BoneDaddy Odesláno 5. listopad 2008 Autor Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: kupák Mně se ty gumy zdaj opravdu dost nízký. Netrpí tvé ctěné pozadí a hlavně podvozek auta? Pozadí netrpí, podvozek decentně jo. Ale dá se to. Mám ten samý rozměr pneu jako čakom, na zimu 195/65 R15 tak se uvidí co to udělá. Citovat
čakom Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: kupák Mně se ty gumy zdaj opravdu dost nízký. Netrpí tvé ctěné pozadí a hlavně podvozek auta? Pozadí netrpí, podvozek decentně jo. Ale dá se to. Mám ten samý rozměr pneu jako čakom, na zimu 195/65 R15 tak se uvidí co to udělá. Já mám taky na zimu připravený 195/65/15 ale ted ještě dojíždím ty 14\". s tím že podvozet trpí víc zas tak nesouhlasím. Mám s autem najeto 40 000km a z toho 10t na seriovím podvozku 20t jen na sportovních pružinách a 10t na komplet podvozku a na nápravách jsem ještě nic neměnil. Zajimalo by mě jak dlouho někomu vydrží tyčky stabilizátoru, čepy atd. Citovat
Kekros Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 BoneDaddy: mně se teda ten traktor předtim líbil víc Citovat
Ferry Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 vypada to pekne, zajimavy ze ja mam zadni napravu takhle nizko i se seriovyma pruzinama Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. listopad 2008 Autor Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Ferry vypada to pekne, zajimavy ze ja mam zadni napravu takhle nizko i se seriovyma pruzinama Dík. Jak je to možné? Že by za to mohli ty moje menší kola? Kekros: opravdu? Mě ne. Citovat
Ferry Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Ferry vypada to pekne, zajimavy ze ja mam zadni napravu takhle nizko i se seriovyma pruzinama Dík. Jak je to možné? Že by za to mohli ty moje menší kola? Kekros: opravdu? Mě ne. to nevim, asi mam mekci pruziny v serii ale vypada to takhle beze jakychkoliv uprav Citovat
čakom Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Ferry vypada to pekne, zajimavy ze ja mam zadni napravu takhle nizko i se seriovyma pruzinama Dík. Jak je to možné? Že by za to mohli ty moje menší kola? Kekros: opravdu? Mě ne. to nevim, asi mam mekci pruziny v serii ale vypada to takhle beze jakychkoliv uprav Ted máme v práci 406 2,1td a zadek má hodně nízko. Pružiny jsou černý (možná serie) Asi unavaný Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. listopad 2008 Autor Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: čakom Ted máme v práci 406 2,1td a zadek má hodně nízko. Pružiny jsou černý (možná serie) Asi unavaný Hmm to je možný. Ferry: ale vypadá to pěkně na to že to je serie. Kdybych to měl takhle tak bych taky zadní neměnil. Citovat
kupák Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Ferry, není to nižší tím, že tam máš krom rezerva ještě bombu? (myslím lpg;) ) Citovat
Ferry Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Ferry: ale vypadá to pěkně na to že to je serie. Kdybych to měl takhle tak bych taky zadní neměnil. dik jsem zvedav jestli se to zmeni az ted dam nove tlumice Původně zaslal: kupák Ferry, není to nižší tím, že tam máš krom rezerva ještě bombu? (myslím lpg;) ) tim to urcite neni, ta bomba zase neni tak tezka, mam ji na prave strane a auto neni nakloneno ani k jedne strane a ani to neni znat treba na jizdnich vlastnostech, na obou stranach je to stejne vysoko, navic zase jezdim jen s 10ti litry benzinu v nadrzi, takze vahove je to +- stejny jako bez bomby Citovat
Milhaus_01 Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Musel si upravovat i tlumiče?? Zkracovat nebo tak něco?? Uvažuju totiž o stejných poružinách.... Citovat
BoneDaddy Odesláno 11. prosinec 2008 Autor Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Milhaus_01 Musel si upravovat i tlumiče?? Zkracovat nebo tak něco?? Uvažuju totiž o stejných poružinách.... Nee. Vůbec nic jinýho než pružiny nebylo potřeba. Ještě jsem chtěl vyměnit uložení tlumičů, ale prý je skoro nový takže to nakonec byly pouze pružiny. Toto platí pro pružiny do 40mm snížení. Třeba to co má čakom (-60/40mm) už by asi pružinama řešit nešlo, nebo jen krátkodobě. Citovat
agresssor Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Ferry vypada to pekne, zajimavy ze ja mam zadni napravu takhle nizko i se seriovyma pruzinama Dík. Jak je to možné? Že by za to mohli ty moje menší kola? Kekros: opravdu? Mě ne. to nevim, asi mam mekci pruziny v serii ale vypada to takhle beze jakychkoliv uprav Ferry moooc pekny svetla:) Citovat
čakom Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Milhaus_01 Musel si upravovat i tlumiče?? Zkracovat nebo tak něco?? Uvažuju totiž o stejných poružinách.... Nee. Vůbec nic jinýho než pružiny nebylo potřeba. Ještě jsem chtěl vyměnit uložení tlumičů, ale prý je skoro nový takže to nakonec byly pouze pružiny. Toto platí pro pružiny do 40mm snížení. Třeba to co má čakom (-60/40mm) už by asi pružinama řešit nešlo, nebo jen krátkodobě. tak jak píše BoneDaddy do snížení 40 mm stačí vyměnit jen pružiny. ale pokud mají tlumiče moc nalítaný třeba jako jsem měl já cca 160tkm tak se auto začínalo po ujetí pár tisíc houpat. tlumiče to prostě nezvládli. Pokud se dávají kratší pružiny je lepší dát i tlumiče. při snížení 40 mm a víc už je potřeba použít kratší tlumiče. [upravil dne 12.12.2008 čakom] Citovat
punkac Odesláno 12. prosinec 2008 Odesláno 12. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Ferry vypada to pekne, zajimavy ze ja mam zadni napravu takhle nizko i se seriovyma pruzinama Dík. Jak je to možné? Že by za to mohli ty moje menší kola? Kekros: opravdu? Mě ne. to nevim, asi mam mekci pruziny v serii ale vypada to takhle beze jakychkoliv uprav Ted máme v práci 406 2,1td a zadek má hodně nízko. Pružiny jsou černý (možná serie) Asi unavaný mam to také tak na svém 2,1TD a unavené nejsou Citovat
Milhaus_01 Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 Zdar chlapaci. Nevite nahodou nekdo, jak moc se lisi pruziny na 406 sedan a Break new model?? Mam ted moznost koupit levne sportovni pruziny H&R ale jsou z kombika a ja mam sedan.... Dik za rady. Citovat
Drummsik Odesláno 21. leden 2009 Odesláno 21. leden 2009 Nazdar chlapy. Chci se Vás zeptat jaký pružiny byste radily na 1.8 16V kombík. Chtěl bych ale měnit jen ty pružiny. Nebo co by ste mi doporučily abych měl lepší pocit z jízdy než z toho unavenýho zadku. Zase nechci nějký extra tvrdý. Moc pružinám nerozumým a tak se ptám Vás s čím máte vzkušenosti. Díky za odpověď Citovat
KUBBACHER Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: Drummsik Nazdar chlapy. Chci se Vás zeptat jaký pružiny byste radily na 1.8 16V kombík. Chtěl bych ale měnit jen ty pružiny. Nebo co by ste mi doporučily abych měl lepší pocit z jízdy než z toho unavenýho zadku. Zase nechci nějký extra tvrdý. Moc pružinám nerozumým a tak se ptám Vás s čím máte vzkušenosti. Díky za odpověď Můj kombík má Eibachy, co se týká tvrdosti tak se nedá říct, že by podvozek byl tvrdý, auto si zachovalo svou francouzskou ukolébavku. Přispívají k tomu i pneu 205/55 R16, je to komfortnější rozměr, než předchozí 225/55 R16. Nízký je na můj vkus akorát tak na spodní hranici více bych to nechtěl. Citovat
Drummsik Odesláno 22. leden 2009 Odesláno 22. leden 2009 A co tě stály ty Eibachy nebo kde by se dalo pořídit??? :-) Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. leden 2009 Autor Odesláno 22. leden 2009 Původně zaslal: Drummsik A co tě stály ty Eibachy nebo kde by se dalo pořídit??? :-) Za Eibachy to bude asi pecka. O jak moc velkým snížení uvažuješ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.