TOMDOM Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Na jakou částku +- vyjde výměna spojky (lamela,talíř,ložisko)na P605 2,5TD? A je nutné vyndat motor s převodovkou ven z auta?Cena práce,díly-asi radeji orig. Peugeot. má nekdo výměnou spojky na P605 2,5Td skušenosti a jaké? Jaká je asi životnost spojky v Km? Citovat
Guest Ondra Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 no na 405ku me to stalo asi 5,5 za kompletni spojku (orginal peugeot), cenu za praci nereknu, pac to byl znamej.... Citovat
Rebik Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Motor nevyndaváme, ale dost ho oholíme -)), cena práce je 4000 Kč a Valeo set stojí 14. 580 Kč. LUK stojí to samé - ((. Nemá fakt význam psát na fórum jednotlivé dotazy na ceny prácë a dílů, na to fakt nemám moc času, výrazně jednodušší je zavolat. Citovat
Dress Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 14.500 za spojku to je drsný.....sem vždycky myslel, že na třílitra je nejdražší Citovat
TOMDOM Odesláno 15. duben 2004 Autor Odesláno 15. duben 2004 cena za práci je super!Jeto prácička na 1den nebo 2dny?Ovšem cena za díl je drsná.Pod katalogovím číslem 2004R2 (clutch Kit)ložisko ,lamela,talíř je cena s Peugeot servis 8218Kč + DPH. Dík za odpověd. Citovat
sarkan Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Chystám se taky na výměnu spojky na SVDT 605. Už jednou jsem to dělal na 3.0i a jde to bez vyndání motoru. Stačí povolit poloosy, odtáhnou převodovku na 10cm, a povolit setrvák. Lamelu jsem měl repasovanou za 300Kč a najel jsem na ní ještě 70.000 než jsem to prodal. A to byla stále v pohodě. Talíř nemá smysl měnit, pokuď není evidentně poškozen. Když má ríhy, stačí stočit na soustruhu. Ložisko vyměň každopádně, neoriginální stojí do 15 stovek. Citovat
Rebik Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Jasně to je fakt inteligentní návod pro servis a poskytnutí záruky .... to TOMDOM: Práce je to na den, ale takový do setmění, takže garantovat, že večer to odjede nebudu, prostě do druhého dne. Jestli je originál levnější, tak to by bylo zajímavé, ale to raději stlačím dodavatele s Valeem, nebo? z ceny originálu nemám ani procento a to bych to nedělal za tuhle cenu práce. To bychom se dohodli, že Valeo, což je fakticky originál, ale za jeho cenu a já si to vyřídím s Benexem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.