Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to: petulapp

Vítej..konečně vidím 406tku se střešním boxem (neměl jsem představu jak by to vypadalo)..můžu se zeptat jaky rozměr boxu to je? a je tam nějake omezení rychlosti? chtěl bych si to taky pořídit před dovčou díky...

Odesláno
to: petulapp

Vítej..konečně vidím 406tku se střešním boxem (neměl jsem představu jak by to vypadalo)..můžu se zeptat jaky rozměr boxu to je? a je tam nějake omezení rychlosti? chtěl bych si to taky pořídit před dovčou díky...

Zdravím já mám box TEIKO AB 300 a výrobce udává že je maximálka 130 ale nikdo stím tak pomalu nejezdí já stím jel i 180 a vydržel tam :D tady je ještě fotka zepředu

post-12395-14109623140417_thumb.jpg

Odesláno

Přesně, je to tak 2 týdny co jsme to valili s plným kufrem 190 po dálnici a nic se nedělo. Je ale pravda, že na 406 jsem používal střešní box, který byl asi 10 let starý, ale právě proto to byl ještě poctivý kus plastu, ne jako ty dnešní papíráky. No a to jsme tahle jednou jeli z Kralup do Prahy, hrozně foukalo, silný nárazový vítr a hlavně, bohužel při zavírání se nedocvakl přední zámek. No a na okresce přišel poční vítr, dostal se dovnitř a urval to horní víko. Bylo docela polámané, ale kupodivu dopadlo ještě dobře ( odlétlo asi 50m od silnice :) ) tak jsem ho vzal a přivázal a stáhnul zpátky a opatrně dojel domů. No a pak stačilo trocha nejtování, laminátování a rovnání a kufr fungoval a sloužil další rok :D . Mezitím jsem koukal po náhradě a nakonec po tom roce jsem koupil nový. Ale je to takový měkký plast, moc mu nevěřím.

Odesláno

no já ho mám už čtvrtou sezónu a používám ho minymálně dvákrát za rok a pořád je jako novej jsem sním dost spokojenej. Jezdím sním do Itálie a zatím drží :)

Odesláno

no já už ho mám taky asi 4 roky, ale přecijenom když se o to víko opřu tak se prohýbá a navíc se objevily malé prasklinky od nýtů které drží ty panty. Doufám že je to jen v laku.

Odesláno

Tak urááá. Dnes jsem se stal řádným členem a konečně jako čtyřměsíční vlastník 406 se s ní trošku mohu pochlubit. Už začíná náš andílek vypadat k světu. Původně to mělo být autíčko jen pro psa. Ale měním názor a když se ještě chvíli na něm zapracuje, bude to snad SUPER.

post-12452-14109623229029_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...