Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Dnes ráno pri ceste do práce mi zacalo neco silene pískat vpředu od kola:bojim nezávisle na přidávání plynu nebo brždění. Po 2 km to přestalo a piskani se ozivalo pouze při dobrždování. Po dalších 2 km to uplně přestalo. Bude to ložiskem a bude nutný ho vyměnit nebo s tim ještě pár stovek kilometru najedu? :roll

Odesláno
Původně zaslal: travis

Zdravim. Dnes ráno pri ceste do práce mi zacalo neco silene pískat vpředu od kola:bojim nezávisle na přidávání plynu nebo brždění. Po 2 km to přestalo a piskani se ozivalo pouze při dobrždování. Po dalších 2 km to uplně přestalo. Bude to ložiskem a bude nutný ho vyměnit nebo s tim ještě pár stovek kilometru najedu? :roll

No nevím, ložisko spíš hučí, než píská:myslim Spíš bych to viděl na nějakej bordel na brzdách. Mě třeba na 406 tenkrát brzdy pískaly (i bez brždění) když už čekaly frontu na hřbitov a kotouče byly tenký a desky též:nevim

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

Brzdama to nebude, ty mám před rokem fungl vyměněný.

to ale neznamená, že tam neni bordel, nebo že třmen funguje na 100% :nevim

Tak tak...Me brzdy taky piskaly pri jemnejsim dobrzdovaní a kdyz se seslaply naplno stichly.O brzdach svedci i to ze to najednou zaclo a pak prestalo.Koukni na desky,jestli neni neco mezi deskama a kotoucema.

Odesláno

Zdarec ja bejt tebou kouknu na ten trmen.Ja mel podobny problem a dal mi neplechu,nevim presny nazev jak se to menuje.Ale dal mi to ten vystavny pistek(ten kuzel v tom tremu,jak je na nem gumova manzeta).Byl prihnutej,tak sem koupil novej.Necha se koupit samostatne,stal me 280kc.A mam pokoj.Sorac za ten popis.

Odesláno

Brzdama to nebude, ty mám před rokem fungl vyměněný.

Hahaha:D (JJ, taky mi loni dávali nový tlumiče a jeden už mám po 6 najetejch tis vyreklamovanej:aut)

Opravdu se přikláním k těm brzdám. Rok je dlouhá doba a můžou být zanesený a třeba přibržďovat atd ... Mrkni na ně, vyčisti ověř správnou funkčnost, nebo zajeď do servisu(pokud sis je neměnil sám) ať se ti na to v rámci záruky podívají ;)

Odesláno

Dostal se kamínek mezi kotouč a brzdové desky. Až se kámen opotřebil, přestalo brzda pískat. Není na kotouči vyrytá drážka? Stačí slabá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...