čakom Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 v klidu kluci je to jen dočasny jak udelam novej narazník tak pujde maska i s narazníkem do laku Citovat
hugo.v.r. Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Náhodou já se čakomovo disajnérskýmu experimentu od začátku chápavě šklebim - je to správná haluz. Pro člověka, kterej si auto leta se vkusem cizeluje, je to krásnej relax, spáchat občas takovouhle zběsilost. Citovat
BV406 Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 tak jsem zitra objednany na zatmaveni me staricke 406 ... mozna ji to trochu omladi ... pak se pochlubim ... jinak folie budou madico 15% propustnost Citovat
MadVlkodlak Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 tak jsem zitra objednany na zatmaveni me staricke 406 ... mozna ji to trochu omladi ... pak se pochlubim ... jinak folie budou madico 15% propustnost 15% na zadek i předek ? to je takové decentní Na foto se těším Hoď sem foto bez a s fóliema díky ti Citovat
Stifler Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Stiflere, přesně to jsem taky říkal, že by to 10mm podložky vyřešily:D Ještě uvidíme, zase nechci kvůli policajtům, a tak moc to vidět není, ale jak jsem psal, uvidíme:aut 10 mm už by asi bylo moc podle mého názoru. Když se podívám na svou 406ku, tak to má vzdu taky trošku utopený - nebo spíš vepředu vylezlý, ale to neřešim, není to takový rozdíl, aby to stálo za investici do podložek - u tebe to bude asi stejné. Citovat
čakom Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 tak jsem zitra objednany na zatmaveni me staricke 406 ... mozna ji to trochu omladi ... pak se pochlubim ... jinak folie budou madico 15% propustnost 15% na zadek i předek ? to je takové decentní Na foto se těším Hoď sem foto bez a s fóliema díky ti 15% propustnest dost tmavý. tj 85% zatmavení. Citovat
BV406 Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 co se toho tyka, tak ve vzorniku je pouze 35% propustnost a 15%, ta 35% je celkem nic moc ... nechci, aby se me nekdo ptal, jestli tam mam folie nebo spinave sklo ... folie pujdou samozrejme jen zadni cast vozu, jelikoz jezdim i do zahranici a nechci nic riskovat ... uz to je otestovane na kolegovem passatu, ta 15, takze asi tak, ideal by byl tak kolem 20-25, ovsem zde madico neni edit: akorat je skoda, ze mi asi sundaji nalepku clubu, co mam na skle kufru, je vnitrni ... a krasna [upravil dne 19/4/11 15:52 BV406] Citovat
MadVlkodlak Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 tak jsem zitra objednany na zatmaveni me staricke 406 ... mozna ji to trochu omladi ... pak se pochlubim ... jinak folie budou madico 15% propustnost 15% na zadek i předek ? to je takové decentní Na foto se těším Hoď sem foto bez a s fóliema díky ti 15% propustnest dost tmavý. tj 85% zatmavení. A... jasně, vyložil sem si to obráceně Citovat
Guest Džůny Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 Nechte Čakoma, naživo to náhodou vypadá jako dobrý úlet. MadVlkodlak: No vidíš. Já to měl úplně stejně. Byl jsem rád, že měla takovou dobrou barvu a že motor běžel hezky, no a jakmile jsem ji přehlásil na sebe, hned jsem potkal jednu stejnou. Citovat
skorpion Odesláno 19. duben 2011 Odesláno 19. duben 2011 K těm fóliím. Mám jednoho chlápka kterej dělá folie a dělá to i s homologací, tzn. nálepka o homologaci na okna a ještě vystaví papír. Říkal že pokud má člověk tyhle dvě věci, je policií nepostihnutelný a pojišťovna to taky nemůže brát jako porušení smlouvy. Kamarád to má, často jezdí po Praze a jelikož má nablejskanou Alfu tak ho často stavěj, často se na ta okna ptaj, ale když vidí nálepku, už je dál nezajímají. Sám to teda zatim na autě nemám, ale dost o tom uvažuju. Citovat
MadVlkodlak Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 K těm fóliím. Mám jednoho chlápka kterej dělá folie a dělá to i s homologací, tzn. nálepka o homologaci na okna a ještě vystaví papír. Říkal že pokud má člověk tyhle dvě věci, je policií nepostihnutelný a pojišťovna to taky nemůže brát jako porušení smlouvy. Kamarád to má, často jezdí po Praze a jelikož má nablejskanou Alfu tak ho často stavěj, často se na ta okna ptaj, ale když vidí nálepku, už je dál nezajímají. Sám to teda zatim na autě nemám, ale dost o tom uvažuju. Jak jsem tu psal o tom, že si to budem nechávat dělat. Tak taky vystaví papír, homologaci atd. ( vše co je k tomu potřeba ) aby byl člověk nepostihnutelný Jinak to nemá smysl, srát se pak s policajtama Citovat
106sťák Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 cca kolik to vyjde?potonovat okna u 406tky? Citovat
chechet Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Coupé 3900,- bez DD za decentne zrcadlove folie. Citovat
733thunder Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Cakom,ze Ty to mas z euroscene?Snad je to v tvojom pripade naozaj iba ulet a neberies to vazne ako tam. [upravil dne 20/4/11 08:36 733thunder] Citovat
čakom Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 chtel jsem to udělat ještě dřív než jsem se dozvěděl o es. viděl jsem dost fotek s tema nalepkama tak jsem to chtel zkusit. jen jsem k tomu nemel potřebnej materiál. je to jen chvilkovej ulet aby se auto na chvíli změnilo. Citovat
733thunder Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Dakujem aj az ostatnych za to ze sa vratis k \"origo\" A pridam este nejake foto Citovat
skorpion Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 MadVlkodlak : Přesně tak, radši budu v kaslíku vozit o jeden papír navíc než abych pak lítal po policajtech. Citovat
DVORY02 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 733thunder : máš to moc pěkný eee z čeho tam máš lízátko pod nárazníkem ? taky bych nějaký chtěl sehnat Citovat
733thunder Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Je to z Coupe,ale pojde asi dole a nahradi ho z 307;) Citovat
Durii Odesláno 23. duben 2011 Odesláno 23. duben 2011 tak ja pridam nase rodinne vozitko sice neni moj ale staram sa on ako o svoj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.