Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

někdy v dubnu-květnu tohoto roku jsem si pořídil ojetou 307 1.6 16V (tehdy 68 000 km nyní již 81 000 km), i když mi původní majitel tvrdil, (slíbil) že nechal udělat rozvody, mám pocit, že mi nyní cosi pocinkává až chrastí v motoru, když je studený, trošku to ustane po přidání plynu a zcela, když se motor zahřeje.

Nemám důvěru v člověka, co se mi snažil prodat auto, ale nevím zda mám nechat ty rozvody udělat či ne? Jak to vidíte Vy Peugeoťáci?

Vydrží to do jara?

Je to na mě docela dosti peněz, ale chci, aby mi autíčko dále sloužilo, takže bych se musel uskromnit jinde a nechat finance opět proudit do autíčka.

[upravil dne 2/11/08 Mirrae24]

Odesláno

Na kolik to tak vyjde....?

u nás chce Peugeot cca 4 500 kč se vším všudy.

Tak zda je to dobré, nebo drahé, že bych si popřípadě někam zajel....

[upravil dne 2/11/08 Mirrae24]

Odesláno

Tie zvuky môže robiť viacej vecí a jedna s nich je i napínacia kladka rozvodového remeňa. Minimálne by bolo dobre dať to popočúvať niekomu zbehlému aby si vedel čo to robí. Môže to byť i nejaká drobnosť.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Tie zvuky môže robiť viacej vecí a jedna s nich je i napínacia kladka rozvodového remeňa. Minimálne by bolo dobre dať to popočúvať niekomu zbehlému aby si vedel čo to robí. Môže to byť i nejaká drobnosť.

Mě právě v Peugeotu řekli, že je to zcela normální a nemám tomu věnovat pozornost, navíc mi pochválili tichost motoru vzhledem k věku a i laděnému výfuku..

Odesláno
Původně zaslal: mocheek

Rozvody pred prodanim auta pri 68t km? Proc by to nekdo delal? Pokud nemas papir, tak delany nejsou.

Souhlas, toto je divné. Proč by to dělal, když mají vydržet 120 i více tisíc?

Na 99% je stočený tachometr, takže rozvody rozhodně nech udělat.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Původně zaslal: mocheek

Rozvody pred prodanim auta pri 68t km? Proc by to nekdo delal? Pokud nemas papir, tak delany nejsou.

Souhlas, toto je divné. Proč by to dělal, když mají vydržet 120 i více tisíc?

Na 99% je stočený tachometr, takže rozvody rozhodně nech udělat.

Se s točeným tachometrem jsem si byl takřka jistý, ale koupil jsem ho levněji než kdo v té době nabízel

Odesláno
Původně zaslal: Mirrae24

Se s točeným tachometrem jsem si byl takřka jistý, ale koupil jsem ho levněji než kdo v té době nabízel

hm tak se divim ze nad tema rozvodama uvazujes az ted

Odesláno

Původně zaslal: kupák

Navím, co stál ten nesmysl, co sebou taháš v kufru, ale nad rozvodama za 4,5 v peugeotu bych nedumal...

Cca 7 mých rozvodů :D

No za ty prachy skoro dáš do hromady potkanej motor :D, ale stejně bych nelenil a mazal do servisu.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Pač s tím nemám žádné skušenosti, stará škola fotr říkal, že Feldu má 15 let a nic takového dělat nemusel, a že toho najezdil, tak jsem od toho opustil, navíc jako student na to nemám, a tu muziku jsem skupoval přes rok, už dřív než samotné auto.

Tchán mě zasvětil, že já mám řemen a on řetěz, že jemu se to jen tak nepotká, že to měl na starší Primeře. Jo a že mu teď odešel služebák, taky rozvody (renault Megane I) platil za to přes dvacítku, na Mělníce v Renaultu jsou pěkné mrchy, jen za tři dny práce chtěli skoro 12 000 kč....

Odesláno

Hele dal sem si svou 106tečku do servisu s těsněním pod hlavou a rozvodama a slušnej servis se pozná těsnění pod hlavou byl OK hend mi volali že to nemusim měnit že to těsní jako nový, koukly na rozvody a dalsi dobra zpráva prý nemaj natočeno víc jak 30k takže sem nechal vyměnit olej vyplachnout chl. soustavu dolejt nemrzku vyměnit vzduchový filtr a je to :-)

Odesláno

Jen se přidám k většině, pokud někdo dělal rozvody u auta co má najeto 68 000, tak je to nanejvýš podivné tzn. pravděpodobně stočený tacho. Takže nech rozvody co nejdřív udělat a máš klid.

Odesláno
Původně zaslal: Welis

Hele dal sem si svou 106tečku do servisu s těsněním pod hlavou a rozvodama a slušnej servis se pozná těsnění pod hlavou byl OK hend mi volali že to nemusim měnit že to těsní jako nový, koukly na rozvody a dalsi dobra zpráva prý nemaj natočeno víc jak 30k takže sem nechal vyměnit olej vyplachnout chl. soustavu dolejt nemrzku vyměnit vzduchový filtr a je to :-)

To já již minule se ptal, jak jsou na tom rozvody, řekli, že se nepozná jak na tom jsou...

Odesláno

Pač s tím nemám žádné skušenosti, stará škola fotr říkal, že Feldu má 15 let a nic takového dělat nemusel, a že toho najezdil, tak jsem od toho opustil, navíc jako student na to nemám, a tu muziku jsem skupoval přes rok, už dřív než samotné auto.

Tchán mě zasvětil, že já mám řemen a on řetěz, že jemu se to jen tak nepotká, že to měl na starší Primeře. Jo a že mu teď odešel služebák, taky rozvody (renault Megane I) platil za to přes dvacítku, na Mělníce v Renaultu jsou pěkné mrchy, jen za tři dny práce chtěli skoro 12 000 kč....

Hehe, a je ti jasne, ze felicie ma (alespon 1.3) retez a ne remen? Kdyz se vytaha retez, maximalne se zhorsi casovani a pujde dolu vykon. Kdyz tobe praskne remen, nebo se vysype napinaci kladka, tak se ti potkaji ventily s pistama a to bude teprve ta spravna \"castka\" :mrk

Btw: nevymlouvej se tu, ze jsi student. To je spoustu dalsich lidi na klubu taky (vcetne me). Spis si ujasni priority (asi to bude potreba) a uvedom si, ze radsi pojizdne auto bez hudby, nez ducduc kara s ladakem a motorem na hlinik :roll:roll:roll

A uz vubec nepochopim, kdyz si koupis karu jako je 307 a vahas dat 4.5tis (coz mi prijde v autorizaku jak skvela cena) za rozvody ;) Nereknu, kdybys mel starou 205tou za par Korun

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Hehe, a je ti jasne, ze felicie ma (alespon 1.3) retez a ne remen? Kdyz se vytaha retez, maximalne se zhorsi casovani a pujde dolu vykon. Kdyz tobe praskne remen, nebo se vysype napinaci kladka, tak se ti potkaji ventily s pistama a to bude teprve ta spravna \"castka\" :mrk

Btw: nevymlouvej se tu, ze jsi student. To je spoustu dalsich lidi na klubu taky (vcetne me). Spis si ujasni priority (asi to bude potreba) a uvedom si, ze radsi pojizdne auto bez hudby, nez ducduc kara s ladakem a motorem na hlinik :roll:roll:roll

A uz vubec nepochopim, kdyz si koupis karu jako je 307 a vahas dat 4.5tis (coz mi prijde v autorizaku jak skvela cena) za rozvody ;) Nereknu, kdybys mel starou 205tou za par Korun

to jo takhle bych se jako student chtel mít 307 audio a stěžovat si že nemám na výměnu rozvoďáku :-)... :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...