Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Prúúúússer jak mraky...

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim...Dnes som spravil otrasnú vec. Ošetroval som trošku preliačiny a škrabance na aute, tak som si zatmelil čo treba a išiel som striekať..

Objednal som si farbu podla odtienu čakal som asi 2mesiace kím mi farbu dodali a ešťe sa sušovali že farba sadne.Lenže strekol som to.Najprv nebolo vydet nejake rozdiely tak som počkal asi 3 haodiny kím to vyschne a čo sa nestalo??? Výjdem von pozrem na auto a to čo som striekal bolo omnoho tmavčie ako farba auta.Málom ma porazilo.

Pravdaže som naraz zastriekal vsetky skrabance a dobky na aute takže teď tam mám kopu máááp..Skúsil som to streknúť aj transparentnim lakom ale nezabralo flaky su rovnako tmavé.

Poradťe mi čo sa stím ešťe dá robiť??

Asi na komplet prestreknúť že???:(:(:(:(:(:(

Odesláno

Jáááá´už vážne nevím.Ale je to možné zajtra odfotím a pošlem.

Zisťoval som si prestrek koomplet auta ma výjde tak 25000sk.

Čierna metalíza.Poťeší....Začal som uvažovať že ho asi potlačím a šurgnem do dunaja.:xvul

Nechce sa mi rozoberať celé auto prestriekať a nanovo skladať...

Rozmýšlam či by sa nedali len gumy na sklách, nárazniky a podobne dať dolu, obaliť a streknúť ho tak..Len tie vyditelné plochy...

Fakt zúfalstvo:blicismajlik

Odesláno

HEJ skusim....

Ale najračej by som bol keby mi to niekto strekol len tak ako som povedal v zloženom stave a ešte radčej by som bol aby to nestalo ani 10000sk

Dobre želanie že??? asi trošku nerealne??:myslim

Odesláno

NOOOOOOO!

Berušku nie čo som nejaka fiflena nohatá???

Račej namočiť široký šťetec do bielej farby pretiahnuť po kapote pozdĺž celeho auta a zo 405 budme mat peugeot 405 vyper!!!:D

Odesláno

Sežeň si papírovou lepenku(cena 1kus asi 70kč) radši 2kusy,potom si sežeň balicí papír(ten koupíš v papírnictví) ,zalep si všechny okna ,zkus si sehnat tu barvu na celý auto,přestříkni celý a budeš mít klid,materiál tě vyjde na pár peněz,pokud si to stříkneš sám a nebudeš muset nikomu platit práci,vyjde tě to levněji než 10 000peněz

Odesláno

hej....diki vendi.stejskal aj to ma napadlo len niekde ešťe zohnať stiekaciu pištoľ a kompresor..ale aj tak asi do jari počkam a potom si to pekne streknem sám...:super

Odesláno

Nechcem zakladat novu temu,iba sa chcem spytat:Mam zagitovany blatnik uz aj s plnicom nastriekany,uz iba farbu a lak nanho.Velkost toho zagitovaneho miesta priblizne 30x20cm.Mam nastriekat cely blatnik alebo len to zagitovane miesto?

Odesláno

tosko: tak to ma fakt mrzi ze sa ti to nenamiesali ako si chcel... ja musim za seba povedat, ze som tiez robil presne take upravy ako ty, ale do bodky presne a na farbu som cakal asi ... no bol som si nakupit zatial, takze presne neviem.... a priebeh bol taky ze mi tipek podla kodu farby MOGE priniesol tri odtiene a tie sme prikladali k mojmu laku a ludi co sli popri sme sa pytali co si o tom myslia... a nakoniec po asi pol hodinke som si vybral odtien a siel na nakup.... ked som sa vratil, uz som mal namiesanu farbu v spreji za ktoru som zaplatil cca300sk za 4dcl, ... farba je na 90percent presna, mozno aj viac, ale este ju nemam prelestenu, tak je taka drsnejsia ako okolity lak.... ale som spokojny.... ja na tvojom mieste, alebo kebyze mne nesadne presny odtien, tak si dam namiesat ten druhy a streknem to este raz, mozno by som to prebrusil nejakou pastou predtym a bolo by, ale to som ja a ja s tym neserem :cool::cool:

Odesláno
Původně zaslal: Branislav

Nechcem zakladat novu temu,iba sa chcem spytat:Mam zagitovany blatnik uz aj s plnicom nastriekany,uz iba farbu a lak nanho.Velkost toho zagitovaneho miesta priblizne 30x20cm.Mam nastriekat cely blatnik alebo len to zagitovane miesto?

Jestli to chceš mít pěkně udělaný,tak si blatník oblep celej kolem dokola a stříkni celej,samotnej flíček by byl vidět a nebylo by to pěkný:papa:)

Odesláno

TO:vdacny

NOOO .neska som to skusal zabrusit tempom ale nepomohlo zostaloo to stale matne,,,

normalne

mas úravdu ani ja sa stim neserem. vYTIAHNEM NAHRADBU KAPOTU CO MAM V ARAZI AJ S DALSIMI 4 DVERAMI NAHODIM TAPACIIRY A MAM NOVY LAK:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Tosko

TO:vdacny

NOOO .neska som to skusal zabrusit tempom ale nepomohlo zostaloo to stale matne,,,

normalne

mas úravdu ani ja sa stim neserem. vYTIAHNEM NAHRADBU KAPOTU CO MAM V ARAZI AJ S DALSIMI 4 DVERAMI NAHODIM TAPACIIRY A MAM NOVY LAK:D:D:D:D:D

:super to je pristup :) PS: tebe ide oto ze je to matne, alebo ze je to iny odtien? lebo ked je to iba matne, tak take prebrusenie laku sa robi strojovo, co mi kamos hovoril, ze to spravia za 2 -3litre a zmiznu vsetky skrabanceky od umyvarky a tak, lak je potom ako novy.... len som do toho nesiel, lebo nemam prachy na zbytocnosti :)

Odesláno

noo hej...

moj clovek ani ja nem chcem vyhadzovat penuiaze za zbytocnosti ale zas nechcem chodit s ogrcanim autom.

:D

ono je tam nepatrny rozdiel v laku. Ale skor ma trápi že je to matné.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...