Dakula475 Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Prý se dá u 307 aktivovat uzamknutí vozidla při rozjetí, nebo při jízdě. Snad by to mělo jít aktivovat dlouhým stiskem tlačítka na středovém panelu. Má to někdo vychytaný? Nebo seto musí aktivovat v BSI? Citovat
permonik7 Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Ja to aktivuju/deaktivuju dlouhym stlacenim tlacitka zamykani na stredovem panelu, v BSI nebylo potreba;) [upravil dne 7/11/08 permonik7] Citovat
Dakula475 Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 To zkouším pořád a nejde mi to. Pak jsem hledal v návodu a nenašel. Zkusím tedy ještě držet tlačítko 1 minutu. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Stačí držať pár sekúnd. Buď to bude treba aktivovať v BSI (aby to držaním kľúča išlo povoliť/zakázať) alebo to tvoja BSI nedokáže. Citovat
Steef Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Ani mne to nefunguje a ked tak uvazujem, je to zbytocnost. Akurat co sa opotrebuvavaju zamky . Citovat
AnotherOne Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Má to svoje výhody aj nevýhody. Na križovatke ti nikto nevtrhne do auta, na druhej strane zas môže byť problém dostať sa von keď havaruješ. Citovat
Steef Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Tak v tom pripade nebudem lenivy a natiahnem ruku na tlacidlo vedla vystraznych smeroviek Citovat
homat Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: AnotherOne Má to svoje výhody aj nevýhody. Na križovatke ti nikto nevtrhne do auta, na druhej strane zas môže byť problém dostať sa von keď havaruješ. Při aktivaci airbagů se centrální zamykání automaticky odemkne, strach mít nemusíš. Možnost ovládání režimu zámku ovladačem na přístrojové desce je až od CAN/CAN modelů 307 a nejsem si jistý jestli u všech. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: homat Původně zaslal: AnotherOne Má to svoje výhody aj nevýhody. Na križovatke ti nikto nevtrhne do auta, na druhej strane zas môže byť problém dostať sa von keď havaruješ. Při aktivaci airbagů se centrální zamykání automaticky odemkne, strach mít nemusíš. Možnost ovládání režimu zámku ovladačem na přístrojové desce je až od CAN/CAN modelů 307 a nejsem si jistý jestli u všech. Sú situácie, keď sa bagy neaktivujú. Citovat
Dakula475 Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 Tak dost, nehádejte se! Dotaz byl kvůli těm křižovatkám ve městech, se ví. Ale když to nejde, tak to holt nejde. Při vstupu cizí osoby do auta se budu křečovitě držet volantu. Citovat
homat Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: Dakula475 Tak dost, nehádejte se! Dotaz byl kvůli těm křižovatkám ve městech, se ví. Ale když to nejde, tak to holt nejde. Při vstupu cizí osoby do auta se budu křečovitě držet volantu. čeho se bude držet taška na zadních sedadlech? Citovat
Guest Šindy 307 SW 125 kW Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Mě to jde aktivovat.Ted to mam deaktivovane.Kdyz pak nekoho nabiram tak to zase musim odemknout. Mam rok 2005/10. Zkusim to jeste u starsiho rok 2004/11.Pak dam vedet. Jde deaktivovat automaticke sklapeni zrcatek po zamknuti auta? Snad prej v Peugeotu.Jde to i jinak?Nechci za to dat 800 nebo kolik. Citovat
yaris1 Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Má to něco do sebe, vím o chlápkovi, kterému na křižovatce v Ostravě skočili do auta dva cigáni, jeden mu dal nůž pod krk a druhý ho ošacoval, no a prej vyskočili, blikla zelená \"a co jsem měl dělat, tak jsem jel dál.\" Citovat
homat Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Původně zaslal: Šindy 307 SW 125 kW Mě to jde aktivovat.Ted to mam deaktivovane.Kdyz pak nekoho nabiram tak to zase musim odemknout. Mam rok 2005/10. Zkusim to jeste u starsiho rok 2004/11.Pak dam vedet. Jde deaktivovat automaticke sklapeni zrcatek po zamknuti auta? Snad prej v Peugeotu.Jde to i jinak?Nechci za to dat 800 nebo kolik. Zrcátka lze deaktivovat jen přes diagnostiku. Citovat
Dakula475 Odesláno 13. listopad 2008 Autor Odesláno 13. listopad 2008 No tak kvůli těm \"opáleným spoluobčanům\" jsem to chtěl právě aktivovat. Budu zkoušet dál. Citovat
DAB71 Odesláno 14. listopad 2008 Odesláno 14. listopad 2008 Zdravím....díky za radu:cool:...nevěděl jsem jak deaktivovat to samozamykání a teď to snad půjde....díííky Citovat
DAB71 Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Zdravím..tak jsem to zkoušel a funguje to:)..super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.