Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vánoce s Peugeot-clubem 2008 - 20. 12. 2008, restaurace U Karla v Dolních Chabrech

Recommended Posts

Odesláno

Rádi bychom se na vás s Aluškou také přijeli podívat. :cool:

Snad se tam pro nás najde místečko, když se ozýváme s takovým zpožděním. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

noooooooo ted na to koukam jsem se nejak upsal mam nastesti jen jednu a staci to :) no jo no se clovek upise to se stava i v lepsich rodinach :D:D

:D:D Prej naštěstí :D:D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Scratch

za 150 na osobu to beru, prijdeme s miss scratch

PS: kdo chce vymlatit v bowlingu??

Vezmeš si svůj malý nožík?:D:D:D

toho necham asi doma, ale jestli pojedes, tak nas muzes nabrat na cernaku, z5 pojedeme busem :-)

Odesláno

za 150 na osobu to beru, prijdeme s miss scratch

PS: kdo chce vymlatit v bowlingu??

Vezmeš si svůj malý nožík?:D:D:D

toho necham asi doma, ale jestli pojedes, tak nas muzes nabrat na cernaku, z5 pojedeme busem :-)

To by asi šlo:) Si zavoláme:) Musím dát do kupy samostav na spojce....:roll

Odesláno

Pánové a dámy....po hodně dlouhé době budu chybět na větším srazu...vždycky jsem dojel ale ted to nepujde...máme zrovna 20tého vánoční večírek v práci a tam nemůžu chybět...bo by to šef bral moc osobně......tak at se Vám sraz vydaří......:nevim:nevim:nevim:nevim:(

beeoq6.gifbeeoq6.gifbeeoq6.gif

[upravil dne 25-11-08 Přema]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Pánové a dámy....po hodně dlouhé době budu chybět na větším srazu...vždycky jsem dojel ale ted to nepujde...máme zrovna 20tého vánoční večírek v práci a tam nemůžu chybět...bo by to šef bral moc osobně......tak at se Vám sraz vydaří......:nevim:nevim:nevim:nevim:( nenašel jsem smajla který brečí.....

Ti pomůžu,no

[upravil dne 25.11.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Pánové a dámy....po hodně dlouhé době budu chybět na větším srazu...vždycky jsem dojel ale ted to nepujde...máme zrovna 20tého vánoční večírek v práci a tam nemůžu chybět...bo by to šef bral moc osobně......tak at se Vám sraz vydaří......:nevim:nevim:nevim:nevim:( nenašel jsem smajla který brečí.....

Ti pomůžu,no

Dík.....

Odesláno

Původně zaslal: vendi.stejskal

Ti pomůžu,no

Dík.....

neni zač

beeoq6.gif

Odesláno

Ahoj,pokud nebudu po firemním vánočním večírku mimo (odchází dlouholetý kolega) a nebudeme rodit, páč to vypadá že koncem roku budu otec:D,dorazím spolu s drahou polovičkou a malou (zatím schovanou).Rád vás zase uvidím.:super

Odesláno

Pánové a dámy....po hodně dlouhé době budu chybět na větším srazu...vždycky jsem dojel ale ted to nepujde...máme zrovna 20tého vánoční večírek v práci a tam nemůžu chybět...bo by to šef bral moc osobně......tak at se Vám sraz vydaří......:nevim:nevim:nevim:nevim:(

škoda, myslel jsem, že se potkáme se svými černými lvy. :(

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

škoda, myslel jsem, že se potkáme se svými černými lvy. :(

Hmmm taky mě to ku*va sere,radši bych jel na sraz než se dívat na ty ožralé držky z práce které vidím každý den.......no zkusím něco vymyslet,třeba to nějak zvládnu....ale neslibuji.......

Odesláno
Původně zaslal: maturantka

Původně zaslal: Marlin

JArdo, porad plati ta nabidka ode mne ;)

Já vím, díky, auto je už OK a zase se projede :super

Přiznej se, ty se bojíš! ;):D

:D:D Ne, na dálnici se zapadnout moc nedá, ačkoli jsem přesvědčen o tom, že Marlin by mi dokázal, že to lze:D

No teď zase řeším netěsnící vejfuk..

Odesláno

NA HLAVNÍ STRANĚ JE OD DNEŠNÍHO DNE PŘIHLAŠOVADLO, PROSÍM O POTVRZENÍ ÚČASTI A ZASLÁNÍ PENĚZ NA KLUBOVÝ ÚČET (abych věděl, kolik lidí opravdu dorazí).

[upravil dne 1/12/2008 Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...