m.sigr Odesláno 31. květen 2011 Odesláno 31. květen 2011 TAKŽ JSME TO S KÁMOŠEM DALI DOHROMADY A DOUFÁM ŽE UŽ TAKOVEJ PODNIK NEBUDU MUSET PODSTOUPIT. CHVÁLU PŘIJÍMÁM NA SZ:mrk:D Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 zaklepal jsem lemy a šel jsem ještě o kousek níž předek je ted o 90 mm niž než serie Citovat
h4wk3y Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 cakome cakome :D ... masakr... na tu louku ti to dali jerabem? Citovat
Šalda Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 čakome, to je slabý, ještě bych to dal o 1cm dolů:aut Citovat
Vítek1 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 by si mohl dat dopredu misto lizatka takovej ten kartac co se pouziva na eskalatoru Citovat
Stuchy Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 čakom: promiň ale tohle už je zhovadilost to mít takhle nízko ..... Citovat
agresssor Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 čakom: promiň ale tohle už je zhovadilost to mít takhle nízko ..... Souhlasim s tebou...... Ale proti gustu zadny dysputat. Ja osobne bych si to na auto v zivote nedal.... Mam radsi komfort... Citovat
106sťák Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 taky taky to už je moc,kort na ty český silnice...ale asi je při penězích,tak mu nějakej ten tlumič,čep,sylenblok nevadí když odejde :-D Citovat
Vítek1 Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 chlapi tak mu nezavidte nemusi byt ani pri penezich a ani pokud vim tak nema nejak extra problem se silnicema Citovat
106sťák Odesláno 4. červen 2011 Odesláno 4. červen 2011 jinak zapomněl sem dodat kdybych to někde potkal tak bych si řek že to je hezky;) Citovat
čakom Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 Šalda: ještě mužu na předku o cca o pul centaku dolu. Stuchy: na to musíš mít koule agresssor: vše je o zvyku. už nevnímám že je to tvrdší. 106sťák: na silnicích je to v pohode. a o penezich to fakt neni. s autem mám naježdený 95 tkm z toho 65 tkm na sportovnich podvozcich. na nápravach jsem menil silentbloky na přednich ramenach, l čep řízeni. na zadku spodni siletbloky a tyčky geometrie. ten kdo tvrdí že vše odchazi tak je na omylu Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 ta kára je čím dál hustější čakome , neuvažovals o změně barvy? Citovat
čakom Odesláno 5. červen 2011 Odesláno 5. červen 2011 dík auto je na denni ježdení a změna barvy by se nevyplatila. zachvili by to bylo na parkovištu zas omlaceny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.