát nestačí.

Je jich tam 5:

1. Kostra.

2. Kontrola polohy zámku (otevřené nebo zavřené dveře).

3. 12V na motorek (zamykání).

4. 12V na motorek (odemykání).

5. Ovládání zamykání a odemykání páčkou ve dveřích (připojen na kostru nebo odpojen)

Odesláno

Mě se to stalo párkrát taky a byla chyba ve špetně zabouchnutých předních dveřích ( špatně seřízený zámek ). Při zamykání jsem nepostřehl že se to hned odemčelo..Od té doby vždy šahám na kliku :papa

Odesláno
Původně zaslal: Doyle

Mě se to stalo párkrát taky a byla chyba ve špetně zabouchnutých předních dveřích ( špatně seřízený zámek ). Při zamykání jsem nepostřehl že se to hned odemčelo..Od té doby vždy šahám na kliku :papa

Ne, to je něco jiného! Já mam na mysli to, že ji zamknu, šáhnu na kliku a je zamčeno, tak s klidnym svědomí odejdu a ona se pak v mé nepřítomnosti odemkne, tedy ted naposled sem ji načapal:)

• O 4 roky později...
Odesláno

Teď mi to samé začlo dělat na 306. Zamknu auto a někdy za minutu, jindy za několik hodin se samo odemkne. Přes noc je to poránu vždy odemknutý.

Vyřešil to někdo nebo nějaký tip na co se podívat? :nevim

Odesláno

To se mi taky stávalo, auto se někdy samo odemklo, já sem si byl zprvu jistej, že je to moje blbost, ale pak sem přišel na to, že to dělá samo. Teď už nějakou dobu nejde centrál vůbec a to ani klíčem v zámku. Ten kostřící drát je docela zajímavej tip, ale to bych čekal, že ukáže dia, jenže já auto na dia měl a neukázala nic:myslim

Odesláno

Je to záhada, už druhý den to funguje jak má a vracím se k zamknutému autu. Předtím několik dní po sobě pořád to samé, po pár hodinách odemknutý auto :myslim

Odesláno

neříkám že to může být ono ale o tý baterce sem taky slyšel...jeden čas mi to dělalo taky tak sem odpojil baterku znovu ji zapojil a už byl klid. :papa

Odesláno

Stane si to taky jednou za čas (maximálně 2x za 10 let :) ), baterku už jsem mezitím měnil a dělá to i po výměně, v tom to nebude. Ale je to jednou za delší čas tak to neřeším.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...