Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jezdim vetsinou na ONO maj nej levnejc a nafta je z dovozu (kdo tankoval nekdy za hranicema vi o cem mluvim)

Odesláno
Původně zaslal: PP205

Jezdim vetsinou na ONO maj nej levnejc a nafta je z dovozu (kdo tankoval nekdy za hranicema vi o cem mluvim)

Jo, kvalitnější a menší spotřeba..

Odesláno

Copak tank ono, tomu se jeste tak moc nedivim, ale ze v Praze i Shell na Jeremiasce by mel podle webu ceskybenzin.cz byt za 24,90 - to se mi fakt nezda.

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Copak tank ono, tomu se jeste tak moc nedivim, ale ze v Praze i Shell na Jeremiasce by mel podle webu ceskybenzin.cz byt za 24,90 - to se mi fakt nezda.

Pokud ten web několik let neaktualizovali... :cool:

Odesláno

V jihlave je benal za 25,10 a nafta za 27,50. To se to jezdi proti letu kdy to bylo kolem 35 korun

Odesláno

u ona tankuju kazdou nedeli uz pres dva roky a vzdy tam je cena nejmene o korunu min a vubec ted,posledne tam bylo 26.50 a v boleslavi normalka 30 kacek,nestacil jsem se divit! jinak auto jezdi jak ma,takze asi zadnej hnus to nebude! se divim ze ostatni benziky je uz nevypalili...

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Já bydlím od Milovic 25 km, ale moc dobrý zkušenosti s kvalitou teda nemám :nevim

A co máš za špatný zkušenosti??
Odesláno

Jezdil jsem na to s Tir a co mam 406 tak s ni jen ono a nic. Jsou to jen kecy! Jeste na tiru sli takovy famy a kdyz ses nekoho zeptal natvrdo ,tak to jen slysel!

ONO mam ulozeny a pravidelne sleduji. Mam to jako vecernicek.:D u nas a cestou do prace je cena az o 4Kc vys.:(

[upravil dne 31/10/08 p406b]

[upravil dne 31/10/08 p406b]

Odesláno
Původně zaslal: oni

u ona tankuju kazdou nedeli uz pres dva roky a vzdy tam je cena nejmene o korunu min a vubec ted,posledne tam bylo 26.50 a v boleslavi normalka 30 kacek,nestacil jsem se divit! jinak auto jezdi jak ma,takze asi zadnej hnus to nebude! se divim ze ostatni benziky je uz nevypalili...

Jeste kdyz byla jen v Plzni tak po nich sly hodne jedeb cas byla hlidana pcr.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...