Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

106sťák: pekny 406 ;) jen ten zadek je moc přeplacanej. strhl bych ty chrom listy ze svetel a vika pak nalepky cz, turbo a přemyšlel bych i o tom monstrovi na okně. možna i napisy pug a 406. zamek kufru do barvy auta. kulu od tažnyho bud pryč nebo dat černou krytku misto bíle. a ješte bych sundal ty ofuky oken. toď vše :D

[upravil dne 22.10.2011 18:06 od čakom]

Odesláno

chechet: řekl bych že snaha snižit vyšku auta za co nejmin penez :D ty liza z laguny fakt nemusím vubec se mi nelibi. když už lizo tak z 607 to aspon trochu vypada;)

Odesláno

106sťák: máš krásný auto jenom z toho dolů ty samolepky a hlavně to CZ na zadním nárazníku když máš CZ i v SPZ uvidíš až to z nárazníku dáš dolů jak se to auto zvedne ;)

Odesláno

MACI-Hezký kola a auta též,taky přidám jednu se zimníma bačkorama!na těch 15 a balónech mi to přijde takový směšný...:D:D

[upravil dne 25/10/11 19:12 od Charlie 1]

post-26804-14109620375321_thumb.jpg

Odesláno

noo. pozeram že už si ich nahodil. tak su teda v poriadku???

ale nevyzeraju zle. a ta vyvrtana stredova diera nerobi problemy???

ps: buduci tyzden sem hodim fotky olepeneho auta. som zvedavy na reakciu:D

[upravil dne 26/10/11 09:55 od romik1]

Odesláno

tam není středová díra to jsou Mistraly 2!akorát jsem tam koupil samolepku a tak se mi to líbí víc....taky se mi líbí,a je to místo plechů na zimu,alespoň nebudou reznout!Jo jsou v pořádku jak jsem Ti už volal...to jsem zvědavej taky na olepený auto!:D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...