Steef Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Celkom zaujimavy clanok, poucne ked neviete ci benzin alebo diesel. A mozno ze niekomu z vas zodpovie aj niektore otazky, ked mate problem s dieslom. http://www.autoweb.cz/autonovinky-nova-auta/tyden-s-naftou-diesel-z-druhe-ruky-je-past-na-kupujici/11624 PS.: Ak uz tento clanok niekde na fore je, prosim admina, aby tuto moju temu zmazal. Dik. Citovat
Welis Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 to je zajimavý a pak že není lepší koupit benzín :-D:) Citovat
Steef Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 No podla vsetkeho vychadza, ze najvyhodnejsie je kupit uplne novy diesel nez z druhej ruky. Pochybujem, ze vacsina majitelov dieselov dodrziava zasady pouzitia dieselovych motorov. A hlavne zeny . Oddnes startujem bez spojky aj ked nemam naftak . No a to piskanie turba je zaujimave. Mne to prislo stale cool . Ked si predstavim, ze sme do vyfukov kedysi davali ziletky aby to piskalo Citovat
Majar Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Původně zaslal: Welis to je zajimavý a pak že není lepší koupit benzín :-D:) To je pravda a proto mám diesla!!:myslim:D Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Tak nový diesel je lepší než starý to jsem fakt nevěděl... Citovat
Steef Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 Hmm ty ironik jeden . Mal som na mysli to, ze ci je vyhodnejsie kupit novy diesel za cca 650 000 Kcs alebo ojazdeny za cca 250 000 Kcs. Pri starom usetris na cene, ale stupnu Ti naklady na udrzbu. Pri novom zase vysolis kopu prachov a mas klud (relativny). No ale kde vziat na novy car ked nekradnem? Takze zaver - ked uz diesel a nemat starosti, tak radsej novy a po 4 - 5rokoch ho predat. Ale zase je to zacarovany kruh. Z ktoreho sa da vyjst iba kupou benzinaka [upravil dne 1/11/08 Steef] Citovat
barenst Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Ja se v tom clanku nic noveho nedozvedel . Citovat
Steef Odesláno 1. listopad 2008 Autor Odesláno 1. listopad 2008 Ja zase ano. Nie kazdy zjedol vsetku mudrost sveta. Citovat
hloze-ja Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Ovsem pojeti v diskuzi razeni s meziplynem u nekoho je naprosto zcesny. Az jaky tam pousteji bludy... Tenhle clanek jsem sice pred koupi necet, ale rozmyslel jsem se nejak podobne a uz dlouho tvrdim, ze diesela tak max na 3 roky, novyho a najet cca 120-130 tis., prodat a znova. Ale to si to auto musi na sebe vydelavat a to moje to moc nedela. Takze proto benal :-) Citovat
mila2831 Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Hm, no, mě ten článek přijde spíš jak nekrytá reklama na benzin. Citovat
Majar Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Původně zaslal: mila2831 Hm, no, mě ten článek přijde spíš jak nekrytá reklama na benzin. Já myslel že redaktor Vaculík je proti benzínu zaujatý?!Jak to někdo v podobném tématu napsal.:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Kúpil som ojazdený dízel, popiskuje mi turbo, hvízda zotrvačník, oneskorene reaguje na plyn mám sa začať báť? Citovat
fimima Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Tak tenhle článek už tady jednou byl,ale možná se pletu.Nechce se mi hledat v historii,ale byla pak u toho vášniva debata ohledně toho startováni beze spojky.Když se pletu tak se omlouvam.:myslim:myslim Citovat
jarinek Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Původně zaslal: fimima Tak tenhle článek už tady jednou byl,ale možná se pletu.Nechce se mi hledat v historii,ale byla pak u toho vášniva debata ohledně toho startováni beze spojky.Když se pletu tak se omlouvam.:myslim:myslim Jojo Citovat
oddie Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Původně zaslal: Steef Celkom zaujimavy clanok, poucne ked neviete ci benzin alebo diesel. A mozno ze niekomu z vas zodpovie aj niektore otazky, ked mate problem s dieslom. http://www.autoweb.cz/autonovinky-nova-auta/tyden-s-naftou-diesel-z-druhe-ruky-je-past-na-kupujici/11624 PS.: Ak uz tento clanok niekde na fore je, prosim admina, aby tuto moju temu zmazal. Dik. Ano, tuto slátaninu už jsme tu myslím komentovali. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 To Steef Ano,začínám být ironikem....,jak taky reagovat na článek,kde mi radí,že si mám koupit auto nové!! (jinak se článek věnuje autům ojetým.) Ojetá auta si kupují převážně ti,co nemají na nové--nebo néé ??? Jinak si myslím,kdo chce diesel,koupí si diesel---a s benzínem to samé. Problém je opravdu JEN u kupců,co si koupí za poslední peníz rozhrkaný diesel a neumí si vyměnit ani žárovku. Taky si nekupuju starou elektroniku--nerozumím tomu (neumím to opravit) Citovat
PnR Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 startovat bez spojky? wtf? aha uz mi docvaklo.. oni maju pri tom neutral ok nic Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2008 Odesláno 1. listopad 2008 Původně zaslal: Demo PnR - ja startuju bez spojky máš automat???:D: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.