Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi chci koupit další vůz a rozhoduju se mezi A6 nebo 5 BMW. Samozřejmě kombi v naftě. A tak scháním všechny pro i proti o každém autu. Máte někdo nějaké zkušenosti? Dejte vědět které je podle vás lepší nebo na co si dát pozor atd.

Dík Petr.

Odesláno

Taky nevim zda je to ve spravne sekci ale vyjadrim se k tomu asi tak ze:

Audi : A6 pekne ale drahe nahradni dily a servis a dost casto se krade

BMW: 5tka je take pekne a co ja vim tak udrzba je o neco malo levnejsi nez u A6 ale i tak nic levneho oproti 406 a nekrade se to tak casto jako A6 :).

Odesláno

A co chceš za ročník? nebo nové?

Paul jaune: udržba a servis 5er nebude rozhodně levnější nez u A6. Na bmw je dokonce dražší servis než na mercedes. Beru to podle autorizáků

[upravil dne 2/10/08 Ajdamek]

Odesláno

2 Ajdamek : to mas pravdu ale dela se na to vice dilu v druhovyrobe ale take zalezi na rocniku vim to pac muj znamej presedlal z 530D do A6 a rve jako lev :D a co jsem ho videl na posled tak se audi chtel zbavit :) a ze chce zpet bmw. Ja osobne jsem chtel taky 525D z roku 2000 - 1 a pak jsem si to rozmyslel kdyz jsem se v tom zvezl a tak no v tom je asi lepsi A6 ale to je take vec nazoru radeji jsem zvolil osvecenou 406 :) neni nad francouske pohodli :roker

Odesláno

Je to v sekci 406 protože v ní jezdím 7 let a jsem tu pravidelně to je ad 1

ad 2 nové určitě ne tak daleko ještě nejsem

nejhorší je že každej si chválí to svý kdo má audinu tak na ní nedá dopustit a naopak. Už jsem pro ní byl rozhodnutej ale zase se vynořili názory že audinu nikdy - poruchová drahej servis naopak BMW ještě dražší servis a provoz rezne atd. Chci takový auto proto abych se pěkně svezl a myslím si že to jsou držáky a taky chci něco silnějšího než lva. Tím ale vůbec nežehrám na lvíčka - to je jednoznačný favorit! Ale chci prostě něco jiného.

Odesláno

a tento slogan znáš - zatáčku lze projet třemi způsoby - rychle,bezpečně nebo s vozem BMW :super

Já bych volil BMW i když Audi taky není špatná,ale nová,a pokud si vezmeš drahý díly,těžkej předej u Audi a každou chvíli ( kór na našich silnicích ) by jsi musel dělat čepy,prohnul by ses,pokud by jsi chtěl dělat rozvody no nevím nevím......

Ale u mě je BMW přednější,mám rád Mnichov jako město,rád a často tam jezdím,takže BMW je u mě jasná volba.... :)

Odesláno

taky bmw. audi prilis vytrhuje z reality. temer zadna odozva od podvozku. jsi tam jako v dokonale utlumene kletce. neni to ten pravej sportovni zazitek. bmw ma lepsi jizdni vlastnosti vdaka idealnemu rozlozeni hmotnosti mezi napravama priblizne 50% na 50%. nejlip bude kdyz sezenes xd. v zime nebudes mit problem. zadokolky jsou na snehu dosti problematicke. a at je to automat....automat forever. je to pohoda jizda. a jeste v bavoru mi dela kamarad a od neho vim, ze bmw nejsou az tak strasne kazive. s cenou servisnych prac a dilu je to uz o moc horsi. dost slusna palka. proste jed do bmw a neni o cem:papa:papa

Odesláno

Já bych určitě volil A6ku (nebo VOLVO V70, ale ta není v nabídce) - BMW není značka pro mě, mimoto vím, že v 5kových bávech byl hodně problematickej nafťák (praskaly hlavy jak o závod), ale přesnou motorizaci si nevybavím.

Audinu (už několikátou po sobě) má můj velice dobrý kamarád - automechanik, který mi vždy dobře poradil a na jehož doporučení docela slyším. Kdyby A6 byla nějaká s*ágora, určitě by odešel ke kterékoli jiné značce - tím, že AUDI drží ve své stáji už cca 8 let (momentálně A8) jsem prostě přesvědčenej, že koupí čtyř kruhů neuděláš špatně.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Já bych určitě volil A6ku (nebo VOLVO V70, ale ta není v nabídce) - BMW není značka pro mě, mimoto vím, že v 5kových bávech byl hodně problematickej nafťák (praskaly hlavy jak o závod), ale přesnou motorizaci si nevybavím.

2.5tds, celkem nepovedenej rozežranej motor, ať v trojce nebo pětce.

Novej třilitr je supr, ropa motor roku tuším 2002. Naše 530dT má necelých 100tis. a je to šikovný auto, když ten motor má doopravdy takto kilometry tak je šíleně tichej na dýzla. V autě je celkem cítit ta váha, pohodlí supr, nebudeš zklamanej. Audi znám jenom A4 1.9tdi, 4-6-8 šíleně trpí na přední víceprvkovou hliníkovou nápravu, výměna všech dílů je v druhovýrobě kolem 20tis.kč, co to stojí v servisu udělat se radši ani neptám.

Audi, pokud není Avant, mě přijde levněji vevnitř udělaná, to u BMW neuvidíš.

Ať tak nebo tak bral bych každopádně z německa.

Ještě by to chtělo doplnit zhruba rv., dost se ty technologie liší...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Audinu (už několikátou po sobě) má můj velice dobrý kamarád - automechanik, který mi vždy dobře poradil a na jehož doporučení docela slyším. Kdyby A6 byla nějaká s*ágora, určitě by odešel ke kterékoli jiné značce - tím, že AUDI drží ve své stáji už cca 8 let (momentálně A8) jsem prostě přesvědčenej, že koupí čtyř kruhů neuděláš špatně.

Já zase znám mechanika, co dělá v koncernu (Š, VW, Audi, Seat,...) a Audi by v životě nepořídil, protože se jim tam vrací hrozně moc lidí a dost brzo po koupi novýho, že je s něčím problém (většinou popis závady: \"nejede\" :-D). Ale je to zase asi věc názoru, já bych brala taky Volvo ;-).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...