Miss Scratch Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 to slovo docela by me asi trochu stvalo:nevim Citovat
Miss Scratch Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 DOcela. Snad napisu je hezka. Kdyz to slovo spojim s jienjam avyrazama. Docela je osklive slovo. A jako gentleman mas preci hezkou Katku. Citovat
maturantka Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: KoudaK Marcel505: Jo jo.... Hele nevěš hlavu, vždyť jsi chlap ne? Jak jsem již předeslal - pokud se na příštím srazu bude schylovat k nudě, nebo dlouhé chvíli (většinou tak okolo 1:00), tak se vyrazí do již předem vytipovaného podniku za zábavou a holkama (samozřejmě v tom případě, že to na srazu bude stát za nic a ani holky nebudou). A to se těš, jak se na tebe budou holky věšet... jdu do toho s vami Chceš na to něco přispět? Citovat
Fakir Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Já ne, mně by Blanka zbila. ^^^ [upravil dne 10/10/08 Fakir] Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 to vis vychova musi byt, a je starsi, tak se boj Citovat
Fakir Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Scratch to vis vychova musi byt, a je starsi, tak se boj To se ozval ten pravej... :D Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 vid, ale uz mam vic prispevku :-) Citovat
oddie Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Miss Scratch DOcela. Snad napisu je hezka. Kdyz to slovo spojim s jienjam avyrazama. Docela je osklive slovo. A jako gentleman mas preci hezkou Katku. Jak jsi přišla na to, že jsem gentleman? Docela není ošklivé slovo, docela je úplně normální slovo. A co se týče hezká či nehezká, rozhodně si zakládá mnohem víc na tom, jaká je a co umí, než jak vypadá. Takže asi tak... Citovat
Miss Scratch Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 O.K. tvuj nazor.-) Zkus ji to rict, jsi docela hezka a docela i umis. A to je i jiste docela tolerantni. No tak preci trochu galantni gentleman bejt musis. Citovat
oddie Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 To jí klidně řeknu, není na tom nic špatného Chválit je sice třeba, ale ani s tím se to nesmí moc přehánět - chválení je jako koření, když se ho dá špetka, zlepší chuť, když se ho dá moc, nedá se to pak jíst Citovat
švejk Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: švejk Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: švejk Původně zaslal: Bohouš Ale tak jako řezivo by se tam našlo slušný vo tom žádná.......:roker to je pravda, o tom zadna.. ale mam strach z tech provoznich nakladu bys musel rezat od rana do vecera aby se to vyplatilo Ehm, třeba by jim stačilo tvoje vozidlo a kreditka :-D zasli foto, treba se nejak domluvime říkám jim, ne mně :-D no jo, slecna si jeste vybira poteseni z me pritomnosti by melo byt az az.. [upravil dne 10.10.2008 švejk] Citovat
švejk Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 asi mas pravdu... jeste mi pri nejblizsi prilezitosti marlin rozhodi sandal Citovat
Marcel505 Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 Pata: OK, píšu si tě... Marlin: Fakt? Pokud ti to doma dovolej, proč ne... Původně zaslal: Scratch taky bych se pridal, kdyz si toho nevsimne :-) Nevšimne, je taky v mém plánu - půl hodiny před odjezdem ji někdo opije peprmintem abys ji chvilku před odjezdem mohl uložit do postýlky se slovy - jdu ještě na malou... Citovat
maturantka Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Původně zaslal: švejk no jo, slecna si jeste vybira poteseni z me pritomnosti by melo byt az az.. [upravil dne 10.10.2008 švejk] No to každopádně Jako bych to už někde slyšela Citovat
Marlin Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Původně zaslal: maturantka Původně zaslal: švejk no jo, slecna si jeste vybira poteseni z me pritomnosti by melo byt az az.. [upravil dne 10.10.2008 švejk] No to každopádně Jako bych to už někde slyšela co tady vy dva vymyslite :bacha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.