Dave_k Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Rádi bychom se na vás s Aluškou také přijeli podívat. Snad se tam pro nás najde místečko, když se ozýváme s takovým zpožděním. Citovat
jarajarda Odesláno 23. listopad 2008 Odesláno 23. listopad 2008 Původně zaslal: paul jane noooooooo ted na to koukam jsem se nejak upsal mam nastesti jen jednu a staci to no jo no se clovek upise to se stava i v lepsich rodinach :D :D Prej naštěstí :D Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Scratch za 150 na osobu to beru, prijdeme s miss scratch PS: kdo chce vymlatit v bowlingu?? Vezmeš si svůj malý nožík?:D:D toho necham asi doma, ale jestli pojedes, tak nas muzes nabrat na cernaku, z5 pojedeme busem :-) Citovat
Kdo Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Taktéž předpokládám svoji účast s paní Kdoovou. Citovat
jarajarda Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Scratch za 150 na osobu to beru, prijdeme s miss scratch PS: kdo chce vymlatit v bowlingu?? Vezmeš si svůj malý nožík?:D:D toho necham asi doma, ale jestli pojedes, tak nas muzes nabrat na cernaku, z5 pojedeme busem :-) To by asi šlo:) Si zavoláme:) Musím dát do kupy samostav na spojce.... Citovat
Marlin Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 JArdo, porad plati ta nabidka ode mne Citovat
Přema Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Pánové a dámy....po hodně dlouhé době budu chybět na větším srazu...vždycky jsem dojel ale ted to nepujde...máme zrovna 20tého vánoční večírek v práci a tam nemůžu chybět...bo by to šef bral moc osobně......tak at se Vám sraz vydaří......:nevim:nevim:nevim:( [upravil dne 25-11-08 Přema] [upravil dne 25-11-08 Přema] Citovat
vendelinek Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: Přema Pánové a dámy....po hodně dlouhé době budu chybět na větším srazu...vždycky jsem dojel ale ted to nepujde...máme zrovna 20tého vánoční večírek v práci a tam nemůžu chybět...bo by to šef bral moc osobně......tak at se Vám sraz vydaří......:nevim:nevim:nevim:( nenašel jsem smajla který brečí..... Ti pomůžu,no [upravil dne 25.11.2008 vendi.stejskal] Citovat
Přema Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Přema Pánové a dámy....po hodně dlouhé době budu chybět na větším srazu...vždycky jsem dojel ale ted to nepujde...máme zrovna 20tého vánoční večírek v práci a tam nemůžu chybět...bo by to šef bral moc osobně......tak at se Vám sraz vydaří......:nevim:nevim:nevim:( nenašel jsem smajla který brečí..... Ti pomůžu,no [upravil dne 25.11.2008 vendi.stejskal] Dík..... Citovat
vendelinek Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: Přema Pánové a dámy....po hodně dlouhé době budu chybět na větším srazu...vždycky jsem dojel ale ted to nepujde...máme zrovna 20tého vánoční večírek v práci a tam nemůžu chybět...bo by to šef bral moc osobně......tak at se Vám sraz vydaří......:nevim:nevim:nevim:( nenašel jsem smajla který brečí..... Ti pomůžu,no [upravil dne 25.11.2008 vendi.stejskal] Dík..... neni zač Citovat
Harlley Odesláno 25. listopad 2008 Odesláno 25. listopad 2008 Tak 20.12. již budeme na slovensku tak že smůla no:(Ale ostraní si to užijte:super Citovat
Danceman Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Ahoj,pokud nebudu po firemním vánočním večírku mimo (odchází dlouholetý kolega) a nebudeme rodit, páč to vypadá že koncem roku budu otec:D,dorazím spolu s drahou polovičkou a malou (zatím schovanou).Rád vás zase uvidím. Citovat
jarajarda Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: Marlin JArdo, porad plati ta nabidka ode mne Já vím, díky, auto je už OK a zase se projede Citovat
kajvet Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: Přema Pánové a dámy....po hodně dlouhé době budu chybět na větším srazu...vždycky jsem dojel ale ted to nepujde...máme zrovna 20tého vánoční večírek v práci a tam nemůžu chybět...bo by to šef bral moc osobně......tak at se Vám sraz vydaří......:nevim:nevim:nevim:( [upravil dne 25-11-08 Přema] [upravil dne 25-11-08 Přema] škoda, myslel jsem, že se potkáme se svými černými lvy. Citovat
Přema Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: kajvet Původně zaslal: Přema Pánové a dámy....po hodně dlouhé době budu chybět na větším srazu...vždycky jsem dojel ale ted to nepujde...máme zrovna 20tého vánoční večírek v práci a tam nemůžu chybět...bo by to šef bral moc osobně......tak at se Vám sraz vydaří......:nevim:nevim:nevim:( [upravil dne 25-11-08 Přema] [upravil dne 25-11-08 Přema] škoda, myslel jsem, že se potkáme se svými černými lvy. Hmmm taky mě to ku*va sere,radši bych jel na sraz než se dívat na ty ožralé držky z práce které vidím každý den.......no zkusím něco vymyslet,třeba to nějak zvládnu....ale neslibuji....... Citovat
maturantka Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Marlin JArdo, porad plati ta nabidka ode mne Já vím, díky, auto je už OK a zase se projede Přiznej se, ty se bojíš! Citovat
jarajarda Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Marlin JArdo, porad plati ta nabidka ode mne Já vím, díky, auto je už OK a zase se projede Přiznej se, ty se bojíš! :D Ne, na dálnici se zapadnout moc nedá, ačkoli jsem přesvědčen o tom, že Marlin by mi dokázal, že to lze:D No teď zase řeším netěsnící vejfuk.. Citovat
Medvěd Odesláno 1. prosinec 2008 Autor Odesláno 1. prosinec 2008 NA HLAVNÍ STRANĚ JE OD DNEŠNÍHO DNE PŘIHLAŠOVADLO, PROSÍM O POTVRZENÍ ÚČASTI A ZASLÁNÍ PENĚZ NA KLUBOVÝ ÚČET (abych věděl, kolik lidí opravdu dorazí). [upravil dne 1/12/2008 Medvěd] Citovat
Marlin Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 uz sem se prihlasil a penize poslu po vpylate, takzte to bude velmi sibenicni Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 taky, poslu po vyplate, tedy 16/12 :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.