Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vecsina ludi do nadrze neleje olej, a maju motor v poradku. Ta nafta zase nebude taky smejd, ze musime do teho dolevat aditiva, olej a kdejaky somariny aby to vydrzalo... A ja se zajdem opytat do peugeotu, co mi poveda na to dolevani oleje do nafty. Ale jestli sa ma opytaju, ci mi jebe, tak ti pak marsalku napisu... :bacha

Odesláno
Původně zaslal: foxo

vecsina ludi do nadrze neleje olej, a maju motor v poradku. Ta nafta zase nebude taky smejd, ze musime do teho dolevat aditiva, olej a kdejaky somariny aby to vydrzalo... A ja se zajdem opytat do peugeotu, co mi poveda na to dolevani oleje do nafty. Ale jestli sa ma opytaju, ci mi jebe, tak ti pak marsalku napisu... :bacha

K tomu ti jen řeknu, že servisákům v autorizáku nevěřím ani \"dobrý den\" natož se jich ptát na něco takovýho :ticho

Odesláno
Původně zaslal: marsalek

Původně zaslal: juraj Samozřejmě M2Tbych nalil tak na kolečko aby nevrzalo,ale určitě ne do motoru:o. Ja používám polosynt.total rubia.

[upravil dne 30.10.2008 juraj]

Ahoj Juraj,

celou dobu se tu bavime o pridavku oleje M2T do paliva. Diskuse o MOTOROVEM oleji probiha v jinem threadu.

K.

samozřejmě vím o čem je řeč.Akorát jsem špatně formuloval to že bych M2T nelil do motoru samozřejmě jsem myslel do nafty omluva je na místě. já leju do nafty ten total!!!

a psal jsem,že m2t bych použil leda na kolečko na hnůj;)

[upravil dne 30.10.2008 juraj]

Odesláno

No to je jasne. Snad by nikoho nenapadlo lit M2T do motoru... Ale ani do nafty bych to nedal. Daval sem to kedysi do pionira, a aj ten sem zadrel...:(

Odesláno

Netuším kto vymyslel pridávať do nafty olej ale je to blbosť. Dnes som schválne obvolal zopár servisákov čo poznám. Všetko sú to ľudia ktorí s autami robia roky, v renomovaných značkách a majú prístup k technickej dokumentácii. Všetci mi povedali to isté a najslušnejší publikovateľný výraz bol že je to kravina.

Odesláno

Já leju do nafty olivový olej (ale jen panenský!!), cítím,že to přidalo tak 60 koní (odhadem:D) a motor tam asi nemám,

protože ho neslyším :P. Jo,a taky mi to míň žere-asi jenom dva litry(odhadem :D),ale zas ten olej je kure.sky drahý...

P.S. Teď můžete vymyslet podobnou kravinu zase Vy. :D:D

Odesláno
Původně zaslal: marsalek

Ahoj kluci,

to, ze se o tom v CR nevi, neznamena, ze to neexistuje :-)

Mrknete se na:

http://www.auto-treff.com/bmw/vb/showthread.php?postid=1493130#post1493130

http://forum.andre-citroen-club.de/showthread.php?t=49382&highlight=zweitakt%F6l

Kaja

To že to niekoho napadlo a písal o tom na niekde na fóre ešte neznamená že je to dobré alebo prospešné. Takých hlúpostí sa objavuje veľa. Našťastie táto patrí medzi tie ktoré nepomôžu ale našťastie ani neuškodia. V podstate je to jedno. Je tvoja vec čo si do auta leješ a z akého dôvodu. To je to isté ako niektoré úpravy ktoré sa tu často spomínajú a tiež nemajú praktický význam. Potom sa čudujete že vám tie autá blbnú a máte s nimi problémy.

Odesláno

tak tak, este tak nejake overene a kvalitne aditivum... ale olej asi nema vyznam. Keby to bolo tak potrebne, tak by to vyrobca doporucoval. Ale naopak myslim, ze vyrobca NEODPORUCUJE liat do madrze nic okrem nafty, dokonca ma vyhrady aj na bionaftu, max. pripusta tusim do 30% MERO v nafte. VW nedoporucuje bionaftu vubec...

Odesláno

To že to niekoho napadlo a písal o tom na niekde na fóre ešte neznamená že je to dobré alebo prospešné.

Ahoj,

spise si precti ty vysledky z tribologickych laboratori, ktere se tam uvadeji....

Timto take ukoncuji svou ucast na tomto vlaknu :-)

Kaja

Odesláno

vidim ze se to tu rozjelo, ale bohuzel v jazyce ktery mi neni vlastnim. Muze te mi nekdo napsat aspon vytah co se tam pise, btw DE je pro mne spanelska vesnice.. a ani se slovnikem neprelouskam vetu. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...