Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Aidyczek

Jen tak se ptam :) jestli ma nekdo nakou peknou a jestli treba nekdo nema uz ten napis.slysel sem ze uz je to mozne davat misto cisel.

jinak moje auto : 8383

druhe auto : 4444

treti auto : 8118

ctvrte auto : 4334

:cool:

Napis je uz u nas bezna vec, aj ja som mal na byvalom firemnom aute:roker

Odesláno
Původně zaslal: obaf

Jen tak se ptam :) jestli ma nekdo nakou peknou a jestli treba nekdo nema uz ten napis.slysel sem ze uz je to mozne davat misto cisel.

jinak moje auto : 8383

druhe auto : 4444

treti auto : 8118

ctvrte auto : 4334

:cool:

Napis je uz u nas bezna vec, aj ja som mal na byvalom firemnom aute:roker

Jo ale dnes jsem zjistil ze pry tady to schvalene neni a navic to bude prej drahy protoze se bude delat na zakazku kusova vyroba...pry uz je to v navrhu ale dodaci lhuta by byla snad do 3 mesicu a stalo by to asi 10 000 Kč mi bylo sděleno na dopravním oddělení.

Odesláno

Jo ale dnes jsem zjistil ze pry tady to schvalene neni a navic to bude prej drahy protoze se bude delat na zakazku kusova vyroba...pry uz je to v navrhu ale dodaci lhuta by byla snad do 3 mesicu a stalo by to asi 10 000 Kč mi bylo sděleno na dopravním oddělení.

U nás je to lacnejšie, iba 10 000 Sk! ;) A dodacia lehota niekoľko dní... :P

Odesláno

No, já teď momentálně RZVčka nemam, páč mam značky v depozitu, ale jinak moje RZVčka jsou vidět v podpisu. ;)

Edit: nemam se za co stydět a zneužití se rozhodně nebojim. :roker

[upravil dne 22/10/08 Stifler]

Odesláno

v depozite.....:myslim:myslim:myslim co ti ich zobrali flojdi ci co?????

Původně zaslal: Stifler

No, já teď momentálně RZVčka nemam, páč mam značky v depozitu, ale jinak moje RZVčka jsou vidět v podpisu. ;)

Edit: nemam se za co stydět a zneužití se rozhodně nebojim. :roker

[upravil dne 22/10/08 Stifler]

Odesláno
Původně zaslal: marisw

Nesebrali, patřim mezi ně. Ale teď mam soudem nařízený chodit dva roky pěšky, tak jsem si je nechal uložit do doby, než se na soudu umoudřej a vrátěj mi oprávnění řídit. ;)

Odesláno

tak to nepoteší......:D

Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: marisw

Nesebrali, patřim mezi ně. Ale teď mam soudem nařízený chodit dva roky pěšky, tak jsem si je nechal uložit do doby, než se na soudu umoudřej a vrátěj mi oprávnění řídit. ;)

Odesláno

A jakej máte názor na ty nápisy ??? Já si myslím že je to zbytečnost a akorát to bude složitější a v případě nějakého dohledávání to zabere daleko víc času... a jak tak znám naši vládu a ty úřady tak se hodně prodloužej nějaký ty lhůty když člověk něco potřebuje a čeká na to:myslim

Odesláno

Naopak.. Nápisy jsou supr.. Budou se skvěle pamatovat. Já si svou RZ fak nepamatuju. Takž v případě průšvihu by si každej, kdo to zalídne bude snadno pamatovat, že \"toho troubu přejelo auto EDISON\"... Děkuji... nechci... :-D

Odesláno

Nechápu, co je na tý zakázkový výrobě tak šíleně drahýho a dlouhýho, když v německu to jde v budce Schilder před PKW-Zulassungsstelle za 8 Euro za značku s nápisem, jakým si řeknete. Mám takhle značku se znakem EU, D v oválu a uprostřed jen FX.

Jinak moje RZ končí 6899

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Nechápu, co je na tý zakázkový výrobě tak šíleně drahýho a dlouhýho, když v německu to jde v budce Schilder před PKW-Zulassungsstelle za 8 Euro za značku s nápisem, jakým si řeknete.

To to tam chodí až takhle??:o:o

Edison: ty si nepamatuješ svoji SPZ?

Odesláno

Bonedaddy: Jakákoliv převozní i nepřevozní značka je tvořena na zakázku, jednotlivé úřady nemají přiděleny konkrétní série značek, ale lidi si můžou vybrat za určitý mírný poplatek na terminálu z databáze volných. Následně si zajdou do budky, kde to za pár minut vylisujou. Mají na to zvláštní raznice a pak to projedou strojem s černou fólií, kterou se tvoří černý rámeček a začerní se znaky.

[upravil dne 23.10.08 Fx]

post-0-14109602670673_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: Fx

Nechápu, co je na tý zakázkový výrobě tak šíleně drahýho a dlouhýho, když v německu to jde v budce Schilder před PKW-Zulassungsstelle za 8 Euro za značku s nápisem, jakým si řeknete.

To to tam chodí až takhle??:o:o

Edison: ty si nepamatuješ svoji SPZ?

Čéče.. nepamatuju... Doklady mám u sebe a nikde to říkat nepotřebuju.. Zato služební si pamatuju.. Tu hlásím pořád někde... To je jako s mým telefonem.. Ten si taky nepamatuju.. Ani služební, ani soukromý.. Já si totiž nevolám... :-D

Odesláno

To s tím výběrem značky na terminálu platí jen ve větších městech, v menších to asi bude na žádost přímo u přepážky, ale celkově tam mají propracovanější systém. Např. evidenční kontrolu ti provedou přímo na úřadě tím, že na menším městě vyleze babka s tebou a mrkne na vinko, ve větším na to pak mívají extra oddělení, ale je to prostě jak kde a podle obvyklého počtu aut. Taky to tam funguje tak, že dokud máš lísteček s číslem, tak neexistuje žádné padla apod. - ne jako u nás v kocourkově. Také je jasně dané, do kolika hodin se lístečky vydávají.

Odesláno

Pochybuju, to by totiž někdo napřed musel postřílet ty, co mají držky zarytý v korytech. Proč to asi má stát 10tis, když jinde minimálně výběr z volných a dostupných čísel možný je? Ty nápisy na SPZ, jako mám já, to je jen taková srandička, dobrá na focení auta do všelijakých fór apod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...