Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak to mne pobavilo- z mailu od kamaráda: i Ladasrazy mají své \"Marliny\"

Tak to mne pobavilo- z mailu od kamaráda: i Ladasrazy mají své "Marliny"  

1. 1. Tak to mne pobavilo- z mailu od kamaráda: i Ladasrazy mají své "Marliny"

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Prostě u toho jsem se opravdu dobře zasmál :D Cituji doslovně (pravopis neopravuju.. :D:D:D) ze vzkazu od mého kamaráda Vojty, někteří ho znají ze srazů osobně-

ano, i Ladasrazy mají své Marliny...,cituji: \"pro ty co tu nejsou dnes vecer na srazu - caba urval predni aj zadni poloosy a Majo roztrh rizeni a predni kola mu zustali vytocene kazde jinym smerem... holt 30 gumy sou na nivu uz moc.\"...

Jinak co se týká Marlinových škod, malá rekapitulace- Šebetov- půlka 207 zralá pro lak, vysušení, odvodnění, odbahnění... (kde já tohle už viděl:D), proražená pneu, lehká deformace zadního nárazníku, zařvala jedna podložka pod RZ z E-shopu Peugeot-clubu... Jen nevím jestli jsem něco nevynechal..:myslim

Autocamp pohádka- \"pouze\" utržené \"lízátko\" spoileru na jeho bramboráku..

Odesláno

Tak to treba kupit aspom nieco motorove :D 4 kolku nejaku :D Obsah tak 50 ccm a obmedzovac :D

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Nesložíme se Marlinovy na horský kolo?:D:D:D

Nebude jednodušší a přínosnější, než se složit na horské kolo, na začátku každého srazu preventivně složit samotného Marlina?

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Nebude jednodušší a přínosnější, než se složit na horské kolo, na začátku každého srazu preventivně složit samotného Marlina?

myslis nekde ho zahrabat do mocuvky? :D

Odesláno
Původně zaslal: aka

Jsem PRO :roker:D

Odesláno

To ne Vendulko, to by nám Marlina rozežralo, bahno bude stačit :D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

A cobyne, jen ať si hezky protrpí to, co \"nejša\". Nejdřív mu budeme šlapat po krku, pak se zapomoci něj přebrodíme, pak zahrabat do močůvky, následně večer za bouřky hezky zahrabat na pole a druhej den ho vzít wapkou a utrhnout mu lízákto ... Doufám, že jsem na nic nezapomněl ... :D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

kdyz ho pak nenechame nejakou tu hodinku na slunicku tak nee.. :aut:D

Odesláno

jirko, ale to byl celkove nejdrazsi sraz...tech nepojizdnych aut bylo docela dost....

Ano, můj rozhodně... škoda přes 200 tis Kč :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...