Mišak Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 to je sice fajn ale po tydnu sem měl stejně zašlý lak jak před použitím.Proto chci počkat jestli to Toskovy vydrží. Citovat
Jindras Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Tahleta leštěnka s esterickým olejem to vytáhne,když už je něco opravdu vyšisované-existuje silnější brusná pasta na laky,nebo silikonový olej ve spreji atd-zkus obětovat odhadem 60 Kč a uvidíš,některé laky jsou takový,že to vybledne rychle znovu-pár jich je-u Peugotu a Opelu jsou to červené pastelové barvy-ty blednou pořádně!!!-někdy si třeba všimněte Opla astra F v červené barvě... Citovat
Tosko Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 Nooo...Od teraz plne súhlasim račej o jeden dobrý skutok menej ale aspon nemusim čistit grcky:papa Inak ja som stim tempom spokojný na 100% keď pršalo tak voda stekala ponom jedna radosť a na druhý den auticko čisté žiadne stopy po vode.Ja viem že ho tam mám len 4 dni ale páči sa mi to..:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Welis Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: Tosko Nooo...Od teraz plne súhlasim račej o jeden dobrý skutok menej ale aspon nemusim čistit grcky:papa Inak ja som stim tempom spokojný na 100% keď pršalo tak voda stekala ponom jedna radosť a na druhý den auticko čisté žiadne stopy po vode.Ja viem že ho tam mám len 4 dni ale páči sa mi to..:potlesk:potlesk:potlesk Jou jou tempo je fajn ale po obrousení tou pastou je dobrý to nečim jeste navoskovat pak se efekt prodluzuje Citovat
Tosko Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 Nooooo..aj to mi napadlo pojdem niekde zohnať vosk..a hadam to aj navoskujem:super:super:super Citovat
vix Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Tempo je super. Ve Světě motorů z roku 1975 na něj dávali reklamu. Citovat
hnjupis Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 zdravim...vypada jak novy!!I lvicek pekny.Jen chci poradit.Po tempu se MUSI auto necim navoskovat.Auto ma tak peknou a novou barvu protoze TEMPO je brusna jemna pasta ktera vam odebere z laku tenkou vrstvicku(me krasne vylestito i skrabance celkem hluboky) a s tou vrstvickou bohuzel i kryci lak.Takze aby se lak neposkodil,nezasel a lesk vydrzel pouzit nejaky vosk ktery utvori film a lak ochrani.ja pouzivam vyrobky od firmy MAFRA a parada.Nejdriv naliju tempo,soznesu(vycistim,prebrousim,atd),vymenim navlek(pouzivam alektrickou lesticku na auta) vylestim do lesku a totez s lestenkou..Dalsi vyhoda u MAFRY(dost mozna i jine lestenky) je ze kdyz je auto spinave staci vapka a na aute se spina nedrzi.Ani voda.Dela krasne kapky a je videt jak ji lestenka odpozuje. Citovat
Jindras Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Tempo na staré laky je leštěnka a vosk v jednom!!! Citovat
hnjupis Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Původně zaslal: Jindras Tempo na staré laky je leštěnka a vosk v jednom!!! Jo mozna je to tam napsany ale prestav si jak asi fumguje brusny kotouc na vrtacku spojeny se strikaci pistoli...jako ze bys mel barvu ve spreji a na nejakym drzacku dratenej kartac kterym bys predmet brousil a hned v zapeti barvil a pak uz to jen hadrem vylestil...Dobry ne??Proste rikam kdyz udelat lek s ozivenim barvy pomoci tempa tak pak ochranit!! Citovat
ivanh Odesláno 14. říjen 2008 Odesláno 14. říjen 2008 Čo píšu testovači o výrobkoch tempo http://www.ceskykutil.cz/pepuv-tip/auto-jako-nove Citovat
Tosko Odesláno 14. říjen 2008 Autor Odesláno 14. říjen 2008 Tiež som si myslel že po tom ako urobim tempo dam vosk..ale včera som išiel domo a fajn som ho zaspinil neska rano kuknem na auto a pohoda....takze myslim ze tempo ma dsotatocne ucinky na ochranu laku:D:bacha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.