oni Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: oni a cemu vam jako uzivatelum denni sviceni tak vadi az na to,ze musite neco zmacknout! asi ste jeste nikoho ve slunicku neprehlidli ze? Je toho více. Už se nesvítí v ,,A\" a ,,D\" pokud se nemýlím. a to znamena co? ze my cesi se zase budeme opicit a zrusime neco a ani nebudeme vedet proc! jaky jsou ty duvody teda? Citovat
vix Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Já mám ve svém hopsadle něco + 30% (klasika 55W) a výdrž okolo 50 tkm. To za 80,- Kč/ks docela jde, ne? A oproti noname světlům svítí opravdu luxusně. Citovat
OK406 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: oni Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: oni a cemu vam jako uzivatelum denni sviceni tak vadi az na to,ze musite neco zmacknout! asi ste jeste nikoho ve slunicku neprehlidli ze? Je toho více. Už se nesvítí v ,,A\" a ,,D\" pokud se nemýlím. a to znamena co? ze my cesi se zase budeme opicit a zrusime neco a ani nebudeme vedet proc! jaky jsou ty duvody teda? Nechme se překvapit;) Citovat
Demo Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Ja jsem byl vcera nucen koupit H1 Osram Cool Blue a obrovske nadseni... Citovat
Fakir Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Původně zaslal: oni Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: oni a cemu vam jako uzivatelum denni sviceni tak vadi az na to,ze musite neco zmacknout! asi ste jeste nikoho ve slunicku neprehlidli ze? Je toho více. Už se nesvítí v ,,A\" a ,,D\" pokud se nemýlím. a to znamena co? ze my cesi se zase budeme opicit a zrusime neco a ani nebudeme vedet proc! jaky jsou ty duvody teda? Riziko denního svícení je v těch, co nesvítí. Říká se, že si zvykneš sledovat to co svítí a nesvítící auta/motorky/chodce/pumpičkáře snáz přehlédneš. Něco na tom asi je, ale naši zákonodárci v čele s \"expertní\" komisí k tom přistoupili jako obvykle z úplně špatné strany, takže místo toho, abychom se postarali o problémové subjekty, tak to co, Halík? Tak to radši zrušíme! Bude s tím přece míň práce... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 No ja som sa chcel tiez na nieco take opytat. Ma 306 ku, 98 cku, nalietane 60 000 km... A verte ci nie, su tam origo ziarovky od vyroby. A to vsetky, predne aj zadne. Len su dost nazlutle... take o nicom. Rozmyslal som nad vymenou... Nejde ani o svietivost, nakolko malo jazdim v noci mimo mesta. Skor o efekt, namodrale bych prijal, ale stacili by cisto biele ako night braker. Len sa chcem spytat, ktore by ste vzhladom na zivotnost odporucili. Hlavne ta zivotnost, aj ked by boli drahsie, a nech nemaju zlty efekt Pripada mi to jak kebych jel v 105 tke Citovat
Demo Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 http://www.osram.com/osram_com/Consumer/Automotive_Lighting/See_and_be_seen/LIGHTDAY/index.html Citovat
Edison Odesláno 21. říjen 2008 Odesláno 21. říjen 2008 Já teda s NB problémy na mým autě neměl. V dálkách jsou stále. Ale na meganech... tam praskne všechno. Jinak je přirozené, že žárovky, co více svítí méně vydrží. A denní svícení? Já svítil dávno před uzákoněním. A něco zapínat? Kde? Co? Tolik automatů na trhu a za pár kaček se to dá udělat... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: Demo http://www.osram.com/osram_com/Consumer/Automotive_Lighting/See_and_be_seen/LIGHTDAY/index.html Dik... Tu je to aj v slovencine http://www.osram.sk/osram_sk/Domcnosti/Automobilov_osvetlenie/Vidie_a_by_viden/LIGHTDAY/Frequently_asked_questions.html Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 ja mam ted xenony, ale dam je do dalkovych a pokud pujdou tak do mlhovek, tam jeste musim narvat stroboskopy, půjde to? zacinam uvazovat o dennich ledkach by home Citovat
Edison Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Denní LED by home... hehehehehehe... ;-) Citovat
jirka639 Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 no jo, ale co kdyz zacne sviti slunicko? to se ti ten LED by home rozpusti:-) Citovat
Fakir Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch ja mam ted xenony, ale dam je do dalkovych a pokud pujdou tak do mlhovek, tam jeste musim narvat stroboskopy, půjde to? zacinam uvazovat o dennich ledkach by home No, na tvém místě bych se na denní LEDky vyprd (máš xenony s průměrnou životností 2000+ hodin, tak co řešíš? ). Jak to není homologované, tak máš problém a navíc pokud tam nedáš 1W Luxeonky v reflektoru, tak to fakt nesvítí. Zrovna před pár týdny jsem koukal, jak kdosi za mnou nesvítí a při bližším zkoumání jsem zjistil, že má blbec v nárazníku namontované ty rádoby denní bludičky. Na 200 metrů za slunečného dne nebyly vidět skoro vůbec. A stroboskopy? Neříkej, že se z tebe stává tuzík... :D Já do mlhovek uvažuju Osram AllSeason. Jsou zabarvený do žluta a dávají výrazně nažloutlé světlo, které mlhou snáz projde... [upravil dne 22/10/08 Fakir] Citovat
brslen Odesláno 22. říjen 2008 Autor Odesláno 22. říjen 2008 chlapi prosim rychlou odpoved jaky typ zarovky ma 406tka?r.v2001 h7 nebo h4? Citovat
paul jane Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 406 ma H7 a NB mam v aute a jsem snima max spokojen Citovat
brslen Odesláno 22. říjen 2008 Autor Odesláno 22. říjen 2008 diky za info,uz jsem je objednal a v sobotu je mam dom.Na kolik te vysly? Citovat
paul jane Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 to brslen : porpavde na nic dostal jsem je za pritisluzbu od menoho servis mena Citovat
kajvet Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 svítí dobře,ale vydržely půl roku 7tis km:myslim:nevim Citovat
paul jane Odesláno 22. říjen 2008 Odesláno 22. říjen 2008 jejich zivotnost je znama a tady jsem vyrabnul test a srovnani ruznych zarovek [upravil dne 22.10.2008 paul jane] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.