pysta1 Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Zdravim vas, mam komplet vyhrievacie vlozky aj s reostatom aj s tou čiernou krabičkou do ktorej idu vsetky tie kable. Problem mam v tom že mi tie vložky neako nefunguju. Vie mi niekto poradit aky signal ide z BSI? Na pin A3? Je to +12V? Mam to fungel nove, tak predpokladam že by to malo byt o.k. Dakujem za rady... Citovat
Maki Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 na nasi 407 s cenrou kuzi to taky nejde... ale u spolujezdce jde , v peugeotu rekli ze ty novejsi modely to maj konstuovany jinak a tam se tahle chyba nestava , ale u techhle je to vyhrivani vsude i na tech vycnelcich ( drzacich) a tam kdyz sedas tak se to prohybuje a prave casem s eto prerusi a ztrati kontakt , ty novejsi to maj reseny jinak , a cela sedacka prej stoji 65k Citovat
pysta1 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: pysta1 Zdravim vas, mam komplet vyhrievacie vlozky aj s reostatom aj s tou čiernou krabičkou do ktorej idu vsetky tie kable. Problem mam v tom že mi tie vložky neako nefunguju. Vie mi niekto poradit aky signal ide z BSI? Na pin A3? Je to +12V? Mam to fungel nove, tak predpokladam že by to malo byt o.k. Dakujem za rady... ň Hallooooo nevedel by mi prosim niekto poradit????? :( Citovat
Přema Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Tak jsem se rozhodl vyměnit proklínaný ohřev sedaček....sundal jsem celý sedák ze sedačky a rozpáral pěnu mezi kůží a origo ohřevem.... Citovat
Přema Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 1. jdou tam vidět cestičky původního top.kabelu [upravil dne 5-2-09 Přema] Citovat
Přema Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Bohužel od konkurence,peugeotu už v tomhle nevěřím..... [upravil dne 5-2-09 Přema] Citovat
Přema Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 slisovány kabely k původnímu kabelu(kvůli patice) Citovat
Přema Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 Vše opět slepeno chemoprenem a tavnou pistolí(drží dobře) a hotovo...odzkoušeno při připojení na nabíječku baterií a velká :super [upravil dne 5-2-09 Přema] Citovat
Přema Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 ješte mě čeká řidičova sedačka u té mám i mrtvou ŘJ ohřevu ...toto byla spolujezdcova....... [upravil dne 9-2-09 Přema] [upravil dne 9-2-09 Přema] Citovat
Zipík Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Pěkná práce:potleskUž se ani nedívím, že to tak často odchází Citovat
kajvet Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Přema: né že bych byl levej na ruce,ale tohle bych asi nedal.... mě nefunguje jen řidičova,u spolujezdce funguje. Jak je to s časovou náročností a finančně to vyšlo na kolik? Citovat
Přema Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: kajvet Přema: né že bych byl levej na ruce,ale tohle bych asi nedal.... mě nefunguje jen řidičova,u spolujezdce funguje. Jak je to s časovou náročností a finančně to vyšlo na kolik? Dečka 1000,- nějaké lepidlo atd. a 15 min. rozborka z auta 2,5 h pomalé a důsledné práce a zase 15 min. nahození do sedačky...... Citovat
denoo Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 premo, ked uz robis tie sedadla, myslis ze by sa dali dorobit do 407 my vyhrievanie, a dat to na originalny vypinac, co sa dava na lavo do sedacky? Citovat
Přema Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: denoo premo, ked uz robis tie sedadla, myslis ze by sa dali dorobit do 407 my vyhrievanie, a dat to na originalny vypinac, co sa dava na lavo do sedacky? Fyzicky do sedaček by to mělo jít....jestli kůže nebo látka to je jedno.....spiš jde o elektriku,by jste nevěřili co je tam kabelů jen kvůli ohřevu sedaček .......a ŘJ o 10 kabelech......která jenom jedna stojí 2000.....,pokud by jste to někdo chtěli bez origo ovládání ale nějaký uni systém třeba ten co je na conradu.cz http://autotechnika.e-conrad.cz/Search.asp?OrderNumber=85+31+40-9J&EXPS=+Text&x=31&y=11 tak v tom by asi nebyl problém ani s tou elektrikou ale pokud by jste to chtěli mít origo tak nechci ani počítat ty peníze...... [upravil dne 7-2-09 Přema] Citovat
denoo Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 mozno z dakej buracky sedadla aj s orevom uz zamontovanym Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.