Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, kolegové.

Kdybyste náhodou někdo měli na prodej zadní trojlavici nebo o nějaké takové věděli, dejte mi, prosím vědět. Sem, nebo na e-mail: ivosh@trabant.cz. Moc děkuji.

Odesláno
:) moc s tím nepočítej, vzhledem k tomu, že prodávající nemají soudnost a nepochopili letošní značný pokles cen podpořený krizí, a vůbec cenový vývoj posledních pár let, tak je pravděpodobnost té koupě docela malá. Tím spíš, že já to auto nijak nepotřebuju, láká mě spíš z nostalgie...
Odesláno
Původně zaslal: gas

Původně zaslal: oddie

Tím spíš, že já to auto nijak nepotřebuju, láká mě spíš z nostalgie...

bych o jednom věděl :D

Já vím asi o pěti :)

Copak, ty se chystáš upgradovat, nebo co?

Odesláno

Zanedlouho budou nehorázně zajímavé ceny úplně na všechno, krize je teprv na začátku, a dozvuky bude mít především v autech dlouhé. Teď bych nic nekupoval, a nechal prodejce ještě vydusit...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zadní, 3řada sedadel... vyřešeno za odvoz sedaček z felicie. Plus doma vyrobená konstrukce. Plně funkční odklápění opěradel a demontáž z vozu i do za 45 sekund a bez pomoci druhého.

Odesláno

dají se skládat i jednotlivě a mám vyzkoušené, že při sklopení opěrek střední řady a odklopení poslední lavice mi náhle vznikne šikovný zavazadlový prostor o dvouch rovinách bez nějaké demontáže sedadel..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...