Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: oni

a cemu vam jako uzivatelum denni sviceni tak vadi az na to,ze musite neco zmacknout! asi ste jeste nikoho ve slunicku neprehlidli ze?

Je toho více. Už se nesvítí v ,,A\" a ,,D\" pokud se nemýlím.:myslim

a to znamena co? ze my cesi se zase budeme opicit a zrusime neco a ani nebudeme vedet proc! jaky jsou ty duvody teda?

Odesláno

Já mám ve svém hopsadle něco + 30% (klasika 55W) a výdrž okolo 50 tkm. To za 80,- Kč/ks docela jde, ne? :D

A oproti noname světlům svítí opravdu luxusně.

Odesláno

a cemu vam jako uzivatelum denni sviceni tak vadi az na to,ze musite neco zmacknout! asi ste jeste nikoho ve slunicku neprehlidli ze?

a to znamena co? ze my cesi se zase budeme opicit a zrusime neco a ani nebudeme vedet proc! jaky jsou ty duvody teda?

Nechme se překvapit;)

Odesláno

Riziko denního svícení je v těch, co nesvítí. Říká se, že si zvykneš sledovat to co svítí a nesvítící auta/motorky/chodce/pumpičkáře snáz přehlédneš. Něco na tom asi je, ale naši zákonodárci v čele s \"expertní\" komisí k tom přistoupili jako obvykle z úplně špatné strany, takže místo toho, abychom se postarali o problémové subjekty, tak to co, Halík? Tak to radši zrušíme! Bude s tím přece míň práce...

Odesláno

No ja som sa chcel tiez na nieco take opytat.

Ma 306 ku, 98 cku, nalietane 60 000 km... A verte ci nie, su tam origo ziarovky od vyroby. A to vsetky, predne aj zadne.

Len su dost nazlutle... take o nicom.

Rozmyslal som nad vymenou... Nejde ani o svietivost, nakolko malo jazdim v noci mimo mesta. Skor o efekt, namodrale bych prijal, ale stacili by cisto biele ako night braker.

Len sa chcem spytat, ktore by ste vzhladom na zivotnost odporucili. Hlavne ta zivotnost, aj ked by boli drahsie, a nech nemaju zlty efekt :( Pripada mi to jak kebych jel v 105 tke :(

Odesláno

Já teda s NB problémy na mým autě neměl. V dálkách jsou stále. Ale na meganech... tam praskne všechno. Jinak je přirozené, že žárovky, co více svítí méně vydrží. A denní svícení? Já svítil dávno před uzákoněním. A něco zapínat? Kde? Co? Tolik automatů na trhu a za pár kaček se to dá udělat...

Odesláno

ja mam ted xenony, ale dam je do dalkovych a pokud pujdou tak do mlhovek, tam jeste musim narvat stroboskopy, půjde to? :xvul

zacinam uvazovat o dennich ledkach by home

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja mam ted xenony, ale dam je do dalkovych a pokud pujdou tak do mlhovek, tam jeste musim narvat stroboskopy, půjde to? :xvul

zacinam uvazovat o dennich ledkach by home

No, na tvém místě bych se na denní LEDky vyprd (máš xenony s průměrnou životností 2000+ hodin, tak co řešíš? :D). Jak to není homologované, tak máš problém a navíc pokud tam nedáš 1W Luxeonky v reflektoru, tak to fakt nesvítí. Zrovna před pár týdny jsem koukal, jak kdosi za mnou nesvítí a při bližším zkoumání jsem zjistil, že má blbec v nárazníku namontované ty rádoby denní bludičky. Na 200 metrů za slunečného dne nebyly vidět skoro vůbec.

A stroboskopy? Neříkej, že se z tebe stává tuzík... :D:D

Já do mlhovek uvažuju Osram AllSeason. Jsou zabarvený do žluta a dávají výrazně nažloutlé světlo, které mlhou snáz projde...

[upravil dne 22/10/08 Fakir]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...