Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: Edison

mmmm... já tea mlhy zapínám jen za špatného počasí.. ale abych s nima s každým \"ležákem cvičil\"... to nesvědčí ani žárovkám... To spíš cvičím se zadní. Ta je mnohem votravnější.

To jo... ale multiplexová 206ka má tu blbou vlastnost, že nejde rozsvítit zadní mlhovka bez předních. Nemá mechanický přepínač, ale jen dvě nearetované polohy na páčce. Jednou nahoru = rozsvítí přední, podruhý nahoru = rozsvítí i zadní; jednou dolu = zhasne zadní, podruhý dolu = zhasnou i přední. Já vím že to nesvědčí ani žárovkám, ale ty jsou mi putna (za prvé stojí prd a za druhé tam mám ještě původní žárovky od výroby, po pěti letech a 80k km). Blbý je, že když se náhodou udělá na chvíli lepší viditelnost, tak bych nerad pálil protijedoucím do očí xenonovýma mlhovkama, když i halogenový jsou celkem nepříjemný. A abych to furt škrtal a zhasínal, to se mi právě nechce. Takže já, ač jsem o tom taky uvažoval, tak zatím nějak nevím nevím...

To je vlastnost všech aut se světlu na točítko/tahátko (ala fobia, VW a mnoho dalších). Ale zůstává faktem, že zadní mlhu zapínám spíše vyjímečně a výhradně v mlze, opravdu hustém dešti, ve vysokých rychlostech, kdy za autem vzniká neproniknutelný aerosol... tedy výhradně jsou-li zaplé přední mlhy. Obráceně (zadní mlha bez předních) nikdy. Z toho mi pořád vychází, žo to význam má.

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

Původně zaslal: Fusion

Původně zaslal: eezee

jenom by me zajimalo co rikaji ridici protijedoucich vozidel, kdyz se zhoupnes na nerovnosti silnice (a ze jich je u nas hooodne). Pokud nemas vyvažování, tak jim rozzaris usmev tak, ze na tebe nestihnou ani bliknout.......

Ukaž mě auto, který má zařízení, který v reálným čase a neustále hlídá úhel světel vůči silnici a dokáže ho ve zlomcích vteřiny upravit tak, aby protijedoucí vůbec neoslnilo.

viděl jsem to u citroenu c5 kombi. Ta reakce náklonu byla tak půl vteřiny -> moc dlouhá

Já mám namontovanou HID sadu díky PP205,a nikdo mě nebliká že ho oslňuji.Ta C5 se opravdu sama vyrovnáva,ale stejně si myslím že to za ten zlomek vteřiny nestihne.Akorát mě mrzi že ten světelný paprsek svíti blízko před auto.Druhý den po montáži se hned montovala bixenonová sada do dálkových světel.To byl děs běs jak to vypadalo když jsem zapnul dálkový s obyč zárovkama.No stejně musím přiznat že dálkovi bixenon skoro vůbec nepoužívam,ono to není zas takovej velikej rozdíl.

Odesláno

Chtěl jsem sem dát link a dokument o LWR, ale nevím, z kama jsem to stáhl. Tak nic. Ale kdo chce, tak si to najde, počte a pak nebude psát nepravdy.

Tak jsem to LWR našel: http://www.fm.tul.cz/files/projektme/Elektronika_sv_tlomet_28.3.2007_TU_Liberec.pdf Velmi vřele doporučuji prostudovat, není to ani tak dlouhé, ani tak složité. Je to plné obrázků a pochopit se to dá.

[upravil dne 24.10.2008 Edison]

Odesláno

Chtěl jsem sem dát link a dokument o LWR, ale nevím, z kama jsem to stáhl. Tak nic. Ale kdo chce, tak si to najde, počte a pak nebude psát nepravdy.

Tak jsem to LWR našel: http://www.fm.tul.cz/files/projektme/Elektronika_sv_tlomet_28.3.2007_TU_Liberec.pdf Velmi vřele doporučuji prostudovat, není to ani tak dlouhé, ani tak složité. Je to plné obrázků a pochopit se to dá.

[upravil dne 24.10.2008 Edison]

Nejak to nejde stiahnuť, môžeš to hodiť na Rapid?

Odesláno

Rapid... mmm... s tím nějak neumím... :-( Mě to funguje v poho...

Mne pripadáš, že upload na Rapishare by si mohol zmáknuť aj bez návodu. Skúšam to stiahnuť doma a cez vzdialenú plochu aj v robote ale je to mŕtve.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...