Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MiliVFR

kdopak ví kde to je? :papa

řetězový most mezi obcí Stádlec a Dobřejice a ještě by mě zajímalo jestli tam 406ku procpeš protože my jsem tam procpali VW LT35 a na každej straně mezi sloupkama byly tak 3 cm

[upravil dne 8/9/10 sliki]

já si říkal, že je mi to povědomý :)) já se tam procpal s Cliem a už tak mi to přišlo hodně úzký:D

raději jsem se vrátil zpátky nahoru ,ale viděl jsem projet Xsaru tak snad aj 406 by to dala :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Čakom : Díkes :) dlouho jsem uvažoval, že bych to snížil, ale to bych se nedostal na chatu :D navíc tam takhle můžu mít 205/50

škoda, že mu tam fotka na profilu nejde zvětšit, vypadá to výborně:super

BTW ty tvoje 17\"....nevěřil bych, že plechy můžou vypadat takhle pěkně:super

Odesláno
moje coupe - hned po koupi folie, výfuk, sníženo a kola r19 :D

mno, skoda tech elektronu, tomuhle autu ale vubec neslusi, zrovna tahle, jinak nadherna pininfarina, na nich vypada jak valcovacka, v tomto pripade skutecne neplati, ze auto delaji kola ... ale kdyz se to Tobe libi ....

Odesláno
strieborny sedan, pekne :roker motor dvojliter?

tak tak 2,0 HDi 80Kw 2002 Mistral

Ps.jednu otazecku po kolkych Km je treba vymenit rozvody dikii:myslim lebo jedni vravia 80 000 a dtuhy zas120 000 tak uz mam z toho zmatok ako to vlastne je ?????

Odesláno

dusko201: Pokud vím oficiální interval je 160 tis km, ale všeobecně se doporučuje po 120 tis vyměnit a v případě, že si nejsi jistý km, tak raději vyměnit preventivně, nic se tím nezkazí a může to ušetřit pěkných pár korunek :papa

Odesláno
dusko201: Pokud vím oficiální interval je 160 tis km, ale všeobecně se doporučuje po 120 tis vyměnit a v případě, že si nejsi jistý km, tak raději vyměnit preventivně, nic se tím nezkazí a může to ušetřit pěkných pár korunek :papa

dik za dopoved pocuj a nevies kolko ma asi tak vyjdu koplet vymena tych rozvodovv diki

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...