vendelinek Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Je to tu zase ,další mrtví,co ty lidi dělaji za tim volantem? http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/celni-naraz-audi-do-fabie-dve-mrtve.html Citovat
Welis Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 jj už sem to četl nj ženská za volantem audi TT doufám že ta kráva přežila a pujde se dřepnout na pěknou chvilku si ty lidi snad myslej ze sou nesrmtelný bo co.... Citovat
MirasCC Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 vendi, vendi, opět špatná sekce, koukám že ty s tím máš nějaký problémy... Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: MirasCC vendi, vendi, opět špatná sekce, koukám že ty s tím máš nějaký problémy... Proč ,proč opět:myslim Tak to přehoď,jj sem si teďka všim,že to nemám tam kde sem chtěl,sem asi slepej,pardon ,se omlouvám:) [upravil dne 3.11.2008 vendi.stejskal] Citovat
MirasCC Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Sekce Pokec má podsekci Nehody - tohle mělo být tam. A opět proto, protože už včera jsem měl námitky proti umístění tématu Štěstí v neštěstí, který bych zase radši viděl ve Srandičkách //EDIT: Doplnění jsem četl až po odeslání - já to přehazovat nebudu, ani nemůžu, nejsem mod. Jen upozorňuju, že by sis na to měl dávat větší pozor [upravil dne 3/11/08 MirasCC] Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: MirasCC Sekce Pokec má podsekci Nehody - tohle mělo být tam. A opět proto, protože už včera jsem měl námitky proti umístění tématu Štěstí v neštěstí, který bych zase radši viděl ve Srandičkách //EDIT: Doplnění jsem četl až po odeslání - já to přehazovat nebudu, ani nemůžu, nejsem mod. Jen upozorňuju, že by sis na to měl dávat větší pozor [upravil dne 3/11/08 MirasCC] No nic no,tak to mám dodatečně ještě přehodit,nebo už to mám nechat,co myslíš? Citovat
MirasCC Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Teď už se ti to přesunout nepovede, to by museli admini. Takže v klidu, žádnej stres, jen si prosimtě dávej většího majzla Citovat
vendelinek Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Jj,jasný,a díky za upozornění,věř tomu ,že to nebylo úmyslně Citovat
vix Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Kecejte o tom ještě chvilku a Kurt to přehodí Citovat
Marcel505 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Prej ta ženská v Audi to nepřežila - měla Audi a bylo jí to prd platný a ty z Fabie vepředu to přežili. A ta holka co seděla vzadu ve Fabii to nepřežila - ale už jsem neslyšel, zda-li byla připoutaná... Citovat
Kekros Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 no tohle mi připomnělo, když jsem jel po tmě z chalupy. Vidim auto jak jede proti po prostředku a myslýte , že uhne, ani trochu. Musel jsem šlapnout na brzdy . A to už po druhý za jeden týden. Nevim co ty lidi dělají Citovat
jarajarda Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Marcel505 Prej ta ženská v Audi to nepřežila - měla Audi a bylo jí to prd platný a ty z Fabie vepředu to přežili. A ta holka co seděla vzadu ve Fabii to nepřežila - ale už jsem neslyšel, zda-li byla připoutaná... Tipnul bych si, že připoutaná nebyla.. Citovat
Medvěd Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Podle mých informací ta holčina připoutaná BYLA, cesty osudu jsou nevyzpytatelné - budiž oběma země lehká (byť o řidičce AUDI si myslím své, nepřísluší mi, abych jí soudil - nebyl jsem nehodě přítomen). Kokotů na cestách potkávám též v poslední době nějak víc - naposledy minulý pátek, kdy jsem mezi Pasohlávkami a Mikulovem byl potupně donucen zajet až na krajnici jen kvůli tomu, že proti mě přes dvojitou plnou předjížděl nějaký idiot (v moment, kdy jsem ho míjel, jsme na silnici byly 4 auta vedle sebe). Kdyby mě nezarazilo, že těch světel je proti mě nějak \"moc\" a nepovolil jsem včas volant (jel jsem mírnou levou zatáčku, tedy logicky blízko středových čar), tak už tu asi nic nepíšu a měl bych s celou rodinou na věky vystaráno (doufám, že bych měl za rakví průvod pažoutů) [upravil dne 5/11/2008 Medvěd] Citovat
Welis Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Medvěd Podle mých informací ta holčina připoutaná BYLA, cesty osudu jsou nevyzpytatelné - budiž oběma země lehká (byť o řidičce AUDI si myslím své, nepřísluší mi, abych jí soudil - nebyl jsem nehodě přítomen). Kokotů na cestách potkávám též v poslední době nějak víc - naposledy minulý pátek, kdy jsem mezi Pasohlávkami a Mikulovem byl potupně donucen zajet až na krajnici jen kvůli tomu, že proti mě přes dvojitou plnou předjížděl nějaký idiot (v moment, kdy jsem ho míjel, jsme na silnici byly 4 auta vedle sebe). Kdyby mě nezarazilo, že těch světel je proti mě nějak \"moc\" a nepovolil jsem včas volant (jel jsem mírnou levou zatáčku, tedy logicky blízko středových čar), tak už tu asi nic nepíšu a měl bych s celou rodinou na věky vystaráno (doufám, že bych měl za rakví průvod pažoutů) [upravil dne 5/11/2008 Medvěd] Pravda poslední dobou je těch debilů čím dál víc... neříkám že sem nikdy nepředjel přes 1 plnou (auto co jedou 40km/h a telefonujou a přitom rovina jak blázen) ale předjet na dvojté plné to by jim měli hnedka sbírat auta řidičáky a ještě je nechat jít si sednout za úmýslný pokus o oblížení na zdraví :-) nebo jak to je :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 to bys mel :-( vcera v mlze na jizni spojce, jedu cca 80, videt moc nebylo, kolem me BMW cca 150, usudek necham na vas... Citovat
Welis Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Scratch to bys mel :-( vcera v mlze na jizni spojce, jedu cca 80, videt moc nebylo, kolem me BMW cca 150, usudek necham na vas... že by si měl špatnej zrak ? a nebo on špatně vidí a nevšim že je mlha:myslim Citovat
Marcel505 Odesláno 5. listopad 2008 Odesláno 5. listopad 2008 Původně zaslal: Scratch to bys mel :-( vcera v mlze na jizni spojce, jedu cca 80, videt moc nebylo, kolem me BMW cca 150, usudek necham na vas... Třeba to byl slepec s bílou hůlkou, těm mlha vůbec nevadí... Citovat
adraj Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Scratch to bys mel :-( vcera v mlze na jizni spojce, jedu cca 80, videt moc nebylo, kolem me BMW cca 150, usudek necham na vas... Ty jsi mu to nevrátil?:D Jinak často jezdím do Kolína. Kdo jezdí po staré Kolínské,tak ví,že je vcelku široká. A právě na to hodně řidičů spoléhá a předjíždějí ikdyž jede proti nim auto.Prostě spoléhají,že protijedoucí automaticky uhne. [upravil dne 6/11/08 adraj] Citovat
marisw Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 to uz hraničí z buzeraciou...ci nie????!!!!!!!! Původně zaslal: MirasCC Sekce Pokec má podsekci Nehody - tohle mělo být tam. A opět proto, protože už včera jsem měl námitky proti umístění tématu Štěstí v neštěstí, který bych zase radši viděl ve Srandičkách //EDIT: Doplnění jsem četl až po odeslání - já to přehazovat nebudu, ani nemůžu, nejsem mod. Jen upozorňuju, že by sis na to měl dávat větší pozor [upravil dne 3/11/08 MirasCC] Citovat
Medvěd Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: adraj Původně zaslal: Scratch to bys mel :-( vcera v mlze na jizni spojce, jedu cca 80, videt moc nebylo, kolem me BMW cca 150, usudek necham na vas... Ty jsi mu to nevrátil?:D Jinak často jezdím do Kolína. Kdo jezdí po staré Kolínské,tak ví,že je vcelku široká. A právě na to hodně řidičů spoléhá a předjíždějí ikdyž jede proti nim auto.Prostě spoléhají,že protijedoucí automaticky uhne. [upravil dne 6/11/08 adraj] Na Kolínskou se bez problému vejdou i 4 auta vedle sebe a protože je většinu trasy rovbná jak pravítko, tak máš vždycky dost času na reakci (pootočení volantu vpravo). To, co mě vytočilo u Brna byla situace, kdy ten \"dement\" předjížděl přes dvojitou plnou do - sice mírné - zatáčky, kam prostě neměl šanci vidět. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.