travis Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Zdravim. Dnes ráno pri ceste do práce mi zacalo neco silene pískat vpředu od kola:bojim nezávisle na přidávání plynu nebo brždění. Po 2 km to přestalo a piskani se ozivalo pouze při dobrždování. Po dalších 2 km to uplně přestalo. Bude to ložiskem a bude nutný ho vyměnit nebo s tim ještě pár stovek kilometru najedu? Citovat
MJSytic Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: travis Zdravim. Dnes ráno pri ceste do práce mi zacalo neco silene pískat vpředu od kola:bojim nezávisle na přidávání plynu nebo brždění. Po 2 km to přestalo a piskani se ozivalo pouze při dobrždování. Po dalších 2 km to uplně přestalo. Bude to ložiskem a bude nutný ho vyměnit nebo s tim ještě pár stovek kilometru najedu? No nevím, ložisko spíš hučí, než píská Spíš bych to viděl na nějakej bordel na brzdách. Mě třeba na 406 tenkrát brzdy pískaly (i bez brždění) když už čekaly frontu na hřbitov a kotouče byly tenký a desky též Citovat
travis Odesláno 14. říjen 2008 Autor Odesláno 14. říjen 2008 Brzdama to nebude, ty mám před rokem fungl vyměněný. Citovat
Kekros Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: travis Brzdama to nebude, ty mám před rokem fungl vyměněný. to ale neznamená, že tam neni bordel, nebo že třmen funguje na 100% Citovat
hnjupis Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: Kekros Původně zaslal: travis Brzdama to nebude, ty mám před rokem fungl vyměněný. to ale neznamená, že tam neni bordel, nebo že třmen funguje na 100% Tak tak...Me brzdy taky piskaly pri jemnejsim dobrzdovaní a kdyz se seslaply naplno stichly.O brzdach svedci i to ze to najednou zaclo a pak prestalo.Koukni na desky,jestli neni neco mezi deskama a kotoucema. Citovat
Bobo.KH Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Zdarec ja bejt tebou kouknu na ten trmen.Ja mel podobny problem a dal mi neplechu,nevim presny nazev jak se to menuje.Ale dal mi to ten vystavny pistek(ten kuzel v tom tremu,jak je na nem gumova manzeta).Byl prihnutej,tak sem koupil novej.Necha se koupit samostatne,stal me 280kc.A mam pokoj.Sorac za ten popis. Citovat
MJSytic Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: travis Brzdama to nebude, ty mám před rokem fungl vyměněný. Hahaha:D (JJ, taky mi loni dávali nový tlumiče a jeden už mám po 6 najetejch tis vyreklamovanej:aut) Opravdu se přikláním k těm brzdám. Rok je dlouhá doba a můžou být zanesený a třeba přibržďovat atd ... Mrkni na ně, vyčisti ověř správnou funkčnost, nebo zajeď do servisu(pokud sis je neměnil sám) ať se ti na to v rámci záruky podívají Citovat
kobr Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Dostal se kamínek mezi kotouč a brzdové desky. Až se kámen opotřebil, přestalo brzda pískat. Není na kotouči vyrytá drážka? Stačí slabá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.