Big Tommy Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Jak poznám že je v pytli lambda sonda?jak se projevuje špatná?dá se to nějak změřit? Citovat
dolly1010 Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Na emisích ti ji změřej. Měla by mít v optimálním případě hodnotu 1 (0,97 - 1,03). Špatná se myslim projevuje mícháním špatnej směsi paliva a vzduchu takže ti buď smrdí, nebo nejede auto Citovat
Big Tommy Odesláno 14. říjen 2008 Autor Odesláno 14. říjen 2008 dík to sem potřeboval jestli mi to zjistěj na emisích. Původně zaslal: dolly1010 Na emisích ti ji změřej. Měla by mít v optimálním případě hodnotu 1 (0,97 - 1,03). Špatná se myslim projevuje mícháním špatnej směsi paliva a vzduchu takže ti buď smrdí, nebo nejede auto Citovat
Jindras Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Běžně se to pozná na diagnostice či emisích-není to levné-2500-3000,já používal uni-bosch-100 procent úspěch... od známého co pracoval v autoservisu-mám doma ještě dvě-můžu za 600 prodat či poslat atd... [upravil dne 14/10/08 Jindras] Citovat
hnjupis Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Nejsnaze to poznas tak ze ti auto nejede a kolisaji otacky.lambda meri pomerem obsah kysliku ve vyfukovych plynech a podle toho davá info ridici jednotce ktera upravi smesovaci pomer palivo-vzduch.Jinäk necha se i promerit(sikovnej dratenik to zvladne)je to jen odpor s nejakou keramikou v prodysny plechovy ochrany bance.Bacha na tuknuti(i kdyz me kontrolovali vyfuk po jednom skoku z obrubniku a nechali ji povolenou tak az vypadla a vlacela se za autem a nic ji nebylo). Citovat
hnjupis Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: Jindras Běžně se to pozná na diagnostice či emisích-není to levné-2500-3000,já používal uni-bosch-100 procent úspěch... od známého co pracoval v autoservisu-mám doma ještě dvě-můžu za 600 prodat či poslat atd... [upravil dne 14/10/08 Jindras] To me zajima(chci casem nasetrit a vymenit vsechny cidla v mazlikovi).Na jaky je tip?? Citovat
Big Tommy Odesláno 15. říjen 2008 Autor Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: Jindras Běžně se to pozná na diagnostice či emisích-není to levné-2500-3000,já používal uni-bosch-100 procent úspěch... od známého co pracoval v autoservisu-mám doma ještě dvě-můžu za 600 prodat či poslat atd... tak to bych jí vzal mám 306 1.8 16V 98.jestli tam pude [upravil dne 14/10/08 Jindras] Citovat
Big Tommy Odesláno 15. říjen 2008 Autor Odesláno 15. říjen 2008 mě to cuká a chcípá ale jen když jedu po dálnici.když to začne tak to sdělá pořad dokud to nechcipnu a nechám vychladnout.tak si myslim že by to mohla bejt ta lmbda Citovat
hnjupis Odesláno 15. říjen 2008 Odesláno 15. říjen 2008 Původně zaslal: Big Tommy mě to cuká a chcípá ale jen když jedu po dálnici.když to začne tak to sdělá pořad dokud to nechcipnu a nechám vychladnout.tak si myslim že by to mohla bejt ta lmbda Me to chcipalo kdyz sem treba jel a seslapl spojku abych podradil pri vjezdu na krizovatku...delalo to obcas nebo porad proste nahodne bez nejkych souvislosti. Tohle muze byt i cidlo teploty nasavanyho vzduchu-je v sani pred klapkou dole.Urcite bych vycistil i krokac a mozna bych se podival na svicky....Je toho dost ale tohle je zaklad-lambda(vyprat v benzinu a nechat vyschnout),cidlo vzduchu,krokac a svicky. Citovat
rolis7 Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Na lambde sa dá pri naštartovanom motore zmerať napätie. Malo by byť v rozsahu 0,9 - 1,1. Vtedy je OK. To napätie kolíše medzi týmto intervalom, v regulačnej slučke pre RJ. Citovat
dzavel Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: rolis7 Na lambde sa dá pri naštartovanom motore zmerať napätie. Malo by byť v rozsahu 0,9 - 1,1. Vtedy je OK. To napätie kolíše medzi týmto intervalom, v regulačnej slučke pre RJ. Nemělo by to být od 0,4 po 0,7? Citovat
dolly1010 Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: rolis7 Na lambde sa dá pri naštartovanom motore zmerať napätie. Malo by byť v rozsahu 0,9 - 1,1. Vtedy je OK. To napätie kolíše medzi týmto intervalom, v regulačnej slučke pre RJ. To bude to magický číslo v papíru z emisí. Já tam mám 0,997, takže pohoda :-) Pokud to chceš měřit doma, budeš k tomu asi potřebovat dost přesnej měřák, nějakej multimetr od vietnamce ti asi moc nepomůže Citovat
Big Tommy Odesláno 16. říjen 2008 Autor Odesláno 16. říjen 2008 seru na to vyměnim sondu a uvidíme Původně zaslal: dolly1010 Původně zaslal: rolis7 Na lambde sa dá pri naštartovanom motore zmerať napätie. Malo by byť v rozsahu 0,9 - 1,1. Vtedy je OK. To napätie kolíše medzi týmto intervalom, v regulačnej slučke pre RJ. To bude to magický číslo v papíru z emisí. Já tam mám 0,997, takže pohoda :-) Pokud to chceš měřit doma, budeš k tomu asi potřebovat dost přesnej měřák, nějakej multimetr od vietnamce ti asi moc nepomůže Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.