Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MiliVFR

kdopak ví kde to je? :papa

p9040481.jpg

řetězový most mezi obcí Stádlec a Dobřejice a ještě by mě zajímalo jestli tam 406ku procpeš protože my jsem tam procpali VW LT35 a na každej straně mezi sloupkama byly tak 3 cm

[upravil dne 8/9/10 sliki]

Zdravím Soběslav :papa

Odesláno
Původně zaslal: MiliVFR

kdopak ví kde to je? :papa

p9040481.jpg

řetězový most mezi obcí Stádlec a Dobřejice a ještě by mě zajímalo jestli tam 406ku procpeš protože my jsem tam procpali VW LT35 a na každej straně mezi sloupkama byly tak 3 cm

[upravil dne 8/9/10 sliki]

Což 406 je celkem v pohodě tu tam protahuju pravidelně, ale s 607 jsem si moc jistej nebyl :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
Čtvrtá

Sám nevím, co je lepší. mě se líbí obojí.

[upravil dne 17/11/10 20:54 skorpion]

[upravil dne 17/11/10 20:55 skorpion]

vyfoť to s tim chromem ještě za dne pls...

Odesláno
Čtvrtá

O těch chromovejch lištách jsem zrovna uvažoval. Ale když to vidím tak spíš asi ne. Líbí se mi to víc bez, tohle zavání Tuzingem.

Odesláno
Čtvrtá

O těch chromovejch lištách jsem zrovna uvažoval. Ale když to vidím tak spíš asi ne. Líbí se mi to víc bez, tohle zavání Tuzingem.

No právě k tomu se nechci dopracovat. Na ten čumák už šahat nebudu. Maximálně jsem přemýšlel o té masce okolo znaku, někde jsem tu viděl, že jí tu měl někdo s chromovou lištou podél nárazníku. Já nevím, podle mě se to k té stříbrné celkem hodí, pak ještě možná k černé. K jiné barvě by to asi neladilo. Až bude příležitost, vyfotím to za dne.

EDIT: Jo a ještě tohle jsem chtěl. Ta lišta mě vyšla na stovku a asi půlmetr mi zbyl a kupoval jsem 3 metry. Za zkoušku to myslim stojí. Pokud to nebude vyhovovat, stačí to nahřát fénem a jde to krásně dolu.

[upravil dne 17/11/10 23:56 skorpion]

Odesláno

Tak muj pazoutek :) trosku spam

Predek.jpg

na zrcatko nekoukat musim prestrikat pac mi ho nejakej idiot rozsekal takze je nove

zadek

zadek.jpg

interier

inter.jpg

Kufr i s hlidacem a new svetlem

kufr.jpg

a hlidac auta :)

taz.jpg

doufam ze velikost fotek nevadi ;) , pak jeste budou upravy (svetla vzadu a predni ;) ) a nekdy casem i kola

[upravil dne 18.11.2010 09:58 Tazounek]

Odesláno

Tazounek: zadni svetla bych nechal origo ty tuzingy co se dělaji vypadaji hrozde. předni se nedelaji žadný tak jedině domorobo;)

máš na tom 14\"?

Odesláno

no libi se mi vic nez ty co tam jsou ted.. jsou takove obyc :)

no jak rikam chtel bych tam pak dat vetsi, ale to az po novem roce a az budou prasule. Kazdopadne ty co se mi libeji tak nedelaj tak male :)))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...