juraj Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Zdravím všechny. tak jsem si přečetl celé vlákno o pc a mam z toho v hlavě takový maglajz,že nevim ani jak se jmenuju\" A proto se chci zeptat ještě jednou na závěr: mam 406 2.0hdi starý model bez BSI a bez disp., PůJDE mi dodělat ppc?mam k dispozici oba displaye stary i novy které umí ppc. tak co všecho mam udělat,zjistit aby to makalo. Případně dejte konkrétní odkazy a tak,abych tomu porozuměl. Za jakékoliv rady či odkazy předem moc děkuju. Doufam,že vás tím moc nena...u, nebo tak něco,ale je nad moje časové možnosti přečíst celé vlákno za den,tak jsem nad tím strávil 4 večery a už dneska pořádně nevím co jsem četl v uterý:nevim:D Citovat
Kurt Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 To čtení tě vyčerpalo tak, že lepší nadpis už nezvládneš, že? Citovat
MatrixChose Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Jo jde, až na to, že mám break mám to samý auta. Budu hádat, je zelený? Jinak buď tam máš vše přivedeno (spíš ne) a nebo to tam musíš dovýst. Jde o 7 drátů a na 95% je máš v hnědým kulatým konektoru pod volantem. Jde o dráty číslo: 4315 - 720 - M431 (zem) - 7205 (jde z páčky, kde buď dodělat tlačítko nebo sehnat origo páčku s ním) - 4310 - 723 - 1368. Více najdeš ve schématu schemaPP.pdf Citovat
juraj Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: Ferry napis poslednich 8 cisel VIN kodu tady jsou:80742938. dík Citovat
Ferry Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 takze auto bylo vyrobeno 8. brezna 1999, cili se jeste jedna o stary model, pouzij ten displej dole na fotce, zapoj ho podle schematu co sem daval Matrix , jen ten drat 1368 pokud by nebyl pripraven v tom hnedem konektoru pod volantem budes muset dotahnout od ridici jednotky a pokud mas ridici jednotku BOSCH EDC15 (HDi) tak je na pozici 63 (ve schematu je napsana pozice 4, ktera plati jen pro benzinove motory) packu steracu musis upravit tak jako je na fotkach ode mne na strance 24 tematu zde - pridat spinac na prepinani zobrazeni po zapojeni zminenych 7mi dratu by melo vse fungovat Citovat
MatrixChose Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Jak říkám, auto jako mám já, březen 99, takže předpokládám, že to bude na 99% naprosto stejný. Citovat
Ferry Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: MatrixChose Jak říkám, auto jako mám já, březen 99, takže předpokládám, že to bude na 99% naprosto stejný. akorat neni zeleny jak jsi rikal ale modry a co jsem koukal vybava krome klimy a dvou airbagu skoro zadna, nebylo tam v zakladni vybave ani radio ani repro ani displej venkovniho teplomeru, zpetny zrcatka manualni bez vyhrivani, dalkove ovladani centralu pouze infra, snad tam budou pripraveny aspon ty draty pro PPC v hlavnim kabelovem svazku Jinak je to treba natahat komplet i napajeni pro displej apod, mel jsem ten samej pripad, taky chuda vybava bez kabelove pripravy. I kdyz ja mel v zakladu vybavu SL a tohle je vybava SR, tak snad to tam bude Jo a auto bylo urceno pro Francii Citovat
MatrixChose Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: MatrixChose Jak říkám, auto jako mám já, březen 99, takže předpokládám, že to bude na 99% naprosto stejný. akorat neni zeleny jak jsi rikal ale modry a co jsem koukal vybava krome klimy a dvou airbagu skoro zadna, nebylo tam v zakladni vybave ani radio ani repro ani displej venkovniho teplomeru, zpetny zrcatka manualni bez vyhrivani, dalkove ovladani centralu pouze infra, snad tam budou pripraveny aspon ty draty pro PPC v hlavnim kabelovem svazku Jinak je to treba natahat komplet i napajeni pro displej apod, mel jsem ten samej pripad, taky chuda vybava bez kabelove pripravy. I kdyz ja mel v zakladu vybavu SL a tohle je vybava SR, tak snad to tam bude Jo a auto bylo urceno pro Francii Moje je tohle: VF38ERHZE80740083 - manuál klima, 4 pytle, radio, changer, display teploty, výhřev i el. nastavení zrcátek a opravdu jen infra v klíči... Se podívej koneckonců sám.... Citovat
juraj Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: MatrixChose Jak říkám, auto jako mám já, březen 99, takže předpokládám, že to bude na 99% naprosto stejný. Akurát sedan a modrej. jen k tomu schémátku nejsem z el. instalací VůBEC kamarád tak jsem zvědav kde se zadrhnu:( v neděli se do toho pustim. zitra si jedu pro ten počítač(teda celý auto na ND)tak se těšim. zase bude z čeho brát díly:D:D Citovat
Ferry Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: MatrixChose Jak říkám, auto jako mám já, březen 99, takže předpokládám, že to bude na 99% naprosto stejný. akorat neni zeleny jak jsi rikal ale modry a co jsem koukal vybava krome klimy a dvou airbagu skoro zadna, nebylo tam v zakladni vybave ani radio ani repro ani displej venkovniho teplomeru, zpetny zrcatka manualni bez vyhrivani, dalkove ovladani centralu pouze infra, snad tam budou pripraveny aspon ty draty pro PPC v hlavnim kabelovem svazku Jinak je to treba natahat komplet i napajeni pro displej apod, mel jsem ten samej pripad, taky chuda vybava bez kabelove pripravy. I kdyz ja mel v zakladu vybavu SL a tohle je vybava SR, tak snad to tam bude Jo a auto bylo urceno pro Francii Moje je tohle: VF38ERHZE80740083 - manuál klima, 4 pytle, radio, changer, display teploty, výhřev i el. nastavení zrcátek a opravdu jen infra v klíči... Se podívej koneckonců sám.... ja mel v zakladu airbag ridice a predni okna v elektrice vybava SL ted nevim jak oznacit soucasnou vybavu ale dodelal jsem tohle Dodělaná výbava z originálních dílů Peugeot : - manuální klimatizace - dešťový senzor - automatické rozsvěcení světel - palubní počítač s venkovním teploměrem - elektricky seřizovatelná a vyhřívaná zpětná zrcátka v barvě karoserie - samozatmavovací vnitřní zpětné zrátko - přídavná sada dálkových a mlhových světlometů v předním nárazníku - radio 4050 + CD changer + ovladani pod volantem - roletka proti slunci na zadním okně - loketní opěrka na středovém tunelu vlastní dodělávky aneb domácí bastl: - stmívač interiérového osvětlení - alarm s pagerem - funkce komfortního blikání Trippling - HID xenonové výbojky v potkávacích světlometech sorry za , proste se jen chlubim :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.