Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj už sem to četl nj ženská za volantem audi TT doufám že ta kráva přežila a pujde se dřepnout na pěknou chvilku si ty lidi snad myslej ze sou nesrmtelný bo co....

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

vendi, vendi, opět špatná sekce, koukám že ty s tím máš nějaký problémy... :bacha

Proč :myslim,proč opět:myslim

Tak to přehoď,jj sem si teďka všim,že to nemám tam kde sem chtěl,sem asi slepej,pardon ,se omlouvám:)

[upravil dne 3.11.2008 vendi.stejskal]

Odesláno

Sekce Pokec má podsekci Nehody - tohle mělo být tam.

A opět proto, protože už včera jsem měl námitky proti umístění tématu Štěstí v neštěstí, který bych zase radši viděl ve Srandičkách

//EDIT: Doplnění jsem četl až po odeslání - já to přehazovat nebudu, ani nemůžu, nejsem mod. Jen upozorňuju, že by sis na to měl dávat větší pozor ;)

[upravil dne 3/11/08 MirasCC]

Odesláno

A opět proto, protože už včera jsem měl námitky proti umístění tématu Štěstí v neštěstí, který bych zase radši viděl ve Srandičkách

//EDIT: Doplnění jsem četl až po odeslání - já to přehazovat nebudu, ani nemůžu, nejsem mod. Jen upozorňuju, že by sis na to měl dávat větší pozor ;)

No nic no,tak to mám dodatečně ještě přehodit,nebo už to mám nechat,co myslíš?

Odesláno

Prej ta ženská v Audi to nepřežila - měla Audi a bylo jí to prd platný a ty z Fabie vepředu to přežili. A ta holka co seděla vzadu ve Fabii to nepřežila - ale už jsem neslyšel, zda-li byla připoutaná...

Odesláno

no tohle mi připomnělo, když jsem jel po tmě z chalupy. Vidim auto jak jede proti po prostředku a myslýte , že uhne, ani trochu. Musel jsem šlapnout na brzdy . A to už po druhý za jeden týden. Nevim co ty lidi dělají :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Prej ta ženská v Audi to nepřežila - měla Audi a bylo jí to prd platný a ty z Fabie vepředu to přežili. A ta holka co seděla vzadu ve Fabii to nepřežila - ale už jsem neslyšel, zda-li byla připoutaná...

Tipnul bych si, že připoutaná nebyla..

Odesláno

Podle mých informací ta holčina připoutaná BYLA, cesty osudu jsou nevyzpytatelné - budiž oběma země lehká (byť o řidičce AUDI si myslím své, nepřísluší mi, abych jí soudil - nebyl jsem nehodě přítomen).

Kokotů na cestách potkávám též v poslední době nějak víc - naposledy minulý pátek, kdy jsem mezi Pasohlávkami a Mikulovem byl potupně donucen zajet až na krajnici jen kvůli tomu, že proti mě přes dvojitou plnou předjížděl nějaký idiot (v moment, kdy jsem ho míjel, jsme na silnici byly 4 auta vedle sebe). Kdyby mě nezarazilo, že těch světel je proti mě nějak \"moc\" a nepovolil jsem včas volant (jel jsem mírnou levou zatáčku, tedy logicky blízko středových čar), tak už tu asi nic nepíšu a měl bych s celou rodinou na věky vystaráno (doufám, že bych měl za rakví průvod pažoutů)

[upravil dne 5/11/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Podle mých informací ta holčina připoutaná BYLA, cesty osudu jsou nevyzpytatelné - budiž oběma země lehká (byť o řidičce AUDI si myslím své, nepřísluší mi, abych jí soudil - nebyl jsem nehodě přítomen).

Kokotů na cestách potkávám též v poslední době nějak víc - naposledy minulý pátek, kdy jsem mezi Pasohlávkami a Mikulovem byl potupně donucen zajet až na krajnici jen kvůli tomu, že proti mě přes dvojitou plnou předjížděl nějaký idiot (v moment, kdy jsem ho míjel, jsme na silnici byly 4 auta vedle sebe). Kdyby mě nezarazilo, že těch světel je proti mě nějak \"moc\" a nepovolil jsem včas volant (jel jsem mírnou levou zatáčku, tedy logicky blízko středových čar), tak už tu asi nic nepíšu a měl bych s celou rodinou na věky vystaráno (doufám, že bych měl za rakví průvod pažoutů)

[upravil dne 5/11/2008 Medvěd]

Pravda poslední dobou je těch debilů čím dál víc... neříkám že sem nikdy nepředjel přes 1 plnou (auto co jedou 40km/h a telefonujou a přitom rovina jak blázen) ale předjet na dvojté plné to by jim měli hnedka sbírat auta řidičáky a ještě je nechat jít si sednout za úmýslný pokus o oblížení na zdraví :-) nebo jak to je :-)

Odesláno

to bys mel :-(

vcera v mlze na jizni spojce, jedu cca 80, videt moc nebylo, kolem me BMW cca 150, usudek necham na vas...

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

vcera v mlze na jizni spojce, jedu cca 80, videt moc nebylo, kolem me BMW cca 150, usudek necham na vas...

že by si měl špatnej zrak ? :roker a nebo on špatně vidí a nevšim že je mlha:myslim

Odesláno

Třeba to byl slepec s bílou hůlkou, těm mlha vůbec nevadí... :D

Odesláno

Ty jsi mu to nevrátil?:D:D

Jinak často jezdím do Kolína. Kdo jezdí po staré Kolínské,tak ví,že je vcelku široká. A právě na to hodně řidičů spoléhá a předjíždějí ikdyž jede proti nim auto.Prostě spoléhají,že protijedoucí automaticky uhne.:(

[upravil dne 6/11/08 adraj]

Odesláno

to uz hraničí z buzeraciou...ci nie????!!!!!!!!

:D

Odesláno
Původně zaslal: adraj

Ty jsi mu to nevrátil?:D:D

Jinak často jezdím do Kolína. Kdo jezdí po staré Kolínské,tak ví,že je vcelku široká. A právě na to hodně řidičů spoléhá a předjíždějí ikdyž jede proti nim auto.Prostě spoléhají,že protijedoucí automaticky uhne.:(

[upravil dne 6/11/08 adraj]

Na Kolínskou se bez problému vejdou i 4 auta vedle sebe a protože je většinu trasy rovbná jak pravítko, tak máš vždycky dost času na reakci (pootočení volantu vpravo). To, co mě vytočilo u Brna byla situace, kdy ten \"dement\" předjížděl přes dvojitou plnou do - sice mírné - zatáčky, kam prostě neměl šanci vidět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...