Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes mi přišlo mailem

Tento pátek-sobota se v Brně koná 10. ročník Tmou (klasická šifrovačka ve městě a v okolí, inspirace pro další podobné hry - Bedna, OSUD,Prahou, a dalsích)...

v našem teamu se uvolnila 2 místa, tož mate-li někdo zájem si trosku odpočinout od pracovních činnosti, ozvěte se mi (ať dvojička nebo i jednotlivě..

vice info na www.tmou.cz nebo u mne....

Odesláno

Reportáž z \"předsedovy tmy\" byla teď na Nově. Letos do cíle dorazili 4 týmy, což je podle organizátorů jasný signál, že letošní ročník byl příliš snadný. Tak jsem zvědav na autentické zpravodajství :-)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

POZOR, POZOR - předseda se nezúčastnil, hned první věta přece zní ...............................

óoo, ale to z toho alespoň pro mně nebylo tak docela zřejmé, o která dvě místa jde...(no když jsem nepochopil ani tohle, tak bych asi přínosem žádného z týmů moc nebyl :D) Ale neva, alespoň se dostala zas trochu víc do povědomí tahle zajímavá akcička...

... ... přešlápnout... ... ještě jednou .... \"dnes mi přišlo mailem\"... ach só, už přepnuto, tak to jsem prve přehlíd.

[upravil dne 8/11/08 *jose_106*]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...