Medvěd Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Dnes mi přišlo mailem Tento pátek-sobota se v Brně koná 10. ročník Tmou (klasická šifrovačka ve městě a v okolí, inspirace pro další podobné hry - Bedna, OSUD,Prahou, a dalsích)... v našem teamu se uvolnila 2 místa, tož mate-li někdo zájem si trosku odpočinout od pracovních činnosti, ozvěte se mi (ať dvojička nebo i jednotlivě.. vice info na www.tmou.cz nebo u mne.... Citovat
Ravel Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Brno, nemůže to být kuwa někde blíž??? Citovat
Marcel505 Odesláno 4. listopad 2008 Odesláno 4. listopad 2008 Medvěde - nevzal sis z toho nějakou inspiraci pro naše orienťáky? Máme se bát? Citovat
MirasCC Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Bych i jel, ale dozvídám se o tom pozdě, na víkend už mám jiný plány Citovat
*jose_106* Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Reportáž z \"předsedovy tmy\" byla teď na Nově. Letos do cíle dorazili 4 týmy, což je podle organizátorů jasný signál, že letošní ročník byl příliš snadný. Tak jsem zvědav na autentické zpravodajství :-) Citovat
Medvěd Odesláno 8. listopad 2008 Autor Odesláno 8. listopad 2008 POZOR, POZOR - předseda se nezúčastnil, hned první věta přece zní ............................... Citovat
*jose_106* Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Původně zaslal: Medvěd POZOR, POZOR - předseda se nezúčastnil, hned první věta přece zní ............................... óoo, ale to z toho alespoň pro mně nebylo tak docela zřejmé, o která dvě místa jde...(no když jsem nepochopil ani tohle, tak bych asi přínosem žádného z týmů moc nebyl ) Ale neva, alespoň se dostala zas trochu víc do povědomí tahle zajímavá akcička... ... ... přešlápnout... ... ještě jednou .... \"dnes mi přišlo mailem\"... ach só, už přepnuto, tak to jsem prve přehlíd. [upravil dne 8/11/08 *jose_106*] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.