Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ericce: Přemýšlím pořád mezi 15 předek a 25 zadek, ale tímpádem to bude vpředu vylízat víc jen o 6mm než je origo ET, takže přemýšlím o 20 předek a 30 zadek, jen se ale bojím aby už nebyli kola vzadu už moc v A:myslim

A hlavně bych chtěl raději podložky s pouzdry, abych mohl dát standartní délku šroubů, ale ty se dělají až od 23mm, a já sehnal nejmenší jen 25, tudíž bych musel dát 25 předek a 35 zadek, a to mě už přijde jako extrém:D

Odesláno

Tak sem dneska rozšířil řady majitelů 406tek :P nevím jak dat fotky tak hodim jen odkazy na imageshack :) to jsou prvni fotky po koupi, lepší udělám až bude prostor a až to naleštím :D

dsc00890qz.th.jpg

dsc00889ap.th.jpg

Odesláno

to už bude moc tech 25 a 30, ael 20 a 30 by mělo být v pohode. já zase nemám takový kolečka aby to vyniklo takže jsem vepředu jen dorovnal ET pro alu na z 20 na 30 a vzadu o 10 mm víc aby to nebylo až tak utopený. kdybych měl 17 a výš tak bych je lícoval z blatníkama ale takhle mi na tom až tak nezáleží

Původně zaslal: Šalda

Ericce: Přemýšlím pořád mezi 15 předek a 25 zadek, ale tímpádem to bude vpředu vylízat víc jen o 6mm než je origo ET, takže přemýšlím o 20 předek a 30 zadek, jen se ale bojím aby už nebyli kola vzadu už moc v A:myslim

A hlavně bych chtěl raději podložky s pouzdry, abych mohl dát standartní délku šroubů, ale ty se dělají až od 23mm, a já sehnal nejmenší jen 25, tudíž bych musel dát 25 předek a 35 zadek, a to mě už přijde jako extrém:D

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

ha ha ha....

[upravil dne 17/4/10 Chepp]

[upravil dne 17/4/10 Chepp]

To byla dost dobrá náhoda :D Akorát mi chčije servo a upadl poslední díl výfuku, výfuk opravím v pondělí a snad se dostaneme i na to servo, jinak motor je ve výtečné kondici... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...