Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém s tím, že moje přítelkyně si udělala před cca 5 lety řidičák v malém okresním městě na Slovensku a od té doby až do podzimka za volantem neseděla. Pak jsem jí domluvil kondiční jízdy v autoškole, kde jí instruktor v druhé hodině protáhl v dopolední špičce kolem Hlavního nádraží po magistrále, čímž jí podle mě dost vyděsil. Další chyba, kterou měly kondice v autoškole spočívala v tom, že jízdy probíhaly v nové Octavii Combi PD, která byla opravdu funglovka, dokonce s tím nejsilnějším motorem. Takže když jsem přítelkyni přemluvil, aby usedla za volant svého P 309 a chtěl jsem, aby se rozjela do malého kopečku zjistil jsem, že se prostě neumí rozjet s použtím ruční brzdy. Když jsem se jí zeptal, jak se tedy rozjíždí v autoškole, dostal jsem odpověď :\" No zařadím jedničku, pustím spojku a když se mi auto rozjede, tak teprve přidám plyn\" Proč Vás tu ale tímto zatěžuju??? Hledám nějakého odvážlivce, třeba i někoho ze zkušenostmi z výcviku v autoškole, který by poradil mé přítelkyni, jak přijít ježdění na chu?. Já sám sice jezdím hodně, nejsem žádný cholerik, ale přiznám se bez mučení, že neumím vysvětlit pro mě už třeba rutinní postupy, tak bych - samozřejmě za oboustranně přijatelnou úplatu uvítal někoho, kdo by byl ochotný si vedle Hely sednout do 309 a ztrávil by s ní několik hodin při hledání chuti a citu k ježdění. Případné zájemce prosím o telefonické kontakty. Dík Medvěd + Hela

Odesláno

čau, jezdil sem s mojí maminkou kondiční jízdy, takže přežiju všechno :D

jinak mám dva kamarády z autoškoly, ale jsou v HK, ale sou to skvělí kluci....

Odesláno

Kdybys nemohl nikoho najít, mohl bych se zkusit zeptat mého dědy....je to hodně velkej kliďas, finanční nároky opravdu minimální, časově relativně flexibilní, mě učil jezdit s autobusem... :)

Odesláno

Medvěde měl jsem podobnej zádrhel se svojí ženou.Je totiž problém,že když dáš ženě radu, která je z jízdy nervózní tak se na tabe oboří a furt držkuje.Na učitele autoškoly si to nedovolí.Chce to pevný nervy časem se to zlepší,protože žena sama vidí výsledky a už si nechá poradit líp aniž by došlo k újmě.

No a teď řídí snad líp než já má to naštěstí v krvi po tchýni.Třeba tchán se to pořádně nenaučil dodnes.:D

Odesláno

Také bych do toho s klidem šel. Ale jak už víš jsem ze severu takže ti má nabídka asi nepomůže. Učil jsem pár kamarádů a manželku základy jízd před autoškolou a pak dvě kamarádky, které také skoro nejezdí. Důležitej je fakt ten klid. Nám připadá všechno samozřejmé, ale oni to vidí jinak. Něco se naučí, ale větší opatrnost jim zůstane. My chlapi také začínáme brzdit před překážkou podle toho jak jezdíme, jaké máme zkušenosti a podle toho v jaké káře sedíme. Každej jsme jinej. Hlavní je, aby si začala více věřit, nebála se toho a pak sama na sobě uvidí zlepšení. ;)

• O 3 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem Radek V.

v autoskole mam desetiletou praxi, jen ted nevim jak na tom budu s casem.....mam tatu v nemocnici....

Tak jsem si všiml, že jsi taky přihlášený na Plzeňský sraz - myslíš, že v případě vhodné konstalace by ses tam mohl zkusit s Helou projet?????:papa:papa

V žádném případě nechci nějak rušit tvou víkendovo - sváteční pohodu.:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...