Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Na emisích ti ji změřej. Měla by mít v optimálním případě hodnotu 1 (0,97 - 1,03).

Špatná se myslim projevuje mícháním špatnej směsi paliva a vzduchu takže ti buď smrdí, nebo nejede auto :D

Odesláno

dík to sem potřeboval jestli mi to zjistěj na emisích.

Původně zaslal: dolly1010

Na emisích ti ji změřej. Měla by mít v optimálním případě hodnotu 1 (0,97 - 1,03).

Špatná se myslim projevuje mícháním špatnej směsi paliva a vzduchu takže ti buď smrdí, nebo nejede auto :D

Odesláno

Běžně se to pozná na diagnostice či emisích-není to levné-2500-3000,já používal uni-bosch-100 procent úspěch... od známého co pracoval v autoservisu-mám doma ještě dvě-můžu za 600 prodat či poslat atd...

[upravil dne 14/10/08 Jindras]

Odesláno

Nejsnaze to poznas tak ze ti auto nejede a kolisaji otacky.lambda meri pomerem obsah kysliku ve vyfukovych plynech a podle toho davá info ridici jednotce ktera upravi smesovaci pomer palivo-vzduch.Jinäk necha se i promerit(sikovnej dratenik to zvladne)je to jen odpor s nejakou keramikou v prodysny plechovy ochrany bance.Bacha na tuknuti(i kdyz me kontrolovali vyfuk po jednom skoku z obrubniku a nechali ji povolenou tak az vypadla a vlacela se za autem a nic ji nebylo).:papa

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Běžně se to pozná na diagnostice či emisích-není to levné-2500-3000,já používal uni-bosch-100 procent úspěch... od známého co pracoval v autoservisu-mám doma ještě dvě-můžu za 600 prodat či poslat atd...

To me zajima(chci casem nasetrit a vymenit vsechny cidla v mazlikovi).Na jaky je tip??

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

tak to bych jí vzal mám 306 1.8 16V 98.jestli tam pude

Odesláno
Původně zaslal: Big Tommy

mě to cuká a chcípá ale jen když jedu po dálnici.když to začne tak to sdělá pořad dokud to nechcipnu a nechám vychladnout.tak si myslim že by to mohla bejt ta lmbda

Me to chcipalo kdyz sem treba jel a seslapl spojku abych podradil pri vjezdu na krizovatku...delalo to obcas nebo porad proste nahodne bez nejkych souvislosti.

Tohle muze byt i cidlo teploty nasavanyho vzduchu-je v sani pred klapkou dole.Urcite bych vycistil i krokac a mozna bych se podival na svicky....Je toho dost ale tohle je zaklad-lambda(vyprat v benzinu a nechat vyschnout),cidlo vzduchu,krokac a svicky.

Odesláno

Na lambde sa dá pri naštartovanom motore zmerať napätie. Malo by byť v rozsahu 0,9 - 1,1. Vtedy je OK. To napätie kolíše medzi týmto intervalom, v regulačnej slučke pre RJ.

Odesláno
Původně zaslal: rolis7

Na lambde sa dá pri naštartovanom motore zmerať napätie. Malo by byť v rozsahu 0,9 - 1,1. Vtedy je OK. To napätie kolíše medzi týmto intervalom, v regulačnej slučke pre RJ.

Nemělo by to být od 0,4 po 0,7?

Odesláno

To bude to magický číslo v papíru z emisí. Já tam mám 0,997, takže pohoda :-)

Pokud to chceš měřit doma, budeš k tomu asi potřebovat dost přesnej měřák, nějakej multimetr od vietnamce ti asi moc nepomůže :D

Odesláno

seru na to vyměnim sondu a uvidíme

Původně zaslal: dolly1010

To bude to magický číslo v papíru z emisí. Já tam mám 0,997, takže pohoda :-)

Pokud to chceš měřit doma, budeš k tomu asi potřebovat dost přesnej měřák, nějakej multimetr od vietnamce ti asi moc nepomůže :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...