kadaver Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 No akoze sa nevyrabaju tie nefajciarske sady?!? Skladom ich maju pre celu CZ )) Citovat
corsair.cz Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: kadaver No akoze sa nevyrabaju tie nefajciarske sady?!? Skladom ich maju pre celu CZ )) Jo? a kde? Mně borec z RM servisu tvrdil, že je už nemaj ani v rakouským skladu.... no možná si s tím nechtěl dělat starosti, když je to za pár šupů - teda aspoň pro něj... Citovat
corsair.cz Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Tak vysvětleno, FAMKO mi to objednají, zítra to budu mít... Takže přeci jen to bylo servisákem:bacha:bacha:bacha Citovat
Burisek Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 jj ta sada je fakt dobrá,hlavně prostorná a vejdou se do ní drobnosti který by se jinde váleli a překáželi..... a za dobrej peníz..... BTW.sem už objednával 4 sady.... borec si myslel že s tím kšeftuju :myslim Citovat
corsair.cz Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 no už se těším až to tam vrazím, takhle se mi spousty věcí válí ve dveřích i na sedadle spoujezdce... Citovat
Šalda Odesláno 22. srpen 2009 Odesláno 22. srpen 2009 Tak já teda rarita s popelníkem zůstanu, hojně ho využívám:P Ale musím uznat že ta nekuřácká sada vypadá fakt pěkně, a 406 těch odkládacích míst moc nemá Citovat
Bendy_- Odesláno 29. březen 2010 Odesláno 29. březen 2010 ahoj vsichni, vim ze je to off topic, ale nechtelo se mi zakladat novy vlakno a nikde jsem o tom nic nenasel, chtel jsem se zeptat jak resite ve svich autech stojanek na piti. 406 zadnej v zakladu nema a jak jsem se ted dovedel tak ani v nekuracky sade neni. jediny co jsem zjistil je neorigo operka, nebo jak to mate vyreseny vy? Citovat
Šalda Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Držák na pití mám normálně udělanej v tom středovým panelu co je hned u ručky, mám to tam už z výroby, je to na 2 kelímky, jinak jsem kdysi používal držák nápojů z KFC přidělanej na tapecu dveří Citovat
Bendy_- Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 no u tapecu na dveri se mi nevejde zkousel jsem to z mc, a ty mas ty drzaky na piti jak je standartne jen odkládací prostor? mohl by jsi mi poslat toho foto treba na mail benesp@email.cz Citovat
Šalda Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 nee, nemám opěrku, místo té opěrky tam mám klasicky takovou tu díru ale v ní jsou udělaný dvě kolečka na odkládání pití. Už sem udělal foto: [upravil dne 30/3/10 Šalda] Citovat
Šalda Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 A na tohle to používám Plus se tam vejde i půllitrovka z KFC:D I když ta fotka co dával Honza tak vypadá docela zajímavě :super Citovat
Dave_k Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Než Šalda dorazí s fotkou tak tady je obrázek z manuálu. Tak byl rychlejší. Myslí č.4 [upravil dne 30/3/10 Dave_k] Citovat
Šalda Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 Daeve, přesně to je ono To víš, u auta jsem za 5 sekund [upravil dne 30/3/10 Šalda] Citovat
Bendy_- Odesláno 30. březen 2010 Odesláno 30. březen 2010 děkuju moc, vlastne si vzpominam ze uz jsem tohle videl u kukiho a prodaval to z cupe. ale kupovat celej panel kuli sice peknymu drzaku ale urcite drahymu a tezko k schaneni se moc nechce, jak to delate s pitim vy co tam tohle nemate? Citovat
MirasCC Odesláno 30. březen 2010 Autor Odesláno 30. březen 2010 Ten středovej tunel s držákama na pití se dával do všech nových modelů 406. Sedan, kombi i Coupé. Sehnat se dá myslím si celkem v pohodě a drahej nebude. Je to jen kus plastu, stačí najít někoho kdo rozprodává novej model na díly a zeptat se ho. Jestli si za to řekne dvě stovky? A vyměnit by měl jít v pohodě, úchyty by měly bejt stejný, liší se to prakticky snad jen v tom, že ve starým modelu je jen odkládací prostor a v novým modelu jsou ty držáky na pití. Jo a vlastně držáky mincí jsou v novým modelu taky jiný, tak kdybys sháněl ten středovej tunel, vem si k tomu i záslepky a držáky na mince vedle ručky. Jinak to asi moc líp s pitím nevyřešíš. Já vozil vždycky jen zavřenou petku pohozenou někde po interiéru. A když kelímek, tak jedině chytnout mezi nohy, nic lepšího sem nevymyslel Citovat
Marcel00 Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 jejda , taketo nieco (nefajciarsku sadu) by som uvital na 407me Citovat
H@sky Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 Zdravím pánové, kde seženu ten popelník jak tu všichni máte ??? Citovat
H@sky Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 to jinde nesezenu nez v peugeotu jo ??? jinak projel jsem to tu dvakrát a žádnej odkaz jsem neviděl.... tak kdyby někdo byl od té dobroty a dal ho sem.... díky. [upravil dne 2/9/11 13:01 od H@sky] Citovat
ZoSo Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 Dobrý den. Dnes sem se v Peugeotu v Č. Budějovicích informoval na dostupnost nekuřácké sady - musel sem si sám najít kod výrobku protože oni ho neznali, ale to je vedlejší - řekli mi že cena je 850 Kč a dostupnost v rakouských skladech neznámá. Můžete mi prosím někdo potrvrdit cenu, popř. dát kontakt někam kde to mají? Nebo koupim /vyměnim za popelník a doplatím/ od kohokoli kdo nabídne, děkuji za info. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.