DENISXXX Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Cau,mam takovy problem,zacalo mi pri jizde klepat neco u predniho kola.Kdyz jedu rychlejc tak to klepe vice.To bude asi nejake lozisko?I mi to malicko klepe do rizeni.A v zatackach je to o malicko horsi nez na rovine.Mohl by mi nekdo prosim napsat o jake asi priblizne by se jednalo lozisko a jestli nevite orientacni cenu?Dekuji moc ps:stabilizacni tycky mam mesic nove [upravil dne 31.10.2008 DENISXXX] Citovat
pastorek Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Ložisko sa neprejavuje klepaním. Skôr to vyzerá na vadný homokinetický kĺb poloosi. Citovat
Ferry Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 predem bych mrknul na spojovaci tycky stabilizatoru, ty to byvaji v 80% pripadu Citovat
ozzy56 Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Přikláním se k --pastorek--se vzrůstající rychlostí se klepání zrychluje... nakonec ty tyčky stab. zkontroluješ rychleji Citovat
OK406 Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 A co přední tlumiče? Jsou dotaženy?? Nejsou povolený?? Citovat
Ferry Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Přikláním se k --pastorek--se vzrůstající rychlostí se klepání zrychluje... nakonec ty tyčky stab. zkontroluješ rychleji nevim jestli ctu spravne a stejnej prispevek jako ty, ale nepise ze by to pri vzrustajici rychlosti klepalo rychleji pouze pise : \"Kdyz jedu rychlejc tak to klepe vice \" Citovat
ozzy56 Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: ozzy1956 Přikláním se k --pastorek--se vzrůstající rychlostí se klepání zrychluje... nakonec ty tyčky stab. zkontroluješ rychleji nevim jestli ctu spravne a stejnej prispevek jako ty, ale nepise ze by to pri vzrustajici rychlosti klepalo rychleji pouze pise : \"Kdyz jedu rychlejc tak to klepe vice \" Možná jsem to špatně pochopil,ale klepe mu to do řízení,v zatáč- kách je to horší--stále si myslím na ten homokineťák Citovat
DENISXXX Odesláno 31. říjen 2008 Autor Odesláno 31. říjen 2008 stabilizacni tycky mam mesic nove Citovat
pastorek Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Klepe to pravidelne podľa rýchlosti jazdy alebo iba občas podľa nerovností vozovky? Citovat
bagr Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 Jestli máš tyčky nový, tak to vem zgruntu. Kontrola vule v čepech řízení, kontrola vule v spodních kulových čepech, kontrola horního uložení tlumiče, gumové špalky na stabilizátoru, homokinetický kloub se kontroluje nejlíp na větším prostranství, když s plně vytočeným rejdem ostře přidáš plyn- pokud je pryč tak rachotí jako kulomet,dál není na škodu zdvihnout auto a zatočit si kolem jestli nejsou boule na pneu nebo zkřivený disk a zustává jen ložisko a brzdy. Mě jemně ťukalo do volantu jen při levé zatáčce a byl to vymlácený čep řízení. Citovat
domikra Odesláno 31. říjen 2008 Odesláno 31. říjen 2008 ja bych to typoval na čep řízení,nebo silenbloky spodního ramene,u mně se to projevovalo stejně podle popisu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.