Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No nevím kdy k němu pojedu.

Je to jednoduchý: plocháš cca 10 cm na délku 3-4 cm na šířku kterej je přdělanej nahoře jedním šroubem do zdi a dole je kolmo navařená kulatina průměr asi 10 mm a na koncu udělanej závit pro zajištění.

Má to asi 4 roky a nespadlo to.

Odesláno

Ahoj,

ja si pred rokem vyrobil jednoduche drzaky na zed. Naohybal jsem kousek pasoviny sily cca 5 mm do tvaru haku a privrtal na dva srouby ke zdi. Skrz kola jsem provleknul silny provaz a zahakl za hak. S pevnosti haku neni nejmensi problem, spise je dat pozor na kvalitu pouziteho lana.

Obrazek je lepsi nez tisic slov, tak se podivejte. Jsou tam videt pouze dve kola ze ctyr, snad to na ukazku bude stacit. ;)

post-0-14109602856311_thumb.jpg

Odesláno

Pokud se tam dá pořádná hmoždinka nebo nejlépe ta celokovová se šroubem tak by to držet mělo. Já jsem to však udělal stejně jako otec, že jsem do cihlové stěny zarazil obrovský hřebík (tloušťka asi 1cm) a na ten to věším už asi 5 let bez problému.

Odesláno

A co hmožďinka 8mm + šroub (vrut) s velkou podložkou, provaz a je to udělané. Já tedy sadu pneu skladuji na sobě a dole mám starou pneu, aby mi to neleželo přímo na zemi. Nahoře mám jutové pytle.:super

Odesláno

Já mám teďka kola uskladněná taky na sobě, ale nemám moc velkou garáž a skladuju 2 sady kol (pro 2 auta) a zabírá to hodně místa. A to má kluk kola pro svý auto naštěstí u babičky...:)

Odesláno

čau chcoenáku sem z brandjsa nad orl. a něco podobného mám taky vem kus plechu k němu přivař šroub a pak to přidělej na zed!

Odesláno

hmm ta já aniž bych to někdy viděl jsem to udělal o něco kratší,bez matice,pouze na konci přivařená větší podložka ,aby to nesjelo a mám to na dvou hmoždinkách,pro jistotu,aby mi nespadlo kolo na auto,jelikož mám kolla zavěšeny cca 170-180cmm

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: OK406

A co hmožďinka 8mm + šroub (vrut) s velkou podložkou, provaz a je to udělané. Já tedy sadu pneu skladuji na sobě a dole mám starou pneu, aby mi to neleželo přímo na zemi. Nahoře mám jutové pytle.:super

;) víme

post-0-14109602950516_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...