hejnej Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 První ranní mrazíky akumulátoru definitivně zlomily vaz. Jaké má kdo zkušenosti se značkou akumulátoru? AKUMA, VARTA nebo BOSH? Kolik se dá dát Ah do kastlíku v 306? Zatím jsem baterku nevydělával z kastlu, tak ani nevím kolik má Ah, ale v kastlu je ještě asi 5-ti cm mezera. Baterka má půdorys 17x20 cm. Citovat
MrVain Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 najlepšie sa držať renomovaných značiek,nekupovať niekde v Tescu,Lidl.... Ja doporučujem BANNER aky maš rok výroby,obsah motora.....?? Citovat
jack 306 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 baterii tak 45-50 Ah ale 50 už je možná už trochu moc tech 45 by mělo bohatě stačit teda pokud neplanuješ že budeš stát celou noc s rozsvícenýma světlama Citovat
MrVain Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Původně zaslal: jack 306 baterii tak 45-50 Ah ale 50 už je možná už trochu moc tech 45 by mělo bohatě stačit teda pokud neplanuješ že budeš stát celou noc s rozsvícenýma světlama ak ma 2,0HDI tak mu 45Ah moc v zime nepomože:aut Citovat
jack 306 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 teda mluvil sem o benzínu do 1.6 na disel a 1.8 už by to chtělo nejmíň tu 55Ah až těch 60Ah a jak se psalo výše nekupovat v supermarketech. Ale zkus zajít přímo do nějakého servisu nebo prodejny ND tam ti určitě poradí Citovat
hejnej Odesláno 5. říjen 2008 Autor Odesláno 5. říjen 2008 Můj Pažout je benzín 1,6 a r.v. 99. Je ale pravda. že někdy třeba 5 dnů stojí, i když ne často. Ono se to ale nasčítá - ŘJ, rádio, centrál. Zatím jsem to v klidu neměřil. Citovat
MrVain Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 ja mam tiež 1,6 rv 00 a original tam ide 55Ah Citovat
jack 306 Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 takto by ti tech 45 - 50 Ah mělo stačit nejsou tam takové tlaky jak v diselu Citovat
vendelinek Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Taky to budu řešit tendle týden,ne snad že by dala aku výpověď,ale potřebuju baterii do trakturku,tak tam dám tudletu z auta,a budu kupovat 55ku VARTA Blue anebo BANNER ale uvidim podle ceny [upravil dne 5.10.2008 vendi.stejskal] Citovat
MrVain Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Dnes prišiel letak Forstinger a Banner Power Bull 55Ah 2399Sk.- Citovat
kobra Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Olovo šlo nahoru , ceny baterek jsou na dvojnásobku loňska. Ideální je koupit cokoliv a každé 2 roky to vyměnit v rámci záruky za novou Citovat
Jindras Odesláno 5. říjen 2008 Odesláno 5. říjen 2008 Byla tady řeč o banner baterien-jedna z nejlepších-doporučuji koukněte na stránky auto kelly cz,katalog atd-mají baterie starline,což je výrobek Banner pro společnost auto kelly a stojí nádherné peníze..v katalogu-vyberte univerzální díly-autobaterie-starline,banner atd... Citovat
MrVain Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: kobra Olovo šlo nahoru , ceny baterek jsou na dvojnásobku loňska. Ideální je koupit cokoliv a každé 2 roky to vyměnit v rámci záruky za novou \"ceny baterek jsou na dvojnásobku loňska\":D na Slovensku išli asi dole minuli rok som kupoval som Varta Blue Dynamic za 1890 a teraz stojí 1469.- http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=746&id_tovar=4303&uroven=4&zaradenie=746&ukaz=detail&hlzaradenie=1 Citovat
Creams Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Mám tuhle a max spokojenost http://www.perfektshop.cz/product/autobaterie-bosch-plus-56ah-480a-en-dorucime-po-cele-cr-5541/ Jinak dobrá cenofka http://www.race-land.cz/detail.php?id=1802 http://www.race-land.cz/autobaterie-varta-blue-dynamic-60ah Citovat
chuck11 Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Já musel taky mněnit zkrat v jednom článku,mněl jsem pech :/ a šel jsem do Akumy Comfort 60Ah 600A:super Citovat
vendelinek Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Taky to budu řešit tendle týden,ne snad že by dala aku výpověď,ale potřebuju baterii do trakturku,tak tam dám tudletu z auta,a budu kupovat 55ku VARTA Blue anebo BANNER ale uvidim podle ceny [upravil dne 5.10.2008 vendi.stejskal] Tak sem dneska byl koupit tu baterii,nakonec to vyhrala bannerka [upravil dne 6.10.2008 vendi.stejskal] Citovat
Jindras Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Možná to každý nezná u nás mají také značku stabat-55AH-stojí 1550-což ujde,ale výdrž a kvalita nevím,míval jsem jí kdysi ve favoritu a tam to chodilo!!! Citovat
budvar Odesláno 7. říjen 2008 Odesláno 7. říjen 2008 Vyhledávání jakou baterku můžeš narvat do svý káry najdeš tady... http://www.varta-automotive.cz/index.php?id=18&L=6 Já sem vzal co mě to řeklo 77Ah SILVER LINE a spokojenost A koupil sem jí tady http://www.autohorak.cz/ - maj jí za 3744,- ale při objednání přes internet (a klidně vyzvednutí na prodejně jako v mým případě) 3182,- Kč... Citovat
Jindras Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Kokněte do auto kelly-vyberte v E-shopu-příslušenství-baterie-je tam značka starline,což je výrobek Banner či tam mají orig banner,jinak obvykle u dealerů by měly být ceny nižší než E-shop-10 procent.Jinak je lepší pro ten benzín dát 45-50Ah,pokud jezdíte krátké trasy je rychleji dobytá a netrápíte alternátor-když je veliká a vybijete jí často se altíki namáká-je to odzkoušené a dříve jsem tomu nevěřil-když se na to člověk podívá rozumě tak Peugoty startují pokud nemají závadu perfektně tak nějakou super silnou bat-hlavně u benzínu nepotřebujete!!! Citovat
Vvitty Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Jindras Kokněte do auto kelly-vyberte v E-shopu-příslušenství-baterie-je tam značka starline,což je výrobek Banner či tam mají orig banner,jinak obvykle u dealerů by měly být ceny nižší než E-shop-10 procent.Jinak je lepší pro ten benzín dát 45-50Ah,pokud jezdíte krátké trasy je rychleji dobytá a netrápíte alternátor-když je veliká a vybijete jí často se altíki namáká-je to odzkoušené a dříve jsem tomu nevěřil-když se na to člověk podívá rozumě tak Peugoty startují pokud nemají závadu perfektně tak nějakou super silnou bat-hlavně u benzínu nepotřebujete!!! blbost. pokud se ti baterka vybiji, obvykle je tam nejaky duvod, a vybiji se uplne stejne velka nebo mala. samozrejme, ze kdyz ji vic vybijes, musis ji zas dobit, ale opet - nezalezi na velikosti. jen kdyz budes mit malou, tak ji vybijes a nenatocis, ve velke jeste porad nejaka ta energie zbyde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.