agresssor Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Preji prijemne pokoukani:): http://www.youtube.com/watch?v=S--CmMuyj3g&feature=related Citovat
MirasCC Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Pěkné V některých případech by teda majitel zasloužil spíš urazit pazoury, než slova chvály, ale jiný kousky jsou zase extrémně povedený. Inspirace by byla, ještě toho sponzora a můžeme se do toho pustit I když ani jedno z těch dvou coupé, který tam jsou, mě osobně nijak nefascinuje. Naopak Citovat
agresssor Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 MirasCC : tak tady je pro ty co maj coupe:) Citovat
agresssor Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: MirasCC Pěkné V některých případech by teda majitel zasloužil spíš urazit pazoury, než slova chvály, ale jiný kousky jsou zase extrémně povedený. Inspirace by byla, ještě toho sponzora a můžeme se do toho pustit I když ani jedno z těch dvou coupé, který tam jsou, mě osobně nijak nefascinuje. Naopak Me se libi takove decenti upravy:) kola a folie:) a je to good:) Citovat
MirasCC Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: agresssor MirasCC : tak tady je pro ty co maj coupe:) Teda nevim, nevim, ale najít tady v tom videu něco povedenýho je sakra těžší, jak v tom prvním. 406 coupé je pro tuning opravdu nevhodnej nástroj a dobrejch 95% ukazovanejch aut vypadá fakt strašně Jinak mám taky radši decentní úpravy [upravil dne 13/10/08 MirasCC] Citovat
agresssor Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 No tam ke konci uz ty nektery kupatka sli...... Ale jinak nektery sou fakt bastl no.... Citovat
ladosak Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 To je snad hřích extrémně tunit 406tku nemám pravdu? Pěkné kola ,folie na okna, decentní křídlo,a maximálně decentní lízatko pod narazník,a tim bych skončil.Jinak příznivcem tuningu jsem Citovat
barmann Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Pro slabší povahy, nedívat se před spaním Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 Původně zaslal: barmann Pro slabší povahy, nedívat se před spaním Někde jsem to už viděl Citovat
BV406 Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 ten cerny kombik v 0:16 vypada skvele , jen bych asi pouzil jina kola [upravil dne 21/12/08 BV406] Citovat
barmann Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Preji prijemne pokoukani:): http://www.youtube.com/watch?v=S--CmMuyj3g&feature=related Nevíte někdo, kde by se daly sehnat ty samolepky, který jsou na tom sedanu v 20-24sec. ? Docela by se mi na mýho stříbrnýho kombíka hodily Citovat
urdemala Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 dejte mi kupéčko a já vám ho tak zprznim, že se budete divit Citovat
vojti26 Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Původně zaslal: barmann Pro slabší povahy, nedívat se před spaním myslite,ze jsou pravy predni dvere naprodej?:D:D:D:D:D:D:D Citovat
vojti26 Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 stotoznuju se jinak s nazorem,ze je tam hrst aut,na ktery se da koukat ale vetsina z toho je odpad....proste navod jak kompletne zkurv*t krasny auto v nekolika krocich a udelat z nej bezcenej poutovej kyc...... Citovat
bure Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 mno ja si myslim ze je tezky ladit 406 at uz sedana nebo kupátko, protoze design tehle aut uz je sam o sobe dotazenej, takze kdyz upravovat tohle auto tak nekym kdo ma vystudovanej design a je sikovnej jinak se z tohodle auta opravdu stava jen kyc a poutova atrakce coz je horzna skoda... Citovat
čakom Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: bure_406 mno ja si myslim ze je tezky ladit 406 at uz sedana nebo kupátko, protoze design tehle aut uz je sam o sobe dotazenej, takze kdyz upravovat tohle auto tak nekym kdo ma vystudovanej design a je sikovnej jinak se z tohodle auta opravdu stava jen kyc a poutova atrakce coz je horzna skoda... nemusíš nic studovat. jen to chce u toho přemýšlet. ale zas lidi jsou ruzní. někomu se líbí brutalni narazníky a křídla a nekdo ma zas rád decentni upravy. [upravil dne 25.12.2008 čakom] Citovat
agresssor Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: bure_406 mno ja si myslim ze je tezky ladit 406 at uz sedana nebo kupátko, protoze design tehle aut uz je sam o sobe dotazenej, takze kdyz upravovat tohle auto tak nekym kdo ma vystudovanej design a je sikovnej jinak se z tohodle auta opravdu stava jen kyc a poutova atrakce coz je horzna skoda... nemusíš nic studovat. jen to chce u toho přemýšlet. ale zas lidi jsou ruzní. někomu se líbí brutalni narazníky a křídla a nekdo ma zas rád decentni upravy. [upravil dne 25.12.2008 čakom] Me se libi ta tvoje:) 406ka.) jen bych to asi ja osobne nedaval tak k zemi no.... Citovat
čakom Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: bure_406 mno ja si myslim ze je tezky ladit 406 at uz sedana nebo kupátko, protoze design tehle aut uz je sam o sobe dotazenej, takze kdyz upravovat tohle auto tak nekym kdo ma vystudovanej design a je sikovnej jinak se z tohodle auta opravdu stava jen kyc a poutova atrakce coz je horzna skoda... nemusíš nic studovat. jen to chce u toho přemýšlet. ale zas lidi jsou ruzní. někomu se líbí brutalni narazníky a křídla a nekdo ma zas rád decentni upravy. [upravil dne 25.12.2008 čakom] Me se libi ta tvoje:) 406ka.) jen bych to asi ja osobne nedaval tak k zemi no.... pravě tím že je to na zemi tak to vypadá dobře. pošli mě tu tvoji a k tomu tak 40-50t a ja ti udělám dvojče:D Citovat
agresssor Odesláno 25. prosinec 2008 Autor Odesláno 25. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: čakom Původně zaslal: bure_406 mno ja si myslim ze je tezky ladit 406 at uz sedana nebo kupátko, protoze design tehle aut uz je sam o sobe dotazenej, takze kdyz upravovat tohle auto tak nekym kdo ma vystudovanej design a je sikovnej jinak se z tohodle auta opravdu stava jen kyc a poutova atrakce coz je horzna skoda... nemusíš nic studovat. jen to chce u toho přemýšlet. ale zas lidi jsou ruzní. někomu se líbí brutalni narazníky a křídla a nekdo ma zas rád decentni upravy. [upravil dne 25.12.2008 čakom] Me se libi ta tvoje:) 406ka.) jen bych to asi ja osobne nedaval tak k zemi no.... pravě tím že je to na zemi tak to vypadá dobře. pošli mě tu tvoji a k tomu tak 40-50t a ja ti udělám dvojče:D OOO dekuju:) me by stacila jen ta zavarena maska.) a po zbytek bych se pokusil sam:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.