chocenak Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 Potřeboval bych něco takového: http://elektro.obchodni-dum-mija.cz/drzaky-na-pneumatiky-2-ks+f14+s79+dp68637/ ...nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Zdá se mi to takové fórové na tom jednom šroubu. Určitě by se to dalo udělat, ale neznám sílu materiálu apod. Citovat
čakom Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 otec si něco takovýho udělal a je to pohoda Citovat
chocenak Odesláno 2. listopad 2008 Autor Odesláno 2. listopad 2008 Původně zaslal: čakom otec si něco takovýho udělal a je to pohoda Nešlo by to vyfotit a s jednoduchým popisem dát sem? Prosím Citovat
čakom Odesláno 2. listopad 2008 Odesláno 2. listopad 2008 No nevím kdy k němu pojedu. Je to jednoduchý: plocháš cca 10 cm na délku 3-4 cm na šířku kterej je přdělanej nahoře jedním šroubem do zdi a dole je kolmo navařená kulatina průměr asi 10 mm a na koncu udělanej závit pro zajištění. Má to asi 4 roky a nespadlo to. Citovat
Welis Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 hele děda vzal asi 2,5m jeklík navaříl na něj 4 ty tyčky na který záhákneš kola a přivrtal na zeď nic složitýho to není. Nevim co na tom vymejšlet. Citovat
Duin Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Ahoj, ja si pred rokem vyrobil jednoduche drzaky na zed. Naohybal jsem kousek pasoviny sily cca 5 mm do tvaru haku a privrtal na dva srouby ke zdi. Skrz kola jsem provleknul silny provaz a zahakl za hak. S pevnosti haku neni nejmensi problem, spise je dat pozor na kvalitu pouziteho lana. Obrazek je lepsi nez tisic slov, tak se podivejte. Jsou tam videt pouze dve kola ze ctyr, snad to na ukazku bude stacit. Citovat
chocenak Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Tak to bych mohl dotáhnout do úspěšného konce ... díky Citovat
Leo Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Pokud se tam dá pořádná hmoždinka nebo nejlépe ta celokovová se šroubem tak by to držet mělo. Já jsem to však udělal stejně jako otec, že jsem do cihlové stěny zarazil obrovský hřebík (tloušťka asi 1cm) a na ten to věším už asi 5 let bez problému. Citovat
OK406 Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 A co hmožďinka 8mm + šroub (vrut) s velkou podložkou, provaz a je to udělané. Já tedy sadu pneu skladuji na sobě a dole mám starou pneu, aby mi to neleželo přímo na zemi. Nahoře mám jutové pytle. Citovat
chocenak Odesláno 9. listopad 2008 Autor Odesláno 9. listopad 2008 Já mám teďka kola uskladněná taky na sobě, ale nemám moc velkou garáž a skladuju 2 sady kol (pro 2 auta) a zabírá to hodně místa. A to má kluk kola pro svý auto naštěstí u babičky... Citovat
Guest novoták Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 čau chcoenáku sem z brandjsa nad orl. a něco podobného mám taky vem kus plechu k němu přivař šroub a pak to přidělej na zed! Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 hmm ta já aniž bych to někdy viděl jsem to udělal o něco kratší,bez matice,pouze na konci přivařená větší podložka ,aby to nesjelo a mám to na dvou hmoždinkách,pro jistotu,aby mi nespadlo kolo na auto,jelikož mám kolla zavěšeny cca 170-180cmm Citovat
Guest servisman Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Původně zaslal: OK406 A co hmožďinka 8mm + šroub (vrut) s velkou podložkou, provaz a je to udělané. Já tedy sadu pneu skladuji na sobě a dole mám starou pneu, aby mi to neleželo přímo na zemi. Nahoře mám jutové pytle. víme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.