KapriQ Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Cakom : preco dosky ? Ja ti tam nalozim svokru, a zadarmo ... Citovat
skorpion Odesláno 28. březen 2012 Odesláno 28. březen 2012 Namontuj si hevery rovnou na prahy Citovat
a.l.k.a Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Obul jsem nová kola na léto moc pekne!!! vzdycky jsem chtel bilou 406 break, vypada fakt moc elegantne:super Citovat
zpozdilek Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 a.l.k.a a odkud jsi koukam vychodni cechy a krasna barva:D Citovat
fejfarz Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Obul jsem nová kola na léto moc pekne!!! vzdycky jsem chtel bilou 406 break, vypada fakt moc elegantne:super Díky Citovat
Fortune88 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 to: petulapp Vítej..konečně vidím 406tku se střešním boxem (neměl jsem představu jak by to vypadalo)..můžu se zeptat jaky rozměr boxu to je? a je tam nějake omezení rychlosti? chtěl bych si to taky pořídit před dovčou díky... Citovat
a.l.k.a Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 a.l.k.a a odkud jsi koukam vychodni cechy a krasna barva:D diky. jsem z HK ale ne vikendy vetsinou chrast, tj pres Slatinany :-) Citovat
petulapp Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 to: petulapp Vítej..konečně vidím 406tku se střešním boxem (neměl jsem představu jak by to vypadalo)..můžu se zeptat jaky rozměr boxu to je? a je tam nějake omezení rychlosti? chtěl bych si to taky pořídit před dovčou díky... Zdravím já mám box TEIKO AB 300 a výrobce udává že je maximálka 130 ale nikdo stím tak pomalu nejezdí já stím jel i 180 a vydržel tam tady je ještě fotka zepředu Citovat
skorpion Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Přesně, je to tak 2 týdny co jsme to valili s plným kufrem 190 po dálnici a nic se nedělo. Je ale pravda, že na 406 jsem používal střešní box, který byl asi 10 let starý, ale právě proto to byl ještě poctivý kus plastu, ne jako ty dnešní papíráky. No a to jsme tahle jednou jeli z Kralup do Prahy, hrozně foukalo, silný nárazový vítr a hlavně, bohužel při zavírání se nedocvakl přední zámek. No a na okresce přišel poční vítr, dostal se dovnitř a urval to horní víko. Bylo docela polámané, ale kupodivu dopadlo ještě dobře ( odlétlo asi 50m od silnice ) tak jsem ho vzal a přivázal a stáhnul zpátky a opatrně dojel domů. No a pak stačilo trocha nejtování, laminátování a rovnání a kufr fungoval a sloužil další rok . Mezitím jsem koukal po náhradě a nakonec po tom roce jsem koupil nový. Ale je to takový měkký plast, moc mu nevěřím. Citovat
Fortune88 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 tak všeobecně dnešní výrobky stojí za h...ale co nadelame...navic se mi to hrozne libí i jako doplnek :-) Citovat
petulapp Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 no já ho mám už čtvrtou sezónu a používám ho minymálně dvákrát za rok a pořád je jako novej jsem sním dost spokojenej. Jezdím sním do Itálie a zatím drží Citovat
skorpion Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 no já už ho mám taky asi 4 roky, ale přecijenom když se o to víko opřu tak se prohýbá a navíc se objevily malé prasklinky od nýtů které drží ty panty. Doufám že je to jen v laku. Citovat
zpozdilek Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 a ja zase v chrasti, tyjo sousedi koukam.. Citovat
h4wk3y Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 tak kdyz tu jsou ty potvurky s rakvema... Citovat
zbynek.su Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Tak urááá. Dnes jsem se stal řádným členem a konečně jako čtyřměsíční vlastník 406 se s ní trošku mohu pochlubit. Už začíná náš andílek vypadat k světu. Původně to mělo být autíčko jen pro psa. Ale měním názor a když se ještě chvíli na něm zapracuje, bude to snad SUPER. Citovat
DomiFreeman Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Pridávam aj ja svoj cukrík... Stále mu čosi kupujem a tu je pár foto z jeho života... Citovat
DomiFreeman Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Komplet vytlmenie interiéru, kufra a montáž reproduktorov od MTX audio Citovat
DomiFreeman Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Dokončenie interiéru, ostáva už len vymeniť relé a zapaľovač Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.