Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cau,mam takovy problem,zacalo mi pri jizde klepat neco u predniho kola.Kdyz jedu rychlejc tak to klepe vice.To bude asi nejake lozisko?I mi to malicko klepe do rizeni.A v zatackach je to o malicko horsi nez na rovine.Mohl by mi nekdo prosim napsat o jake asi priblizne by se jednalo lozisko a jestli nevite orientacni cenu?Dekuji moc ps:stabilizacni tycky mam mesic nove

[upravil dne 31.10.2008 DENISXXX]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Přikláním se k --pastorek--se vzrůstající rychlostí se klepání zrychluje... nakonec ty tyčky stab. zkontroluješ rychleji :myslim

nevim jestli ctu spravne a stejnej prispevek jako ty, ale nepise ze by to pri vzrustajici rychlosti klepalo rychleji pouze pise :

\"Kdyz jedu rychlejc tak to klepe vice \"

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: ozzy1956

Přikláním se k --pastorek--se vzrůstající rychlostí se klepání zrychluje... nakonec ty tyčky stab. zkontroluješ rychleji :myslim

nevim jestli ctu spravne a stejnej prispevek jako ty, ale nepise ze by to pri vzrustajici rychlosti klepalo rychleji pouze pise :

\"Kdyz jedu rychlejc tak to klepe vice \"

Možná jsem to špatně pochopil,ale klepe mu to do řízení,v zatáč-

kách je to horší--stále si myslím na ten homokineťák :)

Odesláno

Jestli máš tyčky nový, tak to vem zgruntu. Kontrola vule v čepech řízení, kontrola vule v spodních kulových čepech, kontrola horního uložení tlumiče, gumové špalky na stabilizátoru,

homokinetický kloub se kontroluje nejlíp na větším prostranství, když s plně vytočeným rejdem ostře přidáš plyn- pokud je pryč tak rachotí jako kulomet,dál není na škodu zdvihnout auto a zatočit si kolem jestli nejsou boule na pneu nebo zkřivený disk a zustává jen ložisko a brzdy.

Mě jemně ťukalo do volantu jen při levé zatáčce a byl to vymlácený čep řízení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...