Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to je sice fajn ale po tydnu sem měl stejně zašlý lak jak před použitím.Proto chci počkat jestli to Toskovy vydrží.:cool:

Odesláno

Tahleta leštěnka s esterickým olejem to vytáhne,když už je něco opravdu vyšisované-existuje silnější brusná pasta na laky,nebo silikonový olej ve spreji atd-zkus obětovat odhadem 60 Kč a uvidíš,některé laky jsou takový,že to vybledne rychle znovu-pár jich je-u Peugotu a Opelu jsou to červené pastelové barvy-ty blednou pořádně!!!-někdy si třeba všimněte Opla astra F v červené barvě...

Odesláno

Nooo...Od teraz plne súhlasim račej o jeden dobrý skutok menej ale aspon nemusim čistit grcky:papa

Inak ja som stim tempom spokojný na 100% keď pršalo tak voda stekala ponom jedna radosť a na druhý den auticko čisté žiadne stopy po vode.Ja viem že ho tam mám len 4 dni ale páči sa mi to..:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Tosko

Nooo...Od teraz plne súhlasim račej o jeden dobrý skutok menej ale aspon nemusim čistit grcky:papa

Inak ja som stim tempom spokojný na 100% keď pršalo tak voda stekala ponom jedna radosť a na druhý den auticko čisté žiadne stopy po vode.Ja viem že ho tam mám len 4 dni ale páči sa mi to..:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Jou jou tempo je fajn ale po obrousení tou pastou je dobrý to nečim jeste navoskovat pak se efekt prodluzuje ;):super

Odesláno

zdravim...vypada jak novy!!I lvicek pekny.Jen chci poradit.Po tempu se MUSI auto necim navoskovat.Auto ma tak peknou a novou barvu protoze TEMPO je brusna jemna pasta ktera vam odebere z laku tenkou vrstvicku(me krasne vylestito i skrabance celkem hluboky) a s tou vrstvickou bohuzel i kryci lak.Takze aby se lak neposkodil,nezasel a lesk vydrzel pouzit nejaky vosk ktery utvori film a lak ochrani.ja pouzivam vyrobky od firmy MAFRA a parada.Nejdriv naliju tempo,soznesu(vycistim,prebrousim,atd),vymenim navlek(pouzivam alektrickou lesticku na auta) vylestim do lesku a totez s lestenkou..Dalsi vyhoda u MAFRY(dost mozna i jine lestenky) je ze kdyz je auto spinave staci vapka a na aute se spina nedrzi.Ani voda.Dela krasne kapky a je videt jak ji lestenka odpozuje.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Tempo na staré laky je leštěnka a vosk v jednom!!!

Jo mozna je to tam napsany ale prestav si jak asi fumguje brusny kotouc na vrtacku spojeny se strikaci pistoli...jako ze bys mel barvu ve spreji a na nejakym drzacku dratenej kartac kterym bys predmet brousil a hned v zapeti barvil a pak uz to jen hadrem vylestil...Dobry ne??Proste rikam kdyz udelat lek s ozivenim barvy pomoci tempa tak pak ochranit!!:papa

Odesláno

Tiež som si myslel že po tom ako urobim tempo dam vosk..ale včera som išiel domo a fajn som ho zaspinil neska rano kuknem na auto a pohoda....takze myslim ze tempo ma dsotatocne ucinky na ochranu laku:D:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...