Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Náhodou já se čakomovo disajnérskýmu experimentu od začátku chápavě šklebim - je to správná haluz. Pro člověka, kterej si auto leta se vkusem cizeluje, je to krásnej relax, spáchat občas takovouhle zběsilost.

:papa

Odesláno

tak jsem zitra objednany na zatmaveni me staricke 406 ... mozna ji to trochu omladi :) ... pak se pochlubim ... jinak folie budou madico 15% propustnost

Odesláno
tak jsem zitra objednany na zatmaveni me staricke 406 ... mozna ji to trochu omladi :) ... pak se pochlubim ... jinak folie budou madico 15% propustnost

15% na zadek i předek ? :) to je takové decentní :) Na foto se těším :) Hoď sem foto bez a s fóliema :) díky ti ;)

Odesláno
Stiflere, přesně to jsem taky říkal, že by to 10mm podložky vyřešily:D

Ještě uvidíme, zase nechci kvůli policajtům, a tak moc to vidět není, ale jak jsem psal, uvidíme:aut

10 mm už by asi bylo moc podle mého názoru. :myslim Když se podívám na svou 406ku, tak to má vzdu taky trošku utopený - nebo spíš vepředu vylezlý, ale to neřešim, není to takový rozdíl, aby to stálo za investici do podložek - u tebe to bude asi stejné. ;)

Odesláno

15% na zadek i předek ? :) to je takové decentní :) Na foto se těším :) Hoď sem foto bez a s fóliema :) díky ti ;)

15% propustnest dost tmavý. tj 85% zatmavení.

Odesláno

co se toho tyka, tak ve vzorniku je pouze 35% propustnost a 15%, ta 35% je celkem nic moc ... nechci, aby se me nekdo ptal, jestli tam mam folie nebo spinave sklo ... folie pujdou samozrejme jen zadni cast vozu, jelikoz jezdim i do zahranici a nechci nic riskovat ...

uz to je otestovane na kolegovem passatu, ta 15, takze asi tak, ideal by byl tak kolem 20-25, ovsem zde madico neni

edit: akorat je skoda, ze mi asi sundaji nalepku clubu, co mam na skle kufru, je vnitrni :( ... a krasna :(

[upravil dne 19/4/11 15:52 BV406]

Odesláno

15% propustnest dost tmavý. tj 85% zatmavení.

A... jasně, vyložil sem si to obráceně :mad:

Guest Džůny
Odesláno

Nechte Čakoma, naživo to náhodou vypadá jako dobrý úlet. :D

MadVlkodlak: No vidíš. Já to měl úplně stejně. Byl jsem rád, že měla takovou dobrou barvu a že motor běžel hezky, no a jakmile jsem ji přehlásil na sebe, hned jsem potkal jednu stejnou. :roll

Odesláno

K těm fóliím. Mám jednoho chlápka kterej dělá folie a dělá to i s homologací, tzn. nálepka o homologaci na okna a ještě vystaví papír. Říkal že pokud má člověk tyhle dvě věci, je policií nepostihnutelný a pojišťovna to taky nemůže brát jako porušení smlouvy. Kamarád to má, často jezdí po Praze a jelikož má nablejskanou Alfu tak ho často stavěj, často se na ta okna ptaj, ale když vidí nálepku, už je dál nezajímají. Sám to teda zatim na autě nemám, ale dost o tom uvažuju.

Odesláno
K těm fóliím. Mám jednoho chlápka kterej dělá folie a dělá to i s homologací, tzn. nálepka o homologaci na okna a ještě vystaví papír. Říkal že pokud má člověk tyhle dvě věci, je policií nepostihnutelný a pojišťovna to taky nemůže brát jako porušení smlouvy. Kamarád to má, často jezdí po Praze a jelikož má nablejskanou Alfu tak ho často stavěj, často se na ta okna ptaj, ale když vidí nálepku, už je dál nezajímají. Sám to teda zatim na autě nemám, ale dost o tom uvažuju.

Jak jsem tu psal o tom, že si to budem nechávat dělat. Tak taky vystaví papír, homologaci atd. ( vše co je k tomu potřeba ) aby byl člověk nepostihnutelný ;) Jinak to nemá smysl, srát se pak s policajtama :)

Odesláno

chtel jsem to udělat ještě dřív než jsem se dozvěděl o es. viděl jsem dost fotek s tema nalepkama tak jsem to chtel zkusit. jen jsem k tomu nemel potřebnej materiál.

je to jen chvilkovej ulet aby se auto na chvíli změnilo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...