Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prý se dá u 307 aktivovat uzamknutí vozidla při rozjetí, nebo při jízdě. Snad by to mělo jít aktivovat dlouhým stiskem tlačítka na středovém panelu. Má to někdo vychytaný?

Nebo seto musí aktivovat v BSI? :)

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Má to svoje výhody aj nevýhody. Na križovatke ti nikto nevtrhne do auta, na druhej strane zas môže byť problém dostať sa von keď havaruješ.

Při aktivaci airbagů se centrální zamykání automaticky odemkne, strach mít nemusíš. Možnost ovládání režimu zámku ovladačem na přístrojové desce je až od CAN/CAN modelů 307 a nejsem si jistý jestli u všech.

Odesláno
Původně zaslal: homat

Původně zaslal: AnotherOne

Má to svoje výhody aj nevýhody. Na križovatke ti nikto nevtrhne do auta, na druhej strane zas môže byť problém dostať sa von keď havaruješ.

Při aktivaci airbagů se centrální zamykání automaticky odemkne, strach mít nemusíš. Možnost ovládání režimu zámku ovladačem na přístrojové desce je až od CAN/CAN modelů 307 a nejsem si jistý jestli u všech.

Sú situácie, keď sa bagy neaktivujú.

Odesláno
Původně zaslal: Dakula475

Tak dost, nehádejte se! Dotaz byl kvůli těm křižovatkám ve městech, se ví.:D

Ale když to nejde, tak to holt nejde. Při vstupu cizí osoby do auta se budu křečovitě držet volantu. :D

čeho se bude držet taška na zadních sedadlech? ;)

Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno

Mě to jde aktivovat.Ted to mam deaktivovane.Kdyz pak nekoho nabiram tak to zase musim odemknout. Mam rok 2005/10. Zkusim to jeste u starsiho rok 2004/11.Pak dam vedet.

Jde deaktivovat automaticke sklapeni zrcatek po zamknuti auta? Snad prej v Peugeotu.Jde to i jinak?Nechci za to dat 800 nebo kolik.

Odesláno

Má to něco do sebe, vím o chlápkovi, kterému na křižovatce v Ostravě skočili do auta dva cigáni, jeden mu dal nůž pod krk a druhý ho ošacoval, no a prej vyskočili, blikla zelená \"a co jsem měl dělat, tak jsem jel dál.\"

Odesláno
Původně zaslal: Šindy 307 SW 125 kW

Mě to jde aktivovat.Ted to mam deaktivovane.Kdyz pak nekoho nabiram tak to zase musim odemknout. Mam rok 2005/10. Zkusim to jeste u starsiho rok 2004/11.Pak dam vedet.

Jde deaktivovat automaticke sklapeni zrcatek po zamknuti auta? Snad prej v Peugeotu.Jde to i jinak?Nechci za to dat 800 nebo kolik.

Zrcátka lze deaktivovat jen přes diagnostiku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...