Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

renovace ALU  

1. 1. renovace ALU

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Premyslim ze bych nechal zrenovovat kola pres zimu ale honi se mi hlavou myslenka na pouziti jine barvy. Konkretne se jedna o barvu antracit. Zajimalo by me jaky na to mate nazor vy, jestli zachovat klasiku nebo jit do zmeny.. :)

post-0-1410960283165_thumb.jpg

Odesláno

Driver: asi takhle, neni to vylozene nejak akutni ale jelikoz nemam ty kola od novoty tak nejaky ten sram na nich bohuzel je.. ale jak rikam, neni to nic tak hroznyho takze kdyz uz bych nechal renovovat tak aby to bylo videt.. :D jinak puntickar asi jsem..:mad::D

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Dunde má rychlejší prstíky než já:D

Spíš jsem začal o několk minut dřív odpovídat:)

Jinak jsem na bílý kola u červenejch aut (a nejen u nich) trochu zatíženej z dob vlastnictví tohohle Němce:D

post-0-14109602832195_thumb.jpg

Odesláno

Presne, ja by som skorej isiel do bielich. Vynikli by tam krasne...

Inac na antracit by sem se vykaslal, podla mna by moc splynul s autom, a tie kolesa by neboli tak pekne...

Odesláno
Původně zaslal: oni

no a co nejakou cernou perlet....

no tu černou perlet nevin nevim.

pokud si četl celý téma na TF tak je tam psáno že spousta lidí byla tou černou perletí zklamána.

Odesláno

oni: je to tak jak pise čakom, cerna uz je moc tmava a kola naprosto zaniknou.. tohle by byl takovy kompromis mezi tmavou a svetlou barvou :)

MirasCC: chrom nee, precijen chromovy kola by meli jit na auta jine tridy a navic se mi to uplne nelibi..:roll

koukam ze je to slusne vyrovnany.. :D

Odesláno

aha,tak to jo,potom jsem jeste videl titanovy lesk,to vypada taky dobre! odstin svetle a tmave se meni pod uhlem jak na ne koukas..

Odesláno

ja jsem si jeste pohraval s myslenkou ze necham ty hrany otvoru striknout do barvy auta nebo celej vnitrek disku,ale bal jsem se,ze ve finale by to vypadalo hnusne!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...