Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefunguje vyhřívání sedačky u řidiče

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravim vas, mam komplet vyhrievacie vlozky aj s reostatom aj s tou čiernou krabičkou do ktorej idu vsetky tie kable. Problem mam v tom že mi tie vložky neako nefunguju. Vie mi niekto poradit aky signal ide z BSI? Na pin A3? Je to +12V? Mam to fungel nove, tak predpokladam že by to malo byt o.k. Dakujem za rady...:papa

Odesláno

na nasi 407 s cenrou kuzi to taky nejde... ale u spolujezdce jde , v peugeotu rekli ze ty novejsi modely to maj konstuovany jinak a tam se tahle chyba nestava , ale u techhle je to vyhrivani vsude i na tech vycnelcich ( drzacich) a tam kdyz sedas tak se to prohybuje a prave casem s eto prerusi a ztrati kontakt , ty novejsi to maj reseny jinak , a cela sedacka prej stoji 65k

Odesláno
Původně zaslal: pysta1

Zdravim vas, mam komplet vyhrievacie vlozky aj s reostatom aj s tou čiernou krabičkou do ktorej idu vsetky tie kable. Problem mam v tom že mi tie vložky neako nefunguju. Vie mi niekto poradit aky signal ide z BSI? Na pin A3? Je to +12V? Mam to fungel nove, tak predpokladam že by to malo byt o.k. Dakujem za rady...:papa

ň

Hallooooo nevedel by mi prosim niekto poradit????? :( :( :(

• O 3 týdny později...
Odesláno

Vše opět slepeno chemoprenem a tavnou pistolí(drží dobře) a hotovo...odzkoušeno při připojení na nabíječku baterií a velká :super:super

[upravil dne 5-2-09 Přema]

post-0-14109604526568_thumb.jpg

Odesláno

ješte mě čeká řidičova sedačka u té mám i mrtvou ŘJ ohřevu ...toto byla spolujezdcova.......

[upravil dne 9-2-09 Přema]

[upravil dne 9-2-09 Přema]

Odesláno

Přema: :potlesk né že bych byl levej na ruce,ale tohle bych asi nedal.... mě nefunguje jen řidičova,u spolujezdce funguje. Jak je to s časovou náročností a finančně to vyšlo na kolik?

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Přema: :potlesk né že bych byl levej na ruce,ale tohle bych asi nedal.... mě nefunguje jen řidičova,u spolujezdce funguje. Jak je to s časovou náročností a finančně to vyšlo na kolik?

Dečka 1000,- nějaké lepidlo atd. a 15 min. rozborka z auta

2,5 h pomalé a důsledné práce a zase 15 min. nahození do sedačky......

Odesláno
Původně zaslal: denoo

premo, ked uz robis tie sedadla, myslis ze by sa dali dorobit do 407 my vyhrievanie, a dat to na originalny vypinac, co sa dava na lavo do sedacky?

Fyzicky do sedaček by to mělo jít....jestli kůže nebo látka to je jedno.....spiš jde o elektriku,by jste nevěřili co je tam kabelů jen kvůli ohřevu sedaček .......a ŘJ o 10 kabelech......která jenom jedna stojí 2000.....,pokud by jste to někdo chtěli bez origo ovládání ale nějaký uni systém třeba ten co je na conradu.cz http://autotechnika.e-conrad.cz/Search.asp?OrderNumber=85+31+40-9J&EXPS=+Text&x=31&y=11 tak v tom by asi nebyl problém ani s tou elektrikou ale pokud by jste to chtěli mít origo tak nechci ani počítat ty peníze......

[upravil dne 7-2-09 Přema]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...