Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kupák

Mně se ty gumy zdaj opravdu dost nízký. Netrpí tvé ctěné pozadí a hlavně podvozek auta?

Pozadí netrpí, podvozek decentně jo. :)

Ale dá se to. Mám ten samý rozměr pneu jako čakom, na zimu 195/65 R15 tak se uvidí co to udělá. ;)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Mně se ty gumy zdaj opravdu dost nízký. Netrpí tvé ctěné pozadí a hlavně podvozek auta?

Pozadí netrpí, podvozek decentně jo. :)

Ale dá se to. Mám ten samý rozměr pneu jako čakom, na zimu 195/65 R15 tak se uvidí co to udělá. ;)

Já mám taky na zimu připravený 195/65/15 ale ted ještě dojíždím ty 14\".

s tím že podvozet trpí víc zas tak nesouhlasím.

Mám s autem najeto 40 000km a z toho 10t na seriovím podvozku 20t jen na sportovních pružinách a 10t na komplet podvozku a na nápravách jsem ještě nic neměnil.

Zajimalo by mě jak dlouho někomu vydrží tyčky stabilizátoru, čepy atd.

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

vypada to pekne, zajimavy ze ja mam zadni napravu takhle nizko i se seriovyma pruzinama :D

Dík. Jak je to možné? Že by za to mohli ty moje menší kola?:myslim

Kekros: opravdu? Mě ne. :roker:D

Odesláno

vypada to pekne, zajimavy ze ja mam zadni napravu takhle nizko i se seriovyma pruzinama :D

to nevim, asi mam mekci pruziny v serii

ale vypada to takhle beze jakychkoliv uprav

960_6.jpg

Odesláno

Ted máme v práci 406 2,1td a zadek má hodně nízko. Pružiny jsou černý (možná serie) Asi unavaný:myslim

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Ted máme v práci 406 2,1td a zadek má hodně nízko. Pružiny jsou černý (možná serie) Asi unavaný:myslim

Hmm to je možný.;)

Ferry: ale vypadá to pěkně na to že to je serie. Kdybych to měl takhle tak bych taky zadní neměnil. :super

Odesláno

Ferry: ale vypadá to pěkně na to že to je serie. Kdybych to měl takhle tak bych taky zadní neměnil. :super

dik ;) jsem zvedav jestli se to zmeni az ted dam nove tlumice

Ferry, není to nižší tím, že tam máš krom rezerva ještě bombu? (myslím lpg;) )

tim to urcite neni, ta bomba zase neni tak tezka, mam ji na prave strane a auto neni nakloneno ani k jedne strane a ani to neni znat treba na jizdnich vlastnostech, na obou stranach je to stejne vysoko, navic zase jezdim jen s 10ti litry benzinu v nadrzi, takze vahove je to +- stejny jako bez bomby

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Milhaus_01

Musel si upravovat i tlumiče?? Zkracovat nebo tak něco?? Uvažuju totiž o stejných poružinách....

Nee. Vůbec nic jinýho než pružiny nebylo potřeba. Ještě jsem chtěl vyměnit uložení tlumičů, ale prý je skoro nový takže to nakonec byly pouze pružiny.

Toto platí pro pružiny do 40mm snížení. Třeba to co má čakom (-60/40mm) už by asi pružinama řešit nešlo, nebo jen krátkodobě. :)

Odesláno

960_6.jpg

Ferry moooc pekny svetla:)

Odesláno

Původně zaslal: Milhaus_01

Musel si upravovat i tlumiče?? Zkracovat nebo tak něco?? Uvažuju totiž o stejných poružinách....

Nee. Vůbec nic jinýho než pružiny nebylo potřeba. Ještě jsem chtěl vyměnit uložení tlumičů, ale prý je skoro nový takže to nakonec byly pouze pružiny.

Toto platí pro pružiny do 40mm snížení. Třeba to co má čakom (-60/40mm) už by asi pružinama řešit nešlo, nebo jen krátkodobě. :)

tak jak píše BoneDaddy do snížení 40 mm stačí vyměnit jen pružiny. ale pokud mají tlumiče moc nalítaný třeba jako jsem měl já cca 160tkm tak se auto začínalo po ujetí pár tisíc houpat. tlumiče to prostě nezvládli. Pokud se dávají kratší pružiny je lepší dát i tlumiče.

při snížení 40 mm a víc už je potřeba použít kratší tlumiče.

[upravil dne 12.12.2008 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

mam to také tak na svém 2,1TD a unavené nejsou :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nazdar chlapy. Chci se Vás zeptat jaký pružiny byste radily na 1.8 16V kombík.

Chtěl bych ale měnit jen ty pružiny. Nebo co by ste mi doporučily abych měl lepší pocit z jízdy než z toho unavenýho zadku. Zase nechci nějký extra tvrdý. Moc pružinám nerozumým a tak se ptám Vás s čím máte vzkušenosti.

Díky za odpověď

Odesláno
Původně zaslal: Drummsik

Nazdar chlapy. Chci se Vás zeptat jaký pružiny byste radily na 1.8 16V kombík.

Chtěl bych ale měnit jen ty pružiny. Nebo co by ste mi doporučily abych měl lepší pocit z jízdy než z toho unavenýho zadku. Zase nechci nějký extra tvrdý. Moc pružinám nerozumým a tak se ptám Vás s čím máte vzkušenosti.

Díky za odpověď

Můj kombík má Eibachy, co se týká tvrdosti tak se nedá říct, že by podvozek byl tvrdý, auto si zachovalo svou francouzskou ukolébavku.

Přispívají k tomu i pneu 205/55 R16, je to komfortnější rozměr, než předchozí 225/55 R16.

Nízký je na můj vkus akorát tak na spodní hranici více bych to nechtěl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...