Rebik Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Máme další auto a pomalu se porozhlížím po flexibilním kolegovi, jezdíme takřka výhradně Střední Čechy, PO-PA, rozvážíme do RD dřevěná paliva. Flexibilitou myslím schopnost řídit Daily s čelem, cisternu, auto s HR, naložit se sám VZV, komunikativní a ochotné jednání se zákazníky. Nabízím pravidelnou mzdu, pestrou práci, solidní osobní vztahy, nové vozy. Všechny info o nás http://www.cdp.cz , včetně aut. Kontakt mailem na rebicek@cdp.cz Nevylučuji přijmutí nováčka, dá se začít na dodávce a 6t. Citovat
RychJ-1 Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Proč jsi to nenapsal o dva měsíce dříve.... Citovat
tomingo Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Rebik: ozvi sa, ak bude firma expandovať aj trošku na východ! Citovat
jirka639 Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 bych bral dalkovy vnitro na vikendy. pres tyden mam prace nad hlavu Citovat
RychJ-1 Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: RychJ-1 Proč jsi to nenapsal o dva měsíce dříve.... protože to asi nevěděl Že by..... Citovat
Rebik Odesláno 2. říjen 2008 Autor Odesláno 2. říjen 2008 Ono upřímně řečeno, aby jsi jezdil každý den z LUžin na sever, tak to není žádná výhra... Citovat
fana-jani Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 já bych měl zájem,jezdím s 11 let s kamionem,ale chci toho na jaře nechat kvůli rodině. Citovat
1Maza Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Ahoj ta nabídka zní lákavě, měl bych zájem. Mám ,,C\" včetně profesáku, průkaz na VZV. pošlu ti bližší info na tvůj e-mail. Citovat
Rebik Odesláno 3. říjen 2008 Autor Odesláno 3. říjen 2008 To mi nepřijde uplně ideální kombinace, kuřák u paliv-))) Citovat
oddie Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Původně zaslal: Rebik To mi nepřijde uplně ideální kombinace, kuřák u paliv-))) Hodí vajgla z okýnka, terfí se na korbu a za chvíli bude cargo vypadat jak startující raketa Citovat
urdemala Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 přesně tak, ty náklaďáky tak kouří, že se palivo bude vozit trakařem Citovat
Rebik Odesláno 6. říjen 2008 Autor Odesláno 6. říjen 2008 Na základě dotazů upřesňuji: Potřebuji řidiče, který by alternoval mezi Daily s čelem 6t a cisternou na pelety MAN 18t. Cisternu máme velmi krátce a předpokládáme postupný rozvoj téhle služby, zatím nemáme tolik zákazníků, kteří by byli schopni přijmout pelety foukaně. Máme klasickou pracovní dobu 8-17 s tím, že pokud se jede na Plzeň, je prostě potřeba vyrazit dříve. Daily uveze 3-4 palety a většinou jede k jednomu až dvou zákazníkům, kterým se palivo složí čelem na pozemek, případně posune el. paleťákem do skladu. Denně jsou 2-3 závozy, uvidíme co na konci zimy a z jara, zda nebude nutné brát i jiné zakázky, od května se již zase vozí pelety. Sklad a prodejnu máme v Miškovicích, předpokládáme tak za rok stěhování do Brandýsa. Předpokládám samostatnost, tzn. řidič dostane dodák, naloží si VZV, kontaktuje před výjezdem zákazníka, jedná zdvořile, případně na místě pomůže i ručně, pomůže se složením kamionu, stará se o auto atp. Prostě prodáváme službu koncovému zákazníkovi, takže nelze čekat jenom točení volantem. Spolehlivost považuji za samozřejmost, přijímají se často peníze na rozvozu. Obě auta jsou nová, v Praze jezdíme zřídka, spíš střední Čechy. Citovat
Bohouš Odesláno 6. říjen 2008 Odesláno 6. říjen 2008 Marek - dle pokynu jsem tě kontaktoval mailem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.