Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Sub fotený na ceste na zraz, tento týždeň obohatený o kapacitor a keď mi zasa čosi neudrie do oci mal by to byť posledný kúsok do kompletnej hudby. (Lepsiu foto hudby nemam, este sa len skamaduvavam s novym fotakom...)

post-41628-14109623231695_thumb.jpg

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

DomiFreeman: ukaž nám fotku toho interieru za světla pls....

Odesláno

Vzpera tem je len pre poistku aby mi kapota neklepla o hlavu. Takisto tie nalepky by tam neboli, ale lakyrnikovi kusok stiekla kvapka a kym to nepriestriekam tak je to lepsia volba nez ta machula pod nimi...

Odesláno

To h4wk3y: Na srandičky si si zvolil špatné fórum... Nikto tu do teba nerýpe ani si z teba nerobí srandu. Tak nerieš svoj komplex malého pipíka či čo to máš, nedvíhaj ľuďom tlak a správaj sa slušne... Peace...

Odesláno

No my jsme tady na fóru taková veselá kopa, občas si říkáme co se nám nelíbí nebo si děláme vtípky :papa

BTW: začala si zuzlifuk, tak spíš \"pipinku\" a ta malá nevadí ;)

[upravil dne 6/4/12 14:28 od koblih69]

Odesláno

Zuzlifuk povedala svoj názor, ja kritiku beriem, h4wk3y rýpal a to je rozdiel... Proste ja sa tu bavím slušne, príjmem aj negatívne názory, ale do nikoho nerýpem... Som učený sa správať ku každému, ako on ku mne, on bude slušný, ja budem 2x taký a naopak... Bavím sa s ľuďmi presne tak, ako oni somnou....

Odesláno

obecně - škoda že někdo zabije pěkné auto jenom tím, že si dá přes půlku auta nějakou šílenou nálepku. nemyslí to ted přímo na někoho spíš obecně. každý má sice svůj pohled na věc, ale něco je opravdu přespříliš.

tady jezdí jeden zobák, má obyč 206 v nějaké tyrkysové barvě a třeba on má monstr emko přes celou přední kapotu:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...