Pe.Tr Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Falko, hezkou dovolenou a už se na tebe těšíme ! kolektiv Domansky Zdiby :papa:papa Citovat
RychJ-1 Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Balný jsi mu napočítal jako kolik hodin práce? Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. říjen 2008 Autor Odesláno 14. říjen 2008 náhodou jsme hodný , byly i horší varianty překvapení Citovat
yaris1 Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Kdysi jsem kámošovi oblepil žigulika izolepou a udělal mu výzdobu alá VB, vypadalo to celkem dobře....:bacha Citovat
agresssor Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr náhodou jsme hodný , byly i horší varianty překvapení A jakepak prozradis?.) Co na to rikal ten oslavennec:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. říjen 2008 Autor Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Pe.Tr náhodou jsme hodný , byly i horší varianty překvapení A jakepak prozradis?.) Co na to rikal ten oslavennec:D ještě to neví , vrací se až v patek , možna čtvrtek ted si nejsem jistej . no nebudu ventilovat čeho jsme schopní Citovat
agresssor Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 jo ták on mi rikal ze jede na dovcu, ale nevedel sem ze auto nechava v praci:D:D:D:D:D:D To je pak jina:D Citovat
agresssor Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 kazdopadne, bych to videl este na nejakle prekvapeni:) treba zabalit hajzlpapirem a udelat velkou masli:) bo neco takoveho:) at ma chudak FDalco radost:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. říjen 2008 Autor Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: agresssor kazdopadne, bych to videl este na nejakle prekvapeni:) treba zabalit hajzlpapirem a udelat velkou masli:) bo neco takoveho:) at ma chudak FDalco radost:D:D:D:D:D:D:D mašle tam je Citovat
agresssor Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: agresssor kazdopadne, bych to videl este na nejakle prekvapeni:) treba zabalit hajzlpapirem a udelat velkou masli:) bo neco takoveho:) at ma chudak FDalco radost:D:D:D:D:D:D:D mašle tam je Ale malinka skoro neni videt:D:D:D:D To chce neco co uvidi uz z dalky:D:D:D:D Citovat
KoudaK Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 No teda co jste to provedli bráškovi??.............. Ale to křídlo je mazec,co?? (To jsem totiž dohodil já..) Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. říjen 2008 Autor Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Do jaký rychlosti to drží? myslím že to spadne ještě před startem Citovat
adraj Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 ty Pe.Tr,děláš toto často svým kamarádům? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.