maturantka Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: permonik7 Původně zaslal: Marlin mam ti to spocitat? to bych nedelala, nebo ti naplaca na prdelku;) nekdy je mlceti zlato;) sic mlceti zlato....ale zase na druhou stranu, rpoc to nerici ze. Tak jestli se ti to chce počítat, mohlo by to být zajímavý, kolik peněz jsi musel vrazit do auta/aut (nevím, jestli budeš počítat jenom svoje a nebo i to, co tě stál provoz ostatních ) Citovat
Marlin Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 no ja mam pocit ze rocni provoz brambora me vyjde skoro stejne draho jako ty Citovat
ozzy56 Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: Marlin no ja mam pocit ze rocni provoz brambora me vyjde skoro stejne draho jako ty tak nějak nevím....,ale budu raději zticha Citovat
Medvěd Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: Marlin no ja mam pocit ze rocni provoz brambora me vyjde skoro stejne draho jako ty Marline - myslíš, že za tuhle větu dostaneš a) pochvalu b) přes dr*ku Já osobně hlasuju b) a Maturantce bych se moc divil, kdyby to mělo být jinak Citovat
maturantka Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Méďo, pokud počítá letenku do Finska jako \"investici do ženské\" , tak má asi pravdu, mě ten podzimní sraz taky přišel na pěkný peníze, ale nelituju... Citovat
Marlin Odesláno 17. listopad 2008 Odesláno 17. listopad 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Marlin no ja mam pocit ze rocni provoz brambora me vyjde skoro stejne draho jako ty Marline - myslíš, že za tuhle větu dostaneš a) pochvalu b) přes dr*ku Já osobně hlasuju b) a Maturantce bych se moc divil, kdyby to mělo být jinak no, medo. ja tim chci rizi ze za a, rocni provoz brmabora je levny (nejlevnejsi co jsem kdy mel, rpotozedo toho liju jen benzin a olej b, moje finska anabaze taky nebyla nejlevnejsi. A investice do holky, ano da se to tak povazovat Citovat
Guest Šindy 307 SW 125 kW Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Vy za těma autama běháte a tlačíte je? Že jezdíte tak levně. Auto mám rok mam najeto 8000t. a Km mě stál krásných 43 Kč. Taxi by bylo levnější a ještě bych mohl jezdit imrvéére vožralej. Citovat
oddie Odesláno 18. listopad 2008 Autor Odesláno 18. listopad 2008 Šindy: u mě je to jednoduché - auto v ceně cca jedné výplaty, a servis vlastní Nejdražší jsem uváděl tu J5, jak se rozsypala, a vyšla tak na cca 30 kč/km plus nafta, na opačném konci žebříčku stojí pár aut, co se po roce prodala za víc, než se nakoupila a servisovala, i takových jsem pár měl. Citovat
jarajarda Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 nEMŮŽU A RADŠI NECHCI POČÍTAT, AUTO JE PRO MNE ZÁROVEŇ KONÍČEK, TAKŽE... Citovat
oddie Odesláno 18. listopad 2008 Autor Odesláno 18. listopad 2008 Připomínám zadání v prvním příspěvku - berme pouze ztrátu hodnoty v čase, servis a pojistku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.