Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mirasovo posunovadlo a jeho proměny - nekuřácká sada

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kadaver

No akoze sa nevyrabaju tie nefajciarske sady?!? :)

Skladom ich maju pre celu CZ :)))

Jo? a kde? Mně borec z RM servisu tvrdil, že je už nemaj ani v rakouským skladu.... :nevim no možná si s tím nechtěl dělat starosti, když je to za pár šupů - teda aspoň pro něj...

Odesláno

jj ta sada je fakt dobrá,hlavně prostorná a vejdou se do ní drobnosti který by se jinde váleli a překáželi..... a za dobrej peníz.....

BTW.sem už objednával 4 :D sady.... borec si myslel že s tím kšeftuju :D:myslim

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak já teda rarita s popelníkem zůstanu, hojně ho využívám:P

Ale musím uznat že ta nekuřácká sada vypadá fakt pěkně, a 406 těch odkládacích míst moc nemá:(

• O 7 měsíců později...
Odesláno

ahoj vsichni, vim ze je to off topic, ale nechtelo se mi zakladat novy vlakno a nikde jsem o tom nic nenasel, chtel jsem se zeptat jak resite ve svich autech stojanek na piti. 406 zadnej v zakladu nema a jak jsem se ted dovedel tak ani v nekuracky sade neni. jediny co jsem zjistil je neorigo operka, nebo jak to mate vyreseny vy?

Odesláno

Držák na pití mám normálně udělanej v tom středovým panelu co je hned u ručky, mám to tam už z výroby, je to na 2 kelímky, jinak jsem kdysi používal držák nápojů z KFC přidělanej na tapecu dveří:super

Odesláno

no u tapecu na dveri se mi nevejde zkousel jsem to z mc, a ty mas ty drzaky na piti jak je standartne jen odkládací prostor? mohl by jsi mi poslat toho foto treba na mail benesp@email.cz

Odesláno

nee, nemám opěrku, místo té opěrky tam mám klasicky takovou tu díru ale v ní jsou udělaný dvě kolečka na odkládání pití.

Už sem udělal foto:

[upravil dne 30/3/10 Šalda]

Odesláno

děkuju moc, vlastne si vzpominam ze uz jsem tohle videl u kukiho a prodaval to z cupe. ale kupovat celej panel kuli sice peknymu drzaku ale urcite drahymu a tezko k schaneni se moc nechce, jak to delate s pitim vy co tam tohle nemate?

Odesláno

Ten středovej tunel s držákama na pití se dával do všech nových modelů 406. Sedan, kombi i Coupé. Sehnat se dá myslím si celkem v pohodě a drahej nebude. Je to jen kus plastu, stačí najít někoho kdo rozprodává novej model na díly a zeptat se ho. Jestli si za to řekne dvě stovky? A vyměnit by měl jít v pohodě, úchyty by měly bejt stejný, liší se to prakticky snad jen v tom, že ve starým modelu je jen odkládací prostor a v novým modelu jsou ty držáky na pití. Jo a vlastně držáky mincí jsou v novým modelu taky jiný, tak kdybys sháněl ten středovej tunel, vem si k tomu i záslepky a držáky na mince vedle ručky.

Jinak to asi moc líp s pitím nevyřešíš. Já vozil vždycky jen zavřenou petku pohozenou někde po interiéru. A když kelímek, tak jedině chytnout mezi nohy, nic lepšího sem nevymyslel :)

• O 1 rok později...
Odesláno

to jinde nesezenu nez v peugeotu jo ???

jinak projel jsem to tu dvakrát a žádnej odkaz jsem neviděl.... tak kdyby někdo byl od té dobroty a dal ho sem.... díky.

[upravil dne 2/9/11 13:01 od H@sky]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Dobrý den. Dnes sem se v Peugeotu v Č. Budějovicích informoval na dostupnost nekuřácké sady - musel sem si sám najít kod výrobku protože oni ho neznali, ale to je vedlejší - řekli mi že cena je 850 Kč a dostupnost v rakouských skladech neznámá. Můžete mi prosím někdo potrvrdit cenu, popř. dát kontakt někam kde to mají? Nebo koupim /vyměnim za popelník a doplatím/ od kohokoli kdo nabídne, děkuji za info.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...