Martin.405 Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 některý záběry sou trošičku ostřejší, ale nic horšího než co se dá vidět třeba v televizních novinách... každopádně je to celkem chytlavý, takže doporučuju všem řidičům: Slow down boys Drink driving Seat belts 2 Pay attention or pay the price Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Jen dodám že první video se zobrazí jen přihlášeným na Youtube. Celkem pusobivý videa, ale myslim že když je nekdo magor tak to stejně nezabere:( Citovat
oni Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 kazdopadne to tady bylo uz nekolikrat, ale i tak je to hnus,ale pravdivej! Citovat
MirasCC Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Oblíbený téma, poslední dobou. Přihodím pár dalších, některý sem dneska viděl poprvý: Never ever drink and drive Pay attention or pay the price atd... - viz Related videos u každého z linkovaných klipů. Youtube je toho taky docela plný. Citovat
slayer83 Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 musim říct, že jak jsou tam děti tak to okamžitě vypínám....je to na mně moc silný.... už víc se o to mé dítě bát nemusim, jinak bych se zbláznil..... a jinak si myslim, že takový ty rádoby závodníky ani taková kampaň nezmění..... změní je až budou mít vlastní děti a tou jim přibyde do života zodpovědnost...jinak ne! [upravil dne 6.10.2008 slayer83] Citovat
Marcel505 Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 To poslední - zamilovanej chlap je vůl - a tenhle nekoukal a vlezl do silnice aniž by se rozhlédl. Jinak je to masakr, co říct jiného... Teď jsem si ještě pustil ty od MiraseCC (i když jsem si řekl, že si to nepustím). To druhý, to je skoro totéž co teď natočili v Čechách pro tu kampaň. A ta: \"Your driving can change lives\" - jako co, ano, řízení může měnit životy, ale to i další věci a vše souvisí se vším. Jako že s kým kam jdu, s kým se pohádám, komu tím zkazím den, kdo se popere apod... Stejně tak by se měli točit reklamy o jiných nebezpečích této doby. Jako je třeba žloutenka, drogy, HIV, oteplování země apod. K tomu taky můžeme přispět - a měníme tím životy. Nebo ne? [upravil dne 6/10/2008 Marcel505] Citovat
Fusion Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: Marcel505 To poslední - zamilovanej chlap je vůl - a tenhle nekoukal a vlezl do silnice aniž by se rozhlédl. Jinak je to masakr, co říct jiného... Teď jsem si ještě pustil ty od MiraseCC (i když jsem si řekl, že si to nepustím). To druhý, to je skoro totéž co teď natočili v Čechách pro tu kampaň. A ta: \"Your driving can change lives\" - jako co, ano, řízení může měnit životy, ale to i další věci a vše souvisí se vším. Jako že s kým kam jdu, s kým se pohádám, komu tím zkazím den, kdo se popere apod... Stejně tak by se měli točit reklamy o jiných nebezpečích této doby. Jako je třeba žloutenka, drogy, HIV, oteplování země apod. K tomu taky můžeme přispět - a měníme tím životy. Nebo ne? [upravil dne 6/10/2008 Marcel505] A hlavně osud, o tom nelze žádný reklamy natočit. Citovat
Marcel505 Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Původně zaslal: Fusion A hlavně osud, o tom nelze žádný reklamy natočit. Ok, i takhle to lze říct, ale to bychom mohli posuzovat zvlášť u každého tématu co k tomu může říct OSUD... A to by bylo na dlouho. ***** Myslím, že jde o to jak kdo život vidí: -někdo si myslí, že je mu osud dán -jiný že svůj osud ovlivňuje a plně řídí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.