Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Prosba členům, kdo má starší vůz!

Recommended Posts

Odesláno

Přišlo emailem:

Dobrý den,

ve společnosti Peugeot ČR mám na starosti PR. Předpokládám, že se znáte spíše s mojí předchůdkyní slečnou Kučerovou, po níž jsem podědila databázi kontaktů a tudíž i kontakt na Vás.

Jeden motoristický novinář shání do své rubriky věnující se starším vozům s určitou sběratelskou hodnotou nějaký vůz Peugeot. Já osobně neznám majitele takových vozů v České republice, proto jsem se rozhodla požádat o pomoc Vás.

Je-li mezi Vašimi členy někdo, kdo vlastní vůz Peugeot staršího data výroby, prosím, mohl byste mě kontaktovat, abychom domluvili případné navázání spolupráce?

*

Zmíněný novinář - jedná se o šéfredaktora Autocaru pana Mihálika - by preferoval 504 coupé, ale určitě by se do reportáže daly použít i jiné zajímavé modely. Nejde o to sehnat něco na objednávku, spíš by chtěl nějaký model, který je něčím zajímavý a ojedinělý. Nemohl byste mi poradit, jestli nějaký z Vašich členů nemá nějaký takový vysloveně \"bonbónek\"?

Předem Vám děkuji za pomoc.

S pozdravem

Odesláno

Ottova 504 coupe by požadavky pana šéfredaktora určitě splňovala nebo taková Rebikova 604ka taky, ta moje na tom není vizuelně tak dobře :) ale kdyby mu to nevadilo tak můžu poskytnout taky.

[upravil dne 12/11/2008 Driver]

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Tohle je spise smerovane na ottu a rebika , preci jen maji asi nejzachovalejsi veterany co vim , jinak 402 a 403 maji zberatele nekde v cechach a u prahy

Souhlas :super

Odesláno

Myslím, že fajn jsou všechny Peugeoty. Ty starší, pro své technické řešení (třeba \"klíňák\" za roh), ty novější pro motivaci svých majitelů je i přes určité technické nedostatky neopustit a na ně nazahořknout.

P.S.: Jinak mu mohu nabídnout Křápolu, r.v. 1985-2008, podle toho, jaký díl má zrovna na mysli :)

Že bych se zase nechal unést ? ;)

P.S.S.: Ještě že nechce 504 cabrio - v ČR vím o dvou. Jedno má Ota ... :)

Odesláno
Původně zaslal: vix

...

P.S.S.: Ještě že nechce 504 cabrio - v ČR vím o dvou. Jedno má Ota ... :)

Ota nemá 504 cabrio. To je coupé...

Myslím že to coupé Oty je podobně zajímavé jako rebikova 604ka...

Moje Íránská 305 je profláklá a nemocná... :)

Jirkap: Jinak nevím, co zajímavého by se dalo sehnat. Když to bude zajímavý, tak to nebude v top stavu...

Vždyť ta J9 co jsem sem dával - ta je zajímavá, protože je to unikátní karoserie, se speciálním zadním čelem a pašovali se v tom ty dokumenty či co. Viz toto téma:

[upravil dne 12/11/2008 Marcel505]

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Super... díky chlapy... nějak to přepošlu a uvidíme.

Jinak se tu objevují v ČR starší Peugeoti na prodej:

Třeba dvě docela ucházející 204, 402b po renovaci... Třeba by majitelé byli k nečemu ochotni...

Co třeba Otova 404?

Jen mě nenapadá co by mohlo být opravdu \"zajímavé\"...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...