MJSytic Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 pravě proto mě to zajimá jestli je to ona nebo ne:myslim Myslím, že ne Podle tý fotky co tam má to bude obyč potah. Ale takhle kůžička je slušivá Citovat
čakom Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: MJSytic pravě proto mě to zajimá jestli je to ona nebo ne:myslim Myslím, že ne Podle tý fotky co tam má to bude obyč potah. Ale takhle kůžička je slušivá jj tato kůže je moc pěkná Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Mě se tahle barva kůže teda moc nezamlouvá. Jinak jste to odhadli, zajímá mě interiér. Ale i barva auta je pěkná. Tipuju černá kůže. Citovat
foxo Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 ta zlta koža vyzera hrozne, a na tych dverach.... to je děs a hrúza.... Citovat
tomike Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Ahojte. Viem, ze tu moju krasku uz mam, ale dnes som prezul a musim ju sem dat. Citovat
tomike Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Aj mne sa paci, dakujem. dnes dostal nove ATE Powerdisc + dosky Citovat
Burisek Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: vodsej A ještě trošku interier... no tomu teda říkám luxus...... mooc hezký ! :super Citovat
Guest vodsej Odesláno 6. duben 2009 Odesláno 6. duben 2009 Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: vodsej A ještě trošku interier... no tomu teda říkám luxus...... mooc hezký ! :super Takhle jsem to zhruba před půl rokem koupil. Mimo koberečků a tak... Citovat
Bobo.KH Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: tomike Ahojte. Viem, ze tu moju krasku uz mam, ale dnes som prezul a musim ju sem dat. My mame stejná kolesa.Tak to ti mohu pomalu říkat brácho:D:D:D Citovat
Harlley Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Tak jsem to po dlouhé zimě zajel ručně umýt a přehodit na letní kola. Citovat
tomike Odesláno 7. duben 2009 Odesláno 7. duben 2009 Původně zaslal: Bobo.KH Původně zaslal: tomike Ahojte. Viem, ze tu moju krasku uz mam, ale dnes som prezul a musim ju sem dat. My mame stejná kolesa.Tak to ti mohu pomalu říkat brácho:D:D:D Tak nejako to bude. Inak mas dobry vkus co sa tyka kolies. Citovat
čakom Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Pro čakoma: díky;) ja si nemůžu pomoct ta modrá s bílou je prostě bomba:D [upravil dne 8.4.2009 čakom] Citovat
zpozdilek Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Čau kluci mohu si pujčit nějaké vaše fotky a hodit si je na svoje stranky o peugeotech? jinak www.peugeot405.estranky.cz vždy bych tam dal nick auto a fotky [upravil dne 11/4/09 zpozdilek] [upravil dne 11/4/09 zpozdilek] Citovat
čakom Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 tak jsem to dnes umyl:D lizátko je už urvaný a asi tam žádný jiný dávat nebudu Citovat
bosslibor Odesláno 11. duben 2009 Odesláno 11. duben 2009 Původně zaslal: MJSytic taky se ti libí ta barva? mě by zajímal interiér:myslim Že by? Tak to je super byla vůbec tato barva kůže v 406 kách :myslim:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.