Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

přesne jak piše Vitek.

nechal jsem zmeřit seriový okna z vyroby a ty jsou na naše zakony moc zatmyveny. nevým jak to budu vysvětlovat až me chytnou:myslim

Odesláno

Vítek1: nejakym policajtum to bude boj vysvetlit že na oknech nic neni :) na jaře stejne strhnu zbytek folii a budu mit klid. je to ale hroznej nezvyk bez folii :( chybí mi soukromi a štve me slunko :(

Odesláno

tak nesouhlasit s pokutou a jit si to vyridit na sluzebnu at dostanou po prstech trvat na nafoceni auta oken atd! Zrovna u tebe me to prijde jako krok spravnym smerem auto bez folii vypada lepe. a lip vynikne interier

Odesláno

Jak tady píše čakom, že seriová okna jsou moc zatmavená to jako každý okno, které frantíci dali na auto nebo se vyrábělo víc druhů?

Odesláno
Vynikne interier aby se vědělo, co všechno se tam může ukrást, že? :)

ne aby bylo videt ze v aute nic neleží, je zajimave že v posledni dobe mam ve svem okoli 2 vykradene zatmavene a zadne nezatmavene :P

Odesláno

To nám jednou vymlátili okno u 406tky jenom kvůli dvěma pětikorunám v mincovníku. Teď maj ale zloději dobrou orientační stopu. Stačí aby na skle byl otisk od přísavky a s velkou pravděpodobností na ně v přihrádce čeká navigace :) . Samozřejmě to dělaj hlavně u veřejných shromaždišť jako jsou restaurace. Málokdo si totiž vezme navigaci na oběd s sebou. A to samé s panelem od rádia.

Odesláno

tech kradezi klasickych autoradii ted moc neni spis navigace popripade origo radia skoda a VW. V mincovniku zasadne nic nenechavam a prisavku na okno taky ne v hodne zemich to neni ani povolene

Odesláno

No v hodně zemích to není povolené, ale když mě zastavili a stěžovali si na to, vynadal jsem jim za ten radar, přes kterej nic neviděj, když ho maj na čelnim skle :-) tvářil se na mě zajímavě :D

Odesláno
Jak tady píše čakom, že seriová okna jsou moc zatmavená to jako každý okno, které frantíci dali na auto nebo se vyrábělo víc druhů?

zatmaveny okno podle obj. čisel je jeden druh. pak je jeste jedno okno ktery ma byt uplne čiry

Guest Džůny
Odesláno

Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat...

Odesláno

Print: nikdo z nás ti to zakazovat nebude ;) klidne si to tam nalep jen se pak nediv když dostaneš pokutu nebo když budeš učastníkem nehody že to budou chtit hodit na tebe.

kolik daš za okna s foliema? že bych prodal ty svoje :D

Džůny: tak tak ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...